icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
25 september 2017 09:08
1

Med kompisens sticka nytt liv på gubben

Lånad sticka monterad, hade först bar 4 MG ner och 0,6 upp. Men efter en sänkning på 4 cm bak på antennen och 2 cm i sidled har jag 25 ner och 20 upp så det fungerar. Utan riktantenn på 11 gångers förstärkning har jag 0,5 ner och 0,17 MG upp och det surfar man inte på. Tur man sålt och monterat antenner hela livet så man kan köra på platser det inte fungerar på normalt sätt.

Vikten är under kontroll efter en dag över 90 kg vägde 89,5 kg har haft 87 kg som trivselvikt men risk jag får höja den lite, rodden varje morgon tar på nya muskler som jag hastigt hittat efter 7 veckors rodd. De rackarna väger ju lite och midjemåtten är för mindre nu. Så blir fortsatt fri flykt tänkte skriv ett tag nu bar för kontrollens skull, men det blir senare.

Hade ett är efter bältrosen stort som en gammal 5 kr, röt så det såg ut som det blödde. Läkarna kallade det för ett aggressivt är, som måste kollas tror det var rädda för hudkanser. Folk på badet trodde jag blödde hade en bild på det som jag skickat till läkarna hade den på separat hårddisk, köpte 3 nya diskar en vän tog fel disk och satte till tv. Så mina bilder försvann, hur man nu kan se fel på grönt och blått var väldigt tydlig med att de 3 blå diskarna var tomma, minna riktiga bakupper är lösenordskyddade för att skriva över den behövs det ett program. Därför ingen bild nu på rött ärr bar på ett lite märke som är kvar efter ett år med Alovera Gelly

Vi diskuterade det i bloggen förut, tar ungefär 2-3 år att få bort ett ärr om man smörjer morgon och kväll. Bilden visar mitt är som det ser ut i dag och inga komenterar det längre.

Dags hänga ut dagens första tvätt, gräsmattan får nog torka tills i morgon behöver klippas skiner det upp får det bli lite ved klyvning före stadsresan i kväll.

Kräftfisket trögt blir bara ett par stor om dagen, men har fått så det räcker men roligt med lite stora är lika mycket mat på en klo som en vanlig kräfta.

Ha en fin dag hoppas på sol men gråt och mulet nu ute.

 

2ca2891f-a706-48ee-a5e7-e78746d127b7.jpg

Gillar

Kommentarer

  • 25 sep 2017 09:35
    paloma

    Du kör på i full fart som vanligt, men det är roligt att du är på nätet igenyes

    Hoppas solen hittar till dig också, vi har jättefint väder idagsmiley

     

Logga in för att skriva en kommentar.