icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Afkruts blogg

137964
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
2 oktober 2016 21:10
3

Lördagen blev full fart.

Lördag, hade tänkt ta det lugnt, var till tippen med en massa soppor i fredags och kompisens med. Börjad lördag morgonen med att ta bort allt eldfarligt och röj upp sommarens synder runt kaminen, var mycket mer jobb en jag trott, blev en full koffert med återvinnig när jag var klar och snyggt och prydlig, kaminen redo. Hade varit på matsmart i fredags handlat stod 6 fulla kasar på golvet och fult i alla skåp, lite skulle gumman ha med hem så det hamnade i hennes bil, man är ofta tvungen köpa 3 5 eller 6 för att få det billiga priset. Men köper det jag behöver vi har köpt all drick i sommar som vi bjudit på och gumman med dricker, en av få som är sötad med stevia, och är bara 20 kalorier per hundra gram, tog en stund att få undan 24 flaskor läsk, och allt annat. Sen började jag med det jobbiga men roliga att skiva kannada gåsbröst, frugan tycker det är det godaste vi rökt, på stod det smakade ren, men mycket påsar blev det, tun skivar på skärmaskin. Frestade på vänster arm tror jag, fick kasta mig på sängen en stund fick ont i bröstet. Mycket påsar blev det, nästa rök om 14 dagar rådjur och vildsvin, är inte mat galen utan som uppvuxen på landet stoppar man i ladorna för kommande behov. Måste prova grillkorven i morgon jag rökte 6 på skoj. Han vila 30 min, sen kom kompisen med fru kakan blev precis klar i ugnen, bar vispa lite gammaldags vaniljgrädde med 2 råa äggulor i. Sen jälpte mig kompisen att kolla den nya stående markisen, var en klup väger 18 kg tyckte kartongen var lite bökig släpa på, 1,60 hög är den, ska ha den 40 cm upp i luften från golvet för det ska fungera, blir nåt att bita i måste konsturea fästen som håller vikten och klarar blåsten på 2,7 m markis på ena sidan och 1,30 på andra sidan, tål att tänka på, sen blev det att hacka och skära alla grönsaker till vildsvins tackosen, lite jobb men gumman lyckades till hundra procent med kryddningen, lite prata sen varde det t och sov dags. I dag var det tänkt som vilodag, blev lite plock och sen lagade jag lunch plockad isär en kyckling och grillade med lite strips till, gumman åkte hem, jag ville ut i det vackra vädret, så blev lite av morgondagens jobbgjort gräsmattorna höst klippta släpkärran tvättad och täckt, och den fullastade bilen tömd på återviningen och nu lider söndags kvällen mot sitt slut.

Ha en bra kväll, saknar när frun far hem, är en stund då det är trist sita här själv kan vara därför bloggen blev lång.

Uppskattar rosen mer nu på hösten var tuff mot den föra året den åkte av med röj sågen, i år sk jag förska spara den och klippa ner den i vår efter konstens regler.

03cdb4e2-b973-47a9-ad55-4adb89b2a857.jpg

 

Min fiske kompis har en höstaster på 1,85 i höjd.

ec096ece-cf78-4927-b53f-717400975b94.jpg

 

Gillar

Kommentarer

 • 2 okt 2016 23:14
  gasten

  Ha en God natt !

 • 3 okt 2016 11:14
  ulla165

  Du tycks alltid vara ifarten. Tvivlar på att du kan ta det lugntwink

 • 3 okt 2016 13:12

  Har starta lugnt i dag putsat fönstren som hunden ställde till, gumman var en sam med honom när jag var på tippen han bar letade efter mig, när jag är hemma lyder han inte gumman riktigt roligt, hon är en sådan som normalt får alla hundar att gör som hon vill, men Anton lyder mig helt. Bakat en limpa till frukosten i morgon väntar på den ska var klar, ja dammsugit lite med så en lugn morgon, nu leka lite med röj sågen, vile ha gräset ock slyn så tort som mjöligt innan det går mycket fortare röja då, och granen eldade sitt ris är eldnings vecka. SÅ nu strax ut.

   

Logga in för att skriva en kommentar.