icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
13 november 2018 22:39
9

Livet snurrar på jag springer efter just nu.

Lite kort vilken ände ska jag börja, fåt ny betablockerare för hjärtflimret, hela kroppen har känts konstigt när den gamla som jag nog ätit i 15 år går ur och den nya, verkar samtidigt. Men jag fryser mycket mindre, men ovant jag får bestämma vad jag orkar, på min 4-5 km runda jag brukar gå gör det 14 min snabbare och kan gå alla branta backar i snabbtakt utan att stanna och andas ikapp. Första varvet blev jag förskräckt blev genomsvett, bar hoppa i duschen direkt. Tyckte det var skit att inte kunna gå längre, men det var bara första dagen andra blev jag lite trött, men nu har den gamla medsinen börja gåt utt. Jag går hela rundan i snabbtakt utan att ens bli trött, både bra och dåligt, så har beställt tid för att stå i kö för att operera minna åderbrock som hindra mig för att gå långa promenader eller stå still.

Jag har 4 kvällar i stan just nu eller 3 kvällar och en eftermiddag i kyrkan på söndagen. Celebrate Recovery ett kristet 12 stegsprogram som gör skillnad för dem som går det. Har med gått det och är ledare nu.

Regnet specifikt där jag bor så nära sjön, har gjort allt plaskvått varje dag kan inte ens täcka båten. En mindre gör blomlisterna klara har lite jag vill slå till med rörsågen. Men allt rinner av vatten, har inte fåt fast snöplogen på traktorn kompisen som kan sånt gick in i väggen med blödande magsår och noll ork. Har beställt fästen som måste byggas om, inget är enkelt. Sen måste jag ha snökedjor och motvikt, men först få fast schaktbladet.

Nu är Ljusrampen monterad på bilen, vilken skillnad det blev, första turen hem efter montering fick jag stopp på bilen 1 m från en gris, med vanliga ljuset hade jag inte sitt den så tidigt var sex som sprang över vägen, så det lönar sig har fält in den i grillen så den syns inte. Mycket nöjd med den.

Det är ju MD så lite om vikten med. Jag är en sån där frik som har jobbat på att lära mig min kropp, 15 år med beta blockeraren och det förlaga blodtrycket, var en jag  en person nu är hela kroppen i obalans, mitt känner mig lite hög i början. Men nu börjar jag vänja mig, att vara jag går lättare att göra saker nu, men får mer ont i kroppen. Så det är nog det rätta jag som kommer fram och inte en dämpad jag som kroppen bromsade.

Men som ett brev på posten hopade vågen upp 3 kg, utan att jag gjorde något dumt mer en något fusk. Var uppe på 95 kg och vände. Lite spännande se om jag klar fixa det utan att skriva, blivit hungrig i gen med var aldrig sugen förut. Vid 93 kg går den vikt jag kan acceptera, men den marginalen vill jag ha till jul så ner mot 91-92 nu. Mitt problem är att jag bygt muskler där jag aldrig brukar bygga på axlarna så skjortärmarna har krympt nästa 5 cm så skjortor jag kunde ha som jobbar skjortor med lite kort arm, går inte knäppa längre.

Dilemmat är att där jag gått upp i muskler mätte jag mig inte trodde inte jag kund bygga såna vid min ålder, när jag aldrig har byggt det. Men när medicinen och jag är sams så tar vi det en efter det andra, jag hanterar min stress bättre efter att ha gått mitt 12 stegs program. Blomlisterna retar mig bara men inget blir förstört om jag inte hinner dem, snöplogen skulle jag villa få fart på.

Min telefon fungerar igen efter 6 veckors trasslande, har fåt i gång 2 nu både den första som trasslade med virus och den andra, med apels uppdatering och virus program fungerar det.

Jag lever och kämpar på, känner mig som lite eremit här ute

Ha det bra och kämpa på det är värt det.

Gillar

Kommentarer

 • 14 nov 2018 02:48
  Lovis

  Ett tag sedan du skrev här, kul att "höra av" dig igen. Må så gott och lev väl smiley

 • 14 nov 2018 05:38
  Arrietty

  Ja, roligt att läsa att du fortsätter att hålla kollen och jobba för en bra hälsa!

 • 14 nov 2018 07:55
  Bella50

  Säger som övriga..kul att höra hur du har det i livet. yes

 • 14 nov 2018 08:25
  Tita

  Det är segt virke i dig så du fixar vikten så att du kan fira jul i lugn och ro!! Jobba inte för tungt och mycket det är inte värt det!!

  Pepp!

 • 14 nov 2018 10:32

  Tack alla har haft Virusproblem på min IPhone eller rätare sagt båda, laddade upp en ny profil på den andra fick samma problem det enda som fans kvar var mitt SIM-kort och telefonnummer, men efter Apelssista ISO uppgradering och virusprogram så är det fixat men blev nästan gråhårig på det. Nu fungerar båda telefonerna hastigt efter uppgraderingen Apelnekar till att det varit problem, min virusprogram till verkare, skickad extra medelande om panik uppgradering av ISO så det skulle fungera de viste problemet. Hitade lite läsa på en medlemssida som jag fick tillgång på i Mack värden där stod det om mitt problem Googles app. som blev hackad som låg i APP stor bilder fixade med den spred virus på FB är troligen så jag fick det. Så har legat lågt i 6 veckor och haft stenkol på det jag delat med mig av, Det mest irriterande var att inte hitta det som smittade Iphonen eller om det låg i APP-stor men nu är jag med lite mer igen.

 • 14 nov 2018 12:05

  Skönt att se dig Afkrut! Hur går det med rökeriet, rökte inte du både kött och fisk? När du hinner och har lust får du gärna blogga om det också, nu när telefonen fungerar igen! Teknikens under, man sitter helt i knäet på teknikföretagen nu för tiden.

  Krama gumman!

 • 14 nov 2018 13:08
  paloma

  Skönt att det går bra för dig även om din nya flimmermedicin var jobbig i början, och du verkar hålla din vikt bra också👍

  Välkommen tillbaka🙂

 • 14 nov 2018 15:36

  Fint att " se " dig igen .

  yes

 • 19 nov 2018 21:16

  Tack roligt se er alla jag läser oftare en jag skriver heartsmiley

Logga in för att skriva en kommentar.