icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
12 december 2016 21:57
1

Ont trist morgon.

 

Vaknade med ond hand, tror jag blev riktigt kal i går när jag skottade snö var ute i en timme första gången och fick lov ta en vända till, hade riktigt varma arbetshandskar men blev tydligen blöt när jag sopade bilen, snö skotningen hade jag snösläde till, tro jag klarade handen där, men kyla gilar den inte.

Har stöd strumpor var ett elände få på sig i morse, fast jag tog snälla strumpor, blev inte mycket gjort på förmidagen.

 Men fixade potatismos till 3 middagar gjord den på cashew dryck 30 kcal per 100 gr. tycker det blir godare en mjölk, så lite riktigt smör, gör änglamos vispar det med elvispen riktigt pösigt. Har rökt kalkon till eller sylta har mat i minst 3 dagar färdigt nu har även pasta med sås i matlådor men de åker i frysen nu tror jag. Sen blev det 4 portioner purjolökssoppa med vitkål, var lite nyfiken på hur mager soppa man kan gör som är god. Det kan man 130 kcal per portion om 367 gr. Är lite otroligt den är mätande med, blev 3 äg till och hårda ostmackor.

Blev en lång hundpromenad i snön han sprang som en galning. Men lydde snällt så det gick bra.

 Satt och klurade lite på fruns arbetas plats som hon beställt till jul, ska om det går jobba hemifrån behöver en extra skärm då. Sen gick det upp ett ljus och allt föl på plats, så ett bord flyttades med lit klurig het lyckades jag tippa det över soffan, är tungt har järn ram, går fälla skivan då blir det trekantigt. När frysen kom på plats blev det ett krypin bredvid den, blir perfekt. Drar man undan gardinen har man sjöutsikt.

Sen var det den tunga dörren kvar, för står ingen ting kompisen såg så medtagen ut då han bar bort den till väggen åt mig. Har flyttat undan alla sittkuddar till altanen och ställt dörren på plats och för säkerhets skull fäst den i väggen. Det var agendan för morgon dagen som jag lyckades gör i dag, sen drar omplaceringar med sig en massa plockade som ligger gömt i väntan på arbeteslust. Har flyttat massor i kväll. Så det ser rätt skapligt ut förutom röran på rumsbordet, får jobba på den i morgon.

Har fortfarande en kristallkrona står här och dräller tar mycket plats, en stor kartong måste bli av med den. Har ingen plats hänga upp den. Vad ska den då stå här, hotade frun med att köra den till tippen, ska jag sälja den så måste jag hänga upp den, så jag kan fota den har inte lust med det, lutar åt tippen, ska se om jag kan få ut den i förrådet, i morgon, behöver nog ta fram snöslungan med och ställa dit kompostkvarnen i stället. De brukar få byta plats på vintern.

Har handen i en så kraftig skena så både handled och tumme är skyddade, kan därför skriva med fingrarna. Men det svåra är att plock saker, men börjar bli rät bra på vänster handen.

Ha en fin kväll var vacker här i dag.

Morron solen går upp 9,33

 b896b2a7-d62b-4d1a-9249-e267d3d7d3c7.jpg

 

Solen tröt i dag börjar krypa ner före 12,57

6e35bc8f-9dc1-49df-a72e-ef01c3ab5621.jpg

klockan 14,26 såg det ut så

34ae77c7-55c3-489e-8a06-d0439243d28d.jpg

 

Kommentarer

  • 12 dec 2016 23:15

    Tack för omtanken JaninaE tar det lugnt men måste få till det lite till jul, Handen är bättre i kväll en den var i morse. Har den nästa lika uppstyvad som den är gipsad, så den är bra skyddad.

    Då förstår du LissaLo att jag inte gärna vill lämna den utsikt, jag står i altandören när jag tar den, har samma från soffan jag sitter i, och vid köksbordet där jag äter vintertid, på sommaren äter jag på altanen.

     

     

Logga in för att skriva en kommentar.