icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
10 januari 2017 23:46
8

Ny jobbig dag, bar bita i det sura äpplet.

 

Det positiva är att gumman mår bättre, svullnade värkar gå ner sakta lite varje dag.

Jag verkar bli fattig detta år, fick ringa försäkringsbolaget vatten läckan har orsakat en vatten skada på köksgolvet. Känner jag försäkringsbolagens värderingar sen jag höll på med allt mjöligt, är golvet så gammalt så jag får betal runt 80 % av kostnaderna, och det värsta att det är dags att byta golvet men hade tänkt sammalt lite guld innan, men inte fått nåt napp en, funderar på sälja studsarna svårt hitta rätt köpare, men släpper den inte under 200 tkr har byggt dem själv, eller ska jag använda dem nästa år.

Mycket tankar snurrar i huvudet ska jag renovera hela köket det behövs, eller bar byta skåpen där diskbänken står och överskåpen så jag får bra höjd, sen behöver jag byta vatten ledning med troligen, 25 m. grävande och in under huset. Min lunga pensionärs tillvaro försvann fort.

Men sån är livet den ena svårigheten avlöser den andra, för sommaren var jag strandsatt av en krånglande bil, sen satte en hand stopp för gösfisket, och allt röjande, men sen blev det milt igen och det löste sig, bilen med men dyrt blev den, men den har varit rätt lönsam första felet på 11 år och gåt igenom alla besiktningar.

Frugan dragits med vad det nu är sen november när hon hade kommit i gång så bra med viktnedgången och träningen, funkar inte att träna när man går på penicillin.

Ska försöka sova får vi se vad som händer i morgon.

God natt alla.

Gillar

Kommentarer

 • 11 jan 2017 00:03
  gasten

  Skönt att frun mår bättre ! Vad tråkigt med vattenskadan, det är alltid kostsamt när man ska åtgärda sådana saker.

  Ha en God Natt !

 • 11 jan 2017 06:05
  piaan55

  Vad skönt att frun mår bättre det är det viktigaste just nu

   mindre bra med vattenläckan

  Hoppasdu sovit gott och inte funderat för mycket. Är man utvilad brukar man lösa och se problemen mer possitivt

  Der är underligt att problemen hopar sig vid vissa tillfällen   Men du skall se att det löser sig. Skynda långsamt så ni finner bästa lösningen tillsammans

  önskar er båda en bra dag

 • 11 jan 2017 06:35
  Arrietty

  Det där "kommer tid, kommer råd" stämde bättre förr, idag när pensionen är usel och krafterna sinar är det inte lika lätt att vara morsk inför problemen, känner jag. Men du verkar ha stor förmåga att få till bra lösningar och får bara hustrun fortsätta på bättringsvägen blir det nog bra, tror jag...

 • 11 jan 2017 06:56

  En olycka kommer sällan ensam sägs det. Nu har väl du fått din beskärda del så vi får hoppas på en rejäl vändning. Och att frugan är på bättreingsvägen kanske är ett tecken.

 • 11 jan 2017 07:05
  Bella50

  Oj...vad bekymmer du/ni fått redan i år.

  Nu kan det väl snart bara bli bättre...eller ?

  Du verkar vara en allkonstnär...så du reder nog upp det i slutändan.

  pepp från mig 👍

   

 • 11 jan 2017 09:45
  Lovis

  Eländes elände med vattenläcka myren du kommer nog på råd att lösa det också, du är ju så händig och påhittig.

  Skönt i alla fall att din fru blivit bättre.

  Må så gott och ha det bra smiley

 • 11 jan 2017 10:00
  paloma

  Det finns i alla fall ljusglimtar i det jobbiga, och det är att din fru börjar bli bättre. Då kan du lägga mer energi på köksläckan.

  Hoppas det löser sig med golvetsmiley

 • 11 jan 2017 13:40

   

  Tack det blev lite mycket att ta in har gåt i ett sen för jul, men problem, vi sjuka och skadade, får inte handen bra skulle behöva ha den hel nu. Kan inte skriva med en penna det gör för ont.

  Ska ut på en lång hund promenad nu och kör in ved innan det börjar snöa full storm ute, blir ta mössa med knäppe.

  Måste hålla kroppen i gång så knoppen tänker klart, det lustiga är att vår hjärna fungerar bättre om vi rör på oss, det verkar man glömt i skolan, var med och sköte resultat utskrivningen från en sånt för sök på gick i 3 år, Var Upsala universitet, som jämförde två skolor den ena fick kör mycket mer motion trots att det tog bort tid från undervisningen steg resultaten med 30%. Jag hade nattetid till gång till en stor skrivare som skrev, monterade pärmar och häftade en 50 sidors katalog eller tidning, Så knäade extra på tryckjobb då jag tryckte fyra klubbtidningar som kom ut 6 gånger per säsong med färgbilder var exklusivt på den tiden. betalade materialkostnaden och tryck kostnad var leasingavtal på skrivaren, så den började bar kosta efter ett vist antal utskrifter, innan knäade de som hade den på att jag använd den, Tror aldrig de slog i taket.

  Men vilka grejer det var på den tiden den var nästan 10 meter lång med alla sorteringsverk vikning och häftning den skulle klar lägga kallelser i adresserade brev direkt men det fungerade aldrig. Jag kör det på den hade 3 A4 i det kände man om de var tomma och B brev skulle på den tiden inte klistras igen.

  Tänk er med alla sorterings ställningar som man bytte och olika häftnings bor till den och material gick det åt utrymme som en 2 rums lägen het. Jag tryckte många nätter åt firma med var bar 3 som kund köra maskinen, jag var så nyfiken hade lärt mig den, den servad ett gäng bolagsjurister och revisorer, som det fick kosta men, hade extrema korta tider för att få underlagen klar till beslut, Tryckt åt dem en Nyårsafton var extra bolags stämma på nyårsdagens kris i svenskt närings liv 200 sidor i 100 exemplar häftade i 4 25 sidors häften, Tala om vad det klirrade i min fick.

   

Logga in för att skriva en kommentar.