icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Afkruts blogg

138238
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
31 oktober 2016 22:50
7

Nu verkar min vikt plan spricka

Hade en plan på att när jag började skulle jag gå ner 5 kg i månaden ligger nu 4,49 kg i månaden har på 7 månader gått ner 34,2 skulle ha varit 35 i morgon, med ett under kan det fungera.

 

Men ärligt har jag reviderat planen lite målet var att ha gåt ner 50 kg till årsskiftet, men bältrosen slog ut så mycket muskler i höger axel och arm så jag fick lov att lägga mycket energi på att få den fungera igen, är nästan där lillfingret som bråkar och har värkt i dag, spretar lite som det vill. Tappar fortfarande saker om jag håller för läng i dem en kopp från skåpet fungerar, men stå hålla en kamera funkar inte, får lov remma fast den om jag skulle tappa greppet.

Bygga upp musklerna blev viktigare, en klara fem kg, jag var rejält nersatt, efter 7 veckors svininflunsa med hög feber och sen 5 veckor liggande mer eller mindre med armen högt, och bältros, räknar med att jag byggt på mig 10 kg muskler i höst. Ökat mina krafter med över 50 %, är ju inte helt fel, nu lyfter benen, mer igen en vad jag törs med ryggen, förut var jag starkare i ryggen, 60 kg säckarna med gjord körde jag på pirran, nu for de upp på axeln som av gammal vana utan jag tänkte på det, förut behövde jag hjälp att få in dem i bilen.

Mår förbaskat bra, för utom min hand som värker i kväll, har hängt tvätt, och snyggat till hallen så att alla skor har någon stans att bo har retat mig länge, satt upp en 4 plans hylla som legat oanvänd i 3 år. 2 plan skor 2 plan handskar och båt tillbehör.

Ha en skön kväll och sov gott, träden står fortfarande kvar hoppas de tar dem tror inte jag törs ha tallarna kvar till vinterstormarna, nu när det blir helt öppet nedan för mig, har inte lust försöka använda en motorsåg med den här handen, även om jag tekniskt skulle klara det.

 

 

 

Gillar

Kommentarer

 • 1 nov 2016 05:43
  Arrietty

  Hm, svårkommenterat... för du har ju redan gjort ett jättebra jobb och det kan vara dags att överge hastigheten och snegla åt stabilitet. Kroppen behöver mindre bränsle allt eftersom du krymper och dessutom – i min erfarenhet – blir det extra svårt när man tappat rätt många kilon, det är som att kroppen vill ha tillbaka dem så den gör på många sätt motstånd. Så kanske det är mer läge för att följa planen än att bry sig om resultatet? D vs lägga allt fokus på att äta som du planerar att göra resten av livet och inte bry dig om att kilona inte släpper lika raskt. 

 • 1 nov 2016 05:53
  Bella50

  Håller med föregående. Vilken resa du gjort /gör . Varmt grattis. 👏👏

  Fortsätt framåt bara. Du får låta kroppen bestämma takten nu.👍

 • 1 nov 2016 08:19
  viljans

  Inte lite din kropp blivit utsatt för! Ta det med ro och låt den "vila" lite, du har gjort ett förbaskat bra jobb hittills så....Grattis till det!!!👍👏

 • 1 nov 2016 09:21
  LissaLo

  Riktigt bra gjort och all anledning att vara nöjd! Det har varit hinder på din väg men du har forserat dem med bravur! Beundrar din kämpaglöd i motvind - i bland mot´storms! God fortsättning!

 • 1 nov 2016 10:59
  gasten

  Du har ju gått ner jättemycket på kort tid, ta det med ro!

  Pepp, pepp! 

 • 1 nov 2016 11:29

   

  Tack alla vänner för era uppmuntrande, när jag upptäckte att jag behövde träna upp min styrka, blev det viktigast. Fick gå före mitt mål på att nå målvikten i år, gå ner 5 kg i månaden, jag ligger bar 0,114 kg från den planerade per månad, eller 0,8 kg på 7 månader. 

   

  Hade jag prioritera vikt ned gången, hade jag varit nere nu, Slog vad om att gå ner 20 kg på 2 månader gick ner 34 kg 12 veckor ina kroppen slutade gå ner vägde 78 kg såg inte klok ut, men kroppen vägrade sluta gå ner. Blev riktigt dålig då och höll på att frysa ihjäl, Till och med min bulmastiff låg länge hos mig då, de är väldigt varma av sig,

  Kort konstaterand, jag satsade 1000 kr van 9000 kr vi satsade 1000 var vi var 10 men en blev sjuk, jag och 9 tjejer, vinaren tog allt, tyvärr är jag tävlingsmäniska, så har inte spelat om pengar det sista 30 åren är för roligt. Blir bar nån trisslott ibland, eller en kupong lotto men sällan.

 • 1 nov 2016 16:17
  paloma

  Att nästan nå ett mål kan vara gott nog, det jämnar ut sig i längden. Ett par veckor hit och dit spelar ingen roll.

  Ha en bra dag trots att du har ont i handensmiley

Logga in för att skriva en kommentar.