icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
15 juli 2016 14:41
10

Nu kom min nya leksa eller var det nyttosak !

55 kg rökutrustning på en pall, pratade snällt med föraren han drog det till altantrappen runt halva huset underlätta inplockande, har en stor kartong på 25 30 kg blir strulig få uppför trappen, han bara ställa ner pallen så börjad det regna, fick täcka den vill ju packa upp den, är som barn nyfiken på vad jag köpt. Dyrt blev det, nu hoppas jag på mycket nyttig mat i den, även en del vinst om det går bra. Han bar börja med fönstren, nu öser regnet ner. Får gå och brygga mig första dagens kopp kaffe. Handlad på Matsmart igen så har 5 kg Arabia bönor till min kaffekvarn. Minna vänner har svårt med färdigmalt kaffe för mycket garvsyra i, de dricker mer mjölk en kaffe då, men mitt malda dricker dom rackarna flera koppar av, tur jag har sånt billigt pris på bönor. Lunchen blev lite kalorifattig 477 kalorier. Nu det svåra ska jag ta något extra till kaffet fast jag inte är sugen hur gör ni. Dags fika och börja bära in grejorna under tak. Ha en bra dag ska nog montera rök i kväll, måste ju provköras.smileysmileysmiley

 

Gillar

Kommentarer

 • 15 jul 2016 15:13
  52Stinas

  Klart du ska se till och prova röken så firt du kan!

  kaffe eft lunchen känns som måste. Ta ngt till? Försöker undvika, behöver inte.

  MEN och MEN igen! Då står jag där med falu rutknäcke, bara en... Allerums Greve 31%, lagras. Spetspaprikaringar ovanpå! Mums. En till bara....

  som du förstår så är det min fälla. Skulle kunna leva på bröd dygnet runt. Nu har jag lärt mig äta knäcke. Låtsas att det ör lite bättre.

 • 15 jul 2016 15:29

  Jobbigt är som min fru har samma problem, jag har inget sug efter sånt mer en blodig entrecote, eller en blodig grillad ryggbiff det är minna svagheter. Förut blev jag jätte hungrig till frukost vi 8, 12 och 18 nu märker jag inte om jag kör över tiderna jag är sån så vill gärna veta lite vad som händer med kroppen, jag har alltid kunnat sätt klockan efter måltiderna, nu funkar det inte. Som kaffe 10 och 15 men inget kaffe vid 10 i dag ska mala lite bönor nu.

  Dags att bär  tungt nu, ut kom solen fram nu.

  Ha det bra.

 • 15 jul 2016 15:37
  52Stinas

  Vi har hundratals meter med spireahäckar som måste klippas ner snarast.annars blir inte blomningen bra nästa år. 

  Har sagt i enveckas tid nu att imorgon klipper vi. Imorgon är häckarna dyngsura efter nattens eller morgonens regn. Så det är inte gjort än. 

  Ha en bra dag du också, nu regnar det igen.....

 • 15 jul 2016 16:39

  Ska spirean klippas nu klipte minna senare förra året tror jag, dom var kritvita nu har hört man ska klippa dom i juli agust eller september, måste kolla upp det så minna med blommar nästa år.

  Här skiner solen och jag är varm har lyt  upp grillen och klät av den

  Ha en bra dag du med

   

 • 15 jul 2016 20:10
  gasten

  Brukar inte ta kaffebröd till kaffet, tar istället en fullkornsskorpa, knäckebröd eller finncrisp med smör och ost. Skulle inte gå ner i vikt om jag åt fikabröd.

  Ha en trevlig kväll !

 • 15 jul 2016 21:02
  Bella50

  Nej kaffebröd blir det mycket lite numera. En klick glass nån gång...eller finncrisp med smör och Brieost. Slår varenda kaka för mig. Måste dock passa på mig själv där...😬

  Spännande med röken. Det är mumma det...😋

 • 15 jul 2016 22:19

   Om det blir något, hårt bröd utan smör, ska det vara lyx lite kaviar 7-9 gr, men oftast bara en kopp utan något till, festade i kväll blev en räksallad på pizzerian. Bara gallerna kvar att fixa, ska diskas, ska prov röka det som jag kan få klart snabbt kycklingvingar har lagen klar ska bar kalna lite. Sen en resa till sekundhand måste hitta ett bord till att ställa röken på.

   

 • 16 jul 2016 08:40
  52Stinas

  Beror kanske på pldern på busken? 

  Tittade nu igen för säkerhete skull. Blommande buskar som just spirea och syren också blr klippas direkt efter blomningen eftersom de blommar på fjolårsskotten.

  med några års mellanrum tqr vi ned dem nästan i backen för att föryngra . De är över 30 år gamla de där häckarna. 

 • 16 jul 2016 08:42
  52Stinas

  JAS. Gäller träd/buskar  - inte kollat om det är speciella sorter. Endast eller över lag. 

 • 16 jul 2016 08:46

  Där för minna blommad klipte ner dom helt förra året, får dra i gång saxen på måndag och klippa, Tack för att du kollade.

  Ha en bra dag här ser regnigt ut

Logga in för att skriva en kommentar.