icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
20 March 2017 20:50
13

Nära hus brand det tar på psyket.

Blev så slut efter upp täcken, tur snickaren bryr sig, Vad upptäckte snickaren när han skulle sluta för kvällen lät det om proppskåpet. Efter lyssnade och tittade upptäckte vi en ljusbåge där nollan var fastskruvad, man har förstört gängarna på skruven så när spikpistolen slagit i vägen har de låssat, kan bli en 400 volts stötar ut på en sån grej, ledningen och skruven brända. Lyckades få fast det. Men är lite skakis blev lika tröt som jag sprungit lång när tanken på vad som kunna hänt i natt om det börjat brinna. Inte säkert jag vaknat i tid då jag har stängt till köket nu.

Nu är alla skåp klar fatas stängare på skåpdörrarna och 2 kantskivor på skåpen kakel och bänkskivan över ved spiselen. Ett par panelbitar på väggen i köket var klar men skulle se snyggare ut med panel på kort väggen med, blir naturligit av gränsat område. Hallen är panelad och klar. Ledlampor ska monteras med och täck skiva framför. Sen är det bar kaklet kvar.

Blev ingen promenad i dag orkade inte men i morgon kommer Anton då blir det hund promenad.

Sov gott undra om man sover gott efter det som hänt har inga nya grejor byta med häller eller om man ligger och lysnar.

 

Gillar

Kommentarer

 • 20 Mar 2017 21:30
  paloma

   Tar det aldrig slut på eleändet?

  Hoppas inget mer tillstöter.

 • 20 Mar 2017 22:11

  Å fy vad läskigt! Nu räcker det med trassel, nu har du väl ändå fått mer än din skärv!

 • 20 Mar 2017 22:31
  gasten

  Så hemskt det kunde ju gått riktigt illa. Du har ju verkligen fått det hett om öronen. Mycket att ta tag i, du kommer att vara helt slut innan du har fått ordning på allting. 

  Hoppas att allt ordnar upp sig för dig! 

  God natt! 

 • 20 Mar 2017 22:43
  Bella50

  Usch...el är jag livrädd för. Tur det gick okej och ni märkte v det båda två.

  Jag blir orolig för hur du pallar alla dessa problem 😲 Skickar en styrkekram från Dalsland...där det f.n. regnar ymnigt 👎Sov gott 😴

 • 21 Mar 2017 06:48

  Regnar här med, var den som hade installerat förut som dragit sönder gängorna, när man spikade panel så gick gängorna sönder, tillfälligt lagade tror jag kan hitta en gammal central och byta skenan,

  Tack börjar själv bli lit orolig för att jag ska orka, men verkar som min mentala styrka med har växt, störta risken är när allt är klart och man kopplar av, men kände att jag blev fruktansvärt trött, efter att elfelet var fixad men inte stressad det förvånar mig lite, käns som jag kan kolla mig själv nu, att det är för jobbigt håller jag med om, men kan bromsa när et blir för tungt,

  Men det var inte det enda i går, vackert väder var in och tvätade bilen och bytte däck, när jag åker ut från tvätten snöblandat regn.'

  Bestämer mig för att sätta golvlist, åker och köper det han sågar en som är 5 cm längre 245 den längsta biten när jag kommer hem är 216 cm räcker inte. Blir att åka dit i dag igen får släpa ut hundburen.

  Men köket är nästan klart ska panela en vinkel till i köket, ledbelysningen och täcksidor sen är det klart hallen är bara lister kvar. Hallen vart kanon bra hade svårt hitta nån bra lösning där ville inte försöka hänga tapet på det underlaget.

  Mycket strul är det men allt är gjort perfekt inget fusk som det varit för ut, där jag panelade i köket var vägarna inte roliga att försöka tapesera,

  Har provat nya hällen har aldrig set smöret bete sig så i en stekpanna, har aldrig haft en så invägd spisel förut plattor blir alltid lite sena vid användning, spiseln och jag kommer nog att trivas i hopp.

   

   

  Senast uppdaterad 21 Mar 2017 06:52

 • 21 Mar 2017 07:16
  Bella50

  Jag "hör" att "gubben"  blir nöjd med slutresultatet....och det är belöning nog....efter allt strul.

  När kommer frun och tittar ? Det behövs väl en kvinnas hand i fininshen , kan jag tro.

  Du får fixa en liten pall till henne så hon når upp överallt också 😆😍👍

  Ha det gott . Nu ser du slutet på detta. 👏👏

   

  Senast uppdaterad 21 Mar 2017 07:17

 • 21 Mar 2017 08:22

  Har en liten vik pall den hållet för 150 kg jag fick min när de lanserades har en här och hemma har även en köksstege som har breda steg lätt fälla i hopp väldigt stadig. 

  Frun kommer på torsdagskväll räknar med att sätta hyllor och flyta in i skåp och lådor, i helgen, mycket städa och tvätt blir det.

  Solen skiner kan bli en fin hundpromenad

  Senast uppdaterad 21 Mar 2017 08:23

 • 21 Mar 2017 08:31
  Bella50

  Låter som du ser slutet nu...och en sån liten pall har jag oxå i min tvättstuga.

  Når inte att öppna fönstret ovanför maskinen , utan den. 👍

 • 21 Mar 2017 08:49

  Har börjat använda pall sen jag skadar tummen blir bättre vinkel på handen tror jag inte kommer räcka längst in på 100 skåpen har satt dem uppe vid taket fick bar plats med 80 skåp över diskbänken 

  man blir glad av att titta ut på solen får jag varmt inne i dag

 • 21 Mar 2017 12:35
  gasten

  Det blir nog jättebra när allt är klart! 

  Sedan får du försöka ta det lugnt och vila upp dig. 

 • 21 Mar 2017 12:59

  Har sovit 4 timmar i natt, så käner mig pigg, men rastlös är så mycket att göra men några få saker låser det.

 • 21 Mar 2017 16:08
  Donnina

  Hör du Afkrut, jag tror du blir trött av sömnbrist, 4 timmar är alldeles för lite för att kroppen ska återhämta sig, i synnerhet som du håller på och sliter!

  Vilken himla tur att snickaren upptäckte elfelet i proppskåpet, det hade kunnat gå käpprätt åt skogen!

  Ta det lite lugnt nu och njut av ditt fina kök!  smiley!

 • 21 Mar 2017 19:36

  Donnina man kan inte sova bort livet.

  Fyra timmar är tillräckligt för mig om jag vilar lite i vaket tillstånd så bene får var uppe, När jag var 20- 27 är sov jag 3-4 timar per natt sköt  tävling lördag spelad poker på lördag natt sköt jaktstig på söndagen, lade mig vid 19 ofta och sov till 5-6. på hösten åkte jag ofta ut på sjön v.id 2-3 på naten för att hitta en kobbe på i ytterskärgården där jag jagade, var ett elände på den tiden med kompas och avdrift, om det var dimma bästa jakten var i januari drivisen var ett problem.

  När jag var ung sov jag sällan en lördags kväll eller natt hopade över den. Min fru har lite problem med det är morgon trött och behöver minst 8 timmars sömn.

  Det är 24 timmar på mitt dygn jag gör mycket när jag jobbar, men är ingen maskin nu blir det pausar i mellan måste njuta lite av utsikten. Jag tycker med jag skulle sova lite mer för mina ben behöver få vila mer, Men klockan 4 var jag klarvaken i morse behövde upp 5:30 6 kommer hunden, Men sen lade jag mig och tog det lugnt en stund utan att sova, innan jag började röja upp inne

   

   

Logga in för att skriva en kommentar.