icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
23 februari 2017 10:24
9

Ögonoperation, Målgång´, Nytt kök och födelsedag.

 

Ny resa till Stockholm på tisdag remis till ögonklinik på Östermalm för min gråstarr. Den måste jag åka på, 7 dagar sen jag var hos optikern snabba puckar.

Den 4 fyller gumman får vänner på besök då i röran.

Den 7 kommer nya köket veckan efter ska det dit. El måst fixas till det tänkte slippa dra själv är så mycket jobb med armarna högt. Länge sen jag gjorde sådana jobb med.

Sen måste jag bestäma min vikt med, har 5 hg kvar till målvikten 97, men verkar som jag ska testa lite lägre kroppen går ner på tok för lätt nu. Har lite buk fet kvar som jag gärna flyttar på. Det är där det tar nu.

Nu koper hunden så promenad dags i solen.

Ha en bra dag.

Gillar

Kommentarer

 • 23 feb 2017 10:30
  paloma

  Många järn i elden som vanligt!

  Ha en bra dagsmiley

 • 23 feb 2017 10:49

  Skönt att vikten uppför sig så bra! Kanske för att du är så aktig och inte vilar på hanen? Hoppas din dag blir trevlig!

 • 23 feb 2017 11:53

  Tack alla tagit en underbar hundpromenad på en halvmil ina det blev lerigt, de hade plogat vägen vid sjön underbart för mitt knä, ville njuta av utsikten vid vattnet så tänkt att jag tar de kilometrarna genom snön nu var det barmar där det var plogat, är en gubbe som har en liten veterantraktor med en riktig putt motor låter så härligt när den går, han tycker det är roligt leka med den. Jag uppskattar det verkligen måste komma ihåg messa honom och tacka.

  Nu mat sen baka lite fröbröd måste gör en sats till frysen när vi säter upp köket, och hiner jag leta reda på lite verktyg som är nerpackade, behöver dem för att bygga kök.

   

 • 23 feb 2017 14:17

  Underbart! Stort grattis till fantastisk framgång och ha en underbar dag i solen! smiley

 • 23 feb 2017 14:28

  Tack Johan känns lite som tappa farten nu. Var ett bra sätt ha fokus på något som krävde mycket höll stressen i schack, nu börja den nya livstilen sitta och jag trivs med den, Är inte bar vikten som mår bra även utsidan gillar giftfri mat då jag är överkänslig, är nästan så jag glömmer det, min toleransnivå har ökat otroligt mycket, och frugan tål alla grönskaer igen utom morötter och kikärtor morötter har hon aldrig tålt mer en liten bit.

   

   

 • 23 feb 2017 16:00

  Har för mig det inte är så mycket om det går bra dropar moron och kväll, min bror hade inga begränsningar på bilkörning, ser ju sudigt på det ögat i dag så inte så stor förändringar, men tänkte inte ta oprationen fören jag får sätta köket, lär bli mycket tungt jobb med det.

  Tror du jag inte brukar lyda ? lol  (skule jag lydigt läkare helt i dag så hade jag inte varit här i dag men vetiga saker lyder jag somjag håler med om)

  Glad jag skotade allt i går där är barmarka nu regnade i går kväll, där det inte är skotta liger snön kvar med värdens skare jobbigt för djuren om det blir kalt.

  Senast uppdaterad 23 feb 2017 16:30

 • 23 feb 2017 19:09

  Är undersökning på tisdag tänkte ta oprationen efter skåpuppsätningen för säkerhets skull, så jag kan ta det lungt några dagar, mycket jobb med att få in alt med. Min husgrup instäld, trasig bil inte min.

  Belv 2 limpor till är i halogenungen nu 70 min. så 4 bakade nu 17 frukostar och 3 husgrupper får baka ett par i morgon med, 

  Senast uppdaterad 23 feb 2017 19:13

 • 23 feb 2017 22:11
  gasten

  Det brukar bli väldigt bra efter en sådan ögonoperation. 

  Du har då verkligen fullt upp med allting! 

 • 23 feb 2017 23:08

  Ja gasten sade till frun vid jul vet inte vad jag ska göra i år har bar vedboden att måla, sen dök det upp en altan att olja, och har en massa kött att röka nu när köket är klart, sen måste jag grova ner 25 meter ny vatten slang för nästa vinter sen köpte nån en stånde markis måste konstruera fästen till den blir inte lätt. Sen ska vinterns ved klyvas med är nåra veckors jobb. Tänk vad skönt att inte bli sysslolös. I år häller glömde har ett kök att tapetsera med. Sen har jag blänkt på rummet med golv att slipa nya tapeter och målning.

Logga in för att skriva en kommentar.