icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
21 april 2018 22:14
6

Ögat Opererat nu.

Ögat opererat nu, fick veta att det var lite mer kompenserat för gulafläcken operationen, påverkade ögats form, ärligt förstod jag inte vad han menade, det krävdes lite mer brumande laser. Han sa ha behövde ta mer med maskinen. Har aldrig byt lins förut så vet inte skillnaden.

Operationen verkar ha lyckas i dag på eftermiddagen fick jag full syn på närseendets ser den minsta text skarpt utan glasögon, tro jag ser bra på långt hål med om jag får glasögon som passar, för mina glasögon ser jag inte läsa med, och på långt hål fungerar de hjälpligt men blir inte riktigt skarpt. PÅ när hål ser vänsteröga bäst nu på lång fortfarande höger.

Problemet är att när allt blev ljust på vänster öga ser jag skräpet i glaskroppen igen. Det ser ut som grodrom ibland är mycket irriterande värst mot ljusbakgrund. Bara frågan när jag måste operera höger öga nu när vänster är fixat ser jag mycket mörkare på höger.

Läkaren sa inga tunga lyft på 3 veckor, max ett mjölkpaket, tycket det var lite överdrivet handlade i går på ICA köpte 2 mjölk en gräddfil och lite lax vikt 3 kg skulle bär det 50 m till bilen fick som en kniv i ögat, var det en tillfällighet eller kan man inte göra något vettigt på 3 veckor ?

Är fel tid på torpet nu har gräsmata som måste jämnas till innan gräset växer i jorden som ligger efter grävning, veden jag fick tag på är torr så den hinner jag kapa. Båten ska i måste bygga i hopp en ny kärra den gamla fungerar inte, och tvätta den. Missar vår fisket igen. Böomlådorona står i tältet och blir förstörd då de börjar växa nu.

Men jag är verkligen glad för att operationen gick bra, och var skulle det här sommar börja annorlunda skillnaden är att nu har jag en annan ork, så blir en tuff sommar med allt som ska göras i år.

Det glädjande sommaren är här, sjövattnet fungerade klockrent, vatten läckan hittad och fixad i torsdags. Så blev dusch tänk att såna vanliga saker kan vara så sköna.

Kaffe på altanen 10.00 i dag, var 23 grader i skuggan har en termometer sittande i skuggan bakom en stolpe. Blev nästan stora markisen ut men har saknat solen så länge så blev extra mörka glasögon för ljuset.

Ha det gott och en trevlig helg, måste lösa möblerna till helgen, fyller första maj brukar kunna gå åt 20-25 sittplatser på altanen.

 

Gillar

Kommentarer

 • 21 apr 2018 22:41
  chicha

  Var rädd om dig och gör som doktorn säger!

 • 21 apr 2018 22:46

  Svärmor och frun håler koll på mig och jag är inte dumm så första veckan blir väldigt lung.

 • 22 apr 2018 06:01

  Bra att du skriver så ” vi” får peppa dig att ta det lugnt! All lycka till med rehabiliteringen nu - det är en konst att kunna vila utan att känna sig lat. Du är inte lat utan klok om du vilar och gör som din ögonläkare säger.

  Anteckna det du upplever nu som störande och ta upp det på återbesöket - för det ska du väl ha ?

  All lycka till och grattis i förväg!💐

 • 22 apr 2018 08:12
  paloma

  Du får sätta dina vänner i arbete, du som alltid hjälper andra.

  Vila som läkaren säger, sedan kan du jobba på igen👍☺

 • 22 apr 2018 09:01
  aregnisw

  Håller med alla andra ovan vila dig och lita på läkaren. 

 • 22 apr 2018 09:15
  pralin

  lycka  till nu  med  allt.smiley

Logga in för att skriva en kommentar.