icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
24 november 2018 22:42
3

Nu kan det nästa få bli vinter igen.

Nys låg jag efter med mycket, luckorna runt huset som försäkrings bolaget förbjöds och jag var tvungen ta bort, är på plats igen utom på gaveln där värme pumpen står och det är lä för det mesta. För var luckorna på året runt och det var snustorrt under huset, var efter vatten skadan det blev blött och jag fick en lutning på jorden när de grävdes så regnvatten rann in under huset fixat nu med dränering med om det skulle komma in något, även dränering utan för.

Det var punkt 1 på listan, sen var all växtlig het kvar på blomrabatterna, fixat och det runt jag slår med röj sågen med borta, tog löven med på samma gång. Gick på en dag 10 timmar tog det.

Då blev båten riggad och täckt med presenning, även släpkärran fick en ny presenning då skatorna haft sönder den gamla så den är klar för vintern.

I fredags körd jag grus blev några stora hinkar till alla hålen på min väg som ingen fixar så nu gjorde jag det själv. Blev lite till huset med för regnvattnet bygd en liten vall det fryser på vintern så slapp det rinna in under huset.

Har blivit ganska många långa promenader igen går lätt gå med nya medicinen för hjärtat, blir varken trött eller varm, lite bättre med vita fingrar med.

Blivit lite för mycket äta ute igen, men pizza är gott och en halv klarar jag utan att gå upp. Har nåt kg i övervikt men har 14 dagar nu som blir lunga, har en avslutning med mat, men den lyckades jag byta ut julbordet på mot att jag lagar maten till oss vilket verkades uppskattas innan det har smakat den. Lovade baka till CRs jul fest med får se vad jag ska hitta på.

Ligger nåt kg för högt är lite retfullt, men har fåt gå upp en storlek på skjortor är verkligt irriterande men har fåt bredare axlar, och styrka i dem. Vilket ger nya problem nu lyfter jag mer en ben och knän orkar, vilket jag känt av mer en gång nu, pajade vensterbenet när jag lyfte båten, med både armar och ben lyft. Så nu får jag använda huvudet igen och inte använda råstyrkan det håller jag inte för. Märker det på fågelmaten den väger inget när man lyfter den är 20 kg påsar stod det och havren är 25 kg förut var det tungt att lyfta in den där de ska stå. Man måste lyfta dem på rak arm för att få ner dem. Nu går det lätt. Så vad väger breda axlar, det syns tydligen för vännerna undra om jag börja tränat, det gör jag för nacken kör gummiband morgon och kväll det har med börja gå lätt.

Så kort vikten är under kontroll, och bokförs igen hade telefon och app problem ett tag fick vikten men den skrevs inte upp. Jag väger mig varje morgon för att ha koll, och äter lite efter vikten med, mindre fusk med maten om vikten är hög, då blir det noll med kaffe bröd ligger vikten bra kan jag fuska lite.

Det enda problemet är schaktbladet till traktorn, den som skulle hjälpa mig har got in i väggen med blödande magsår. Så jag fick själv jaga runt för att få tag på fästen på internet. Så när jag hittade dem säger jag till killen att jag hade bråttom med dem. Då tar han det på det sättet att det inte var bråttom så glömmer han posta dem. Så de blir liggande i norra Stockholm i 14 dagar. Så förhoppnings vis får jag dem i början på väckan. Men sen måste jag bygga om fästen till min traktor det har jag inte utrustning till. Men blir det snö kris har jag en stor snöslunga ska dra igång den så jag vet den fungerar. Den är självgående med el start, klara 1 m snö. Så insnöad blir jag inte. Men vore roligt få igång traktorn, men vill ha på schaktbladet innan jag köper snökedjor till den och vikter är mycket pengar.

Livet rullar på börjar bar få ett par dar i veckan upptagna till jul nu ska bli lite skönt att slippa kära bil varje kväll.

 

Sköt om er och stressa inte för mycket med julstädning, här blir det ligt jul med lite julstjärnor och ljus. Har gravat en lax får se om det blir skinka, eller en god köttbit lite sill blir det.

 

Gillar

Kommentarer

 • 25 nov 2018 06:51
  Bella50

  Gott att det lugnat ner sig lite runt dig .Du är alltid i farten. Må väl nu 😀

 • 25 nov 2018 08:49

  Tack det samma Bella tror du är lika mycket i farten.

   

 • 25 nov 2018 08:54
  Bella50

  Nja inte f.n. ....då jag fått ett ömt / inflammerat muskelfäste vid höften...fått kortisonspruta i veckan...så nu trippar jag försiktigt fram...ibland med stöd av en käpp 😲

   

Logga in för att skriva en kommentar.