icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
22 februari 2019 11:17
3

Man får var flexibel.

Här gäller det att titta på termometern innan man går ut, en dagen 9 plusgrader, nästa vinter och 9 grader kalt. Frun trodde jag skämtade när jag sa att jag plogat vid stugan när hon åkte ner snön började först 2 mil från mig innan var det bar lite vitt, här var det 12 cm snö över allt lite minder ovanför min backe. Så plogade av allt, snön ligger kvar var 13 grader kalt i natt, ska bli varmt i morgon nollgradigt hoppas det vi ska klippa björken. Men vilket underbart väder det är nu solen strålar på klar himmel, kritvit är det och lugnt, 6 grader kalt fortfarande. Man längtar efter en promenad, ligger rätt bra till tidsmässigt, lunch förberedd tar en kvart fixa till den, så det blir matlåda till gumman med. Får gäster 4 den maten är med, ganska beredd ska bar styckas och kryddas någon timme innan, en kaka är bakad till fika med, inte nyttigt men gott. När jag börjar jobba ute räknar jag med att krypa ner de kg som är för högt i vikt nu, men gillar att inte ligga för lågt mens det är kalt, den fet rikare kosten fungerar med bra på kylan, är man frusen och äter fettsnålt blir man mer frusen, kroppen bränner fet för att hålla värmen.

Dags laga mat till gumman hon jobbar i dag.

Sen blir det en snabb långpromenad innan nästa matlagning. Blir lite grillat med rotfruktsgratäng.

Önskar er alla en fin dag.

Gillar

Kommentarer

 • 22 feb 2019 11:21
  monosc

  Äter fettsnålt och fryser som bara den, -11 i morse när jag hoppade upp på cykeln och det var sådär. Hoppas du snart får gå på din promenad. Lycka till.

 • 22 feb 2019 11:35
  Bella50

  Detsamma till dig och go´ gumman din. ✌️

 • 22 feb 2019 16:26
  Monqi

  Ja det är jobbigt med dessa tvära väderomslag och stora skillnader i temperaturer.

  Å vad gott det lät med rotfruktsgratäng, mums, smaklig måltid och trevlig helg laugh

Logga in för att skriva en kommentar.