icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
26 maj 2017 08:23
2

Överbevisad blev jag så hade satt nytt viktrekord uppåt.

Stackars läkare väger man för mycket, så är man sjuk och får ingen vård för då är man överviktig, går man ner så mycket i vikt som jag gjort enligt min journal, då är man sjuk då är man plötsligt intressant och de vill göra en undersökning på att man är frisk. Men när man vägde 153 kg enligt journalen och mådde skit då var man inte intressant.

Funderar på att byta till en vårdcentral här nere men de har med såna problem för de har mina gamla röntgen plåtar och enligt dem kan jag knappt gå med hopväxta leder, så mycket prat blir det hur jag en gör.

Så gåt från 153 kg officiell vikt jag räknade 147 kg då min våg klarar 150 kg utan att visa fel. Men Läkarna räknar 153 – 88 kg = är 65 Kg ner i dag Vägde 153 kg i slutet på januari och början på februari 2016 då jag hade bältros och det var väldigt noga med vikten. Åt med flit lite mycket i går räkmacka som kompisen bjöd på till lunch och på kvällen hare Atons huse bakat socker kaka på egna egg, såg ut som saffranskaka, blev 2 bitar, vägde 4 hg mer i dag, väldigt lite med snabba kolhydrater, magen gillad inte vetemjölet blev bubblig.

Var på lager 157 köpte de minsta skjortor jag haft på länge till på köpet slimmade, har problem med att de vil skrynkla sig för mycket i byxorna, köpte 2 snygga och en slankskjorta. 150 kr styck fick rabatt på 132 kr s.Betalad 318 kr för skjortorna orkade inte ens fråga var det var rappat.

Sen låg det en trädgårdsbutik bredvid blev ett besök där, de hade Texas dynor Hilletorps till mycket bra pris blev 2 till mina extra fåtöljer så har fyra dynor med samma mönster nu. Och som siter upp i stolarna har två tjocka men de bar säckar i hopp.

Blev en bra dag ska ut och gör förrådet klart och klippa, gräsmattan.

Har rena djur daghemet här nu steglits fågelungar, Stenknäck med ungar och bofinkar, taloxe, blåmes, flugsnappare, trädkrypare mellanhackspett 2 stycken, och ett helt gäng ekorar nu, roligt för ungarna är inte rädda för mig.

Ha en fin dag dags jobba nu.

Gillar

Kommentarer

 • 26 maj 2017 19:17
  Bella50

  Har inga ungar set här än...knappt några bebodda holkar. 🤔

 • 27 maj 2017 13:08

  Ska inte fåglar kunna flyga när de är på marken under fågelbordet och äter eller har de blivit för tjocka, har en steglitsunge som inte kan flyga en riktig liten tjockis, och flera som jag fåt peta undan för att kunna klippa gräsmattan med de kan flyga när man putar lite på dem. Är orolig katterna ska ta den som siter på marken, han vägra håla sig fast i en buske har för sökt vil ha honom nära där jag hittade honom tro mamman är där med mat så han blir tjockare.

   

  Nu börjar det bli dagis, vaken steglistens ungar eler stenknäcken är rädda för mig kan gå en m. från dem när de äter.

   

   

Logga in för att skriva en kommentar.