icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
26 mars 2019 15:46
3

Operationen avklarad långtråkig väntan.

Ögonoperationen avklarad, allt gick väldigt bra, besvärlig ta sig dit frugan Sms-ade 5 på morgonen att hon skulle skjutsa oss, till operationen så vi kom i tid.

Trafik olycka på E4 vid Västberga, fick reda på det någon mil före Hallunda, småvägar till Vårberg, helstopp båda filerna på E4 ock rödlinjen nerslängd. Resa som med bil tar 20 min på alla småvägar och en del olagliga genvägar som taxi tar, framme några minuter innan operationen, toabesök sen operation. !5 min med väntan på bedövningen tar, 10 min i orationsstolen så var det klart. Starka bedövnings troppar man blev vinglig på benen av dem, när man gick ner till T-banan, 20 min på tunnelbanan var man nykter för sista promenaden. Min bro var med och körde hem, vilade någon timme hemma sen ledde jag min grupp på CR på kvällen.

Ska nog vara nöjd, han göra allt viktigt klart ute före operationen, har bar ris under tallarna och lite under björken kvar, som blåst ner efter operationen. Snöbladet är kvar och kedjorna på traktorn så kan inte använda den då jag inte får lyfta någonting. Motvikten väger 25 kg så lite tungt, så den får sitta i lite drygt 2 veckor till.

Jag är inte skapt för att sitta på baken och inte göra något ting, är jobbigt.

Den eländiga vikten gör inte som jag vill häller, har 3 kg för mycket för att vara bra, finns en eländig bok på nätet med en som vet vad han pratar om och enligt honom så är det svåraste tiden nu att hålla vikten, för kolhydratsintaget spelar inte så stor roll det är huvudet som strävar efter att hålla vikten till den gamla. Har räknat lite och liger aning under intaget då jag gick ner hela tiden, hoppar ner 1,5 kg 2 dar efter är jag upp igen irriterande. Verkar som det skiten jag haft i kroppen har jag blivit av med nu, så nu kan jag öka på promenaderna, en halvmil är ingenting alls att gå nu, så får öka det till en kvällspromenad med och hämta posten. Är tillräckligt envis med vikten så är inte jätteorolig men irriterad. Knät gillar inte 3 kg extra.

Hade jag inte haft sånt problem med tummarna, så hade jag snart börjat sy, för att ha något att göra, datorn fungera inte så bra med ögonen då glasen kröker linjerna på bokstäverna, blir lite suddigt, på när håll utan glasögon är det rakt.

Under bart väder sitta inne och titta på solen men ute var det kalt i dag blåste full storm blev varm i går så tog tunnare jacka på idag då blev det kalt. Funderar på ett varv till nu utan hund före maten, och hämta posten har 600m till postlådan, men den ligger på min långa runda.

Har fått en del att fundera på, blir erbjuden jobb, har med människor att göra är ett svårt jobb, men svårt jobba med någon som har förtroende för en, och inte missbruka det, men det ska vara raka puckar med den jag ska hjälpa i så fall.

Frugan fick på sommardäcken i fredags, jag får på minna den 5 april, ska inte köra så mycket innan dess.

En liten rapport från landet.

Ps Bella för lite mer en 2 år sen började jag ta bort ett blodrött märke som jag fick på armen efter bältrosen såg ut som jag blödde på armen så ilsket var det, hudspecialisten trodde att det skulle jag inte bli av med, kund inte gå i kortarmat för alla trodde jag blödde på armen. Nu har jag smörj det morgon och kväll i lite över 2 år nu är det borta, lika så mitt 12 styng långa är på magen där jag smörjt bor överblivet skin varefter jag gick ner.

Önskar er en trevlig dag i solen ingen ro i benen blir en runda till nu utan vove.

 

Gillar

Kommentarer

 • 26 mar 2019 20:04

  Hej! Hoppas att du kryar på dig snabbt.vad smörjer du dig med? Vad jag har förstått så syns ej stygnen mer. 

 • 27 mar 2019 07:53
  pralin

  här  blir ögon operation den 10 aril höger först, Sen kommer man  se  allt som finns. Ha  de  gott

 • 27 mar 2019 14:00

  Jag blev knivskuren på magen exakt samma ställe man opererar blindtarmen bar lit längre sydes med 12 styng.

  När jag minskade min omkrets med cirka 50 cm, ville jag inte ha en massa löst skin på magen så jag krympte det varefter jag gick ner, har slät mage i dag smörjer den fortfarande morgon och kväll, har gjort det 2 gånger.

  Ärret på magen vart bonus, läkarna har i alla år trott att jag opererat blindtarmen, det försvann när jag tog bort vecken på magen, i dag kunde jag förklarat ärret, men för var det svårt då det var ett betalt mordförsök på mig, och mördaren råkade trilla i backen från hög höjd. Så ärret fanns inte i dokumenterat. Med mitt liv så trodde jag inte jag skulle lev så här länge, var på rätsida om lagen men där är det med tufft.

  Jag smörjer med något som FLP säljer och heter aloe Vera Gel är en grön tub. Är bara den som fungerar och den israeliska kan med fungera, de andra märken är mest bluff, på Josen finns ett norskt märke med. Men man säger det kommer frå Israel det med jag vetbar att FLP har jag använt i snart 25 år de fungerar och är dyra.

Logga in för att skriva en kommentar.