icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
28 november 2016 21:13

Måste missat första advent i år.

Dagen började med en lugn frukost med gumman sen dags åka till staden hämta apan hem en snabb fika med den dyra morotskakan. Sen ut och släppa upp apan i trädet och själv fick jag stå som motvikt på stegen, jobbigt stå så länge på en steg pinne.

Apan heter Ola och är en kompis från kyrkan, väger lagom för stegklättring runt 50 kg. så han kan klättra högt på stegen om jag är mot vikt, gjorde ett jätte bra jobb björken blev jätte snygg. Jag fick laga en grönsaksoppa med ägg i mellan tog runt 5 timmar klippa björken en timme hämta och en timme köra hem honom. Sen var orken slut kvällen blev en pizza delad på 2.

Där försvann lördagen, söndagen börjad fint, lite frukost mys med frun, sen hjälpte hon mig dela tabletter, fick in och beställa nya började ta slut, gumman behövde med så hon fick ta mina sista borde ha ny i morgon behöver på torsdag. Efter snöstormen riset bort, och jag ensam kvar, hade lovat min 80 åriga kompis fixa tv:n, så pannlampan i fickan, stångsaxen över axeln sen knatade jag dit man ska hålla vad man lovat, efter lirte trixande fick jag igång den så nu har han nya Boxer dekodern i gång.

`Var Black Fredag hade blängt på en matberedare som jag ville ha, den jag har ska vara en lyxmodell som svärmor har haft men inte använde den är fin, men lat den orkar inget, sätter man en morot på riv skivan så stannar den. Tröt på det och handen klarar inte rivjärnet nu.

Letade på webben fan den, 21 sänktes den till 690 kr. funderade och letade vidare 22 lämnade Tretio.se 30% ytterligare på vissa märken, köpte den för 438 kr. kändes som ett ok pris fick den vi 14 i dag hämtad och uppackad nu. allt där är fraktfritt har köpt mycket där.

Men min frys åker lastbil stod det i dag, så bord ha den i morgon så kan jag ut och jag lite lax att grava sen och eventuellt kallröka några kilon. Fick den frysen med 4,5 tkr billigare tack var tjuvstart på black fredag, den klar 25 tim. strömlöst, infrysning 20 kg. per dygn, snabb in frysning, avfrostning, och torrluft i frysen motverkar frysbränna, larm på dör och temp, plus lätt öppnad dör ger 7200 kr för den inkl. försäkring, ska kosta 12450 kr,

Var och pratade med El-Giganten de säger att frysen jag vill ha med de kraven fins inte hittade 3 st. som låg nära en hade fel mått och den andra klarade bar 15 tim. strömlöst,

Sov dags ha en skön kväll och god natt. Hund i morgon bitti upp 5.30.

 

 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.