icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
17 June 2016 23:47
1

Ljuset i tunneln.

Äntligen börja jag må bättre, börjar sluta klia på kroppen, kan diska igen med grumme diskmedel. Har jobbat och blivit för blöt tål inte min egen svett när jag har för mycket gifter i kroppen, nu är det 19 grader i vattnet så får bli lite bad istället för dusen, det gillar min hud bättre. Blivit en lugn dag i dag, med lite plockande och inlämnande av bil på verkstaden, den har fungerat i 250 mil så verkstaden ska montera i hopp den nu. Har levt rätt läng i en svart tunnel har det känts som, inget ljus bara mörker, man går och går men kommer aldrig till slutet. Nu börjar jag se en stor öppning med ljus där framme, helt plötsligt orkar jag mycket mer, jag kund gå når km förut med, men kändes som jag dog flera gånger på vägen, och blev dyngsur av svett. I onsdags krattade jag och körde bort gräs i 9,5 timmar med lunch 1 timme och en kafferast, var bara trött på kvällen och varm, hemligheaten är att jag måste jobba mig svettig för att slippa att få ledvärk , problemet förut var att jag inte orkade jobba så länge och fick ont då. Blir hemma i morgon så blir invägning, en liten chans att klara nästa del mål 125 kg, fatades 6 hg i morse. Är nöjd ligger före min planerade tidsplan med nästan 3 veckor trodde jag hade hittat stoppet där det brukar stanna en stund, men det varade bar i ett par dagar. Fåt lov att be gumman ta ner mindre kläder till mig tappar byxorna nu behöver åka upp till förrådet i Stockholm och leta fram en ny garderob. Blev en skrivstund i kväll med gumman kroknade vid 21 och kröp i säng, har röjt upp lite här hemma nu, kvällen mellan 20 och midnatt tycker jag om att stöka och dona lite då går det lätt att röja upp, synd att alla ska sova så förbaskat mycket bara. Lycka till med vågen och mottbandet saknade några cm på mina fabo jeans. Pepp

Gillar

Kommentarer

  • 18 Jun 2016 08:50
    Bella50

    Vilken skön känsla att bli trött av jobb istället för av andra orsaker.

    Bättre att tappa byxorna istället för " ansiktet" känner jag spontant.

    Härligt att du kommit framåt i tunneln 👏👍 nu blir det bara ljusare ska du se.

Logga in för att skriva en kommentar.