icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
21 januari 2017 21:58
4

Nytt rekord slagits med hästlängder.

Jag är i Stockholm denna helg, känns konstigt. Anlände till IKEA strax efter 10 tittade på alla, olika lösningar av kök, stommar lådor, hörnskåp, bänkskivor, kranar, och golv. Där finns mycket samlat och mycket nya lösningar för att få ett lättarbetat kök, blir lådor och utdragbar korgar i alla skåp nu så man kan utnyttja dem. Dyrt men bra blir det nog hittade ett nytt köksbord med 6 låder i är ett slagbord var rolig och passar in i stugan.

Rekordet var slaget med många timmar, kom till IKEA 10 lite drygt åt lunch där fikade vid 3 en kopp kaffe, åt en räck maka vid 18 hemma vid 19.00 jag som hatar var på IKEA så är minst lika slut nu som efter en hård dags arbete, men har löst det flesta detaljerna. Kommer bli ett underbart kök att jobba i blir en stor slask ho så gallerna i röken får plats. Alla under skåp med utdragbara låder och korgar, hörnskåp med karusell. Diskmaskin får jag med dit en och en ny köksfläkt den jag har nu fungerar jätte bra när den vill starta, och jag får äntligen en induktionshäll med bost, är nästan som laga mat på gasspis, där kan man kontrolera varmen snabt med. SEN har den en massa roliga finesser med, och pyroteknisk ung, Så komer bli mer bakat efter detta.

Trött men nöjd med dagen anländer till stugan i morgon kväll.

Ha en fin kväll.

Gillar

Kommentarer

 • 21 jan 2017 22:27
  paloma

  Ikea kan jag gå på länge, gärna med middag på mitten.

  Vad bra att du valde en pyrolytisk ugn, en sådan har jag också. Du slipper att rengöra den, bara starta programmet rengöring och efter 3 timmar är ugnen som ny.

  Induktionshäll har jag också, men jag gillar inte att det klickar hela tiden när man lagar mat.

  Idag har vi plockat ut allt ur vårt sovrum och flyttat runt alla möbler, bytt ut en del och verkligen storstädat. Det tog i princip hela dagen.

  Det blir säkert ett jättefint köksmiley

 • 21 jan 2017 22:51

  Tack försöker behålla den mysiga lite gammaldags lant idyllen, med ett lättanvänt kök som man orkar med några år till, och det som är modernt utan det syns så diskmaskin får en trälucka. Träfronter på allt.

   

   

 • 22 jan 2017 08:47
  Bella50

  Jaha... du hade alltså "spenderbyxorna" på dig. 😆👏👍 Kul ibland.

  Grattis till rekordet...det vill inte min man göra.

  Han gillar bara att gå i verktyg, bil-och MC- butiker

  Var inte frun med dig ?

   Mitt "nya" (begagnade) kök har bara lådor nertill på ena sidan. Rymmer jättemycket. Maken fick snickra till överskåpen eftersom vi har snedtag överallt. 

  Köpte det på annons för 2500kr. Ett riktigt klipp.

  Senast uppdaterad 22 jan 2017 08:51

 • 22 jan 2017 09:24
  Lovis

  Åh vilket härligt kök du kommer att ha när det är klartsmiley

  Rekord på Ikea med 8 timmar, beundransvärt!

Logga in för att skriva en kommentar.