icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
5 maj 2018 23:56
5

Livet, jobbigt, ibland.

Vad är livet, har fåt ta det lugnt, jobben bara växer, har fåt i hopp nya båtkärran granen hjälpte mig han lyfte av den av bilen, och sa hur dags ska vi skruva i hopp den i morgon. Så 9 kom han och båtkärran klar, dan efter kom min 81 åriga fiske kompis och sa best vi läger på båten på kärran så jag inte gör det själv. Tror minna vänner känner mig. Det är lite av livet ha sådana vänner. Nu ligger båten på kärran, kärran blev perfekt till min båt, har flera småskador på båten efter den gamla min båt var för liten. Tvättad och nästa klar för sjösätning minna tummar har svårt klämma i olja. Vi får se på torsdag planera sjösätta då.

 

Vintern har lyft en liten stubbe 15 cm, körde sönder utkastet på traktor fick en spricka, men väntar med att byta det lagad det med en plåtbit och poppnitar. Så nu är det bar ett litet jack i det bord hålla några år till. Traktorn blev nyservad när jag fyllde första maj, fick nytt batteri, klagat på batteriet sen traktorn var ny att den röda lampan lyste deras verkstad sa att den gjord det på den modellen. De lurade mig där för traktorn så lätt blivit sur, nå låter startmotorn helt annorlunda och traktorn startar lätt. Ligger även ett schaktblad i tältet nu. Bar fäste på traktorn, snökedjor och hjulvikter kvar. Eller en traktor till håller på och letar, klippaggregaten brukar packa, skulle villa ha en som dragare och att ploga med, har lagt ut minna garn får se om det nappar.

 

Motor sågen ligger i förrådet och 2,5 kubikmeter björkved väntar på att kapas. Fick sågen den ska var PDI servad, (Farliga verktyg ska provköras före leveransen) Vi fyllde på sågen med bensin och olja, drog igång den, den gick ojämnt och varvade inte fullt, eller så mycket som den skulle man får inte  ställa dem så de maxvarvar, när kompisen skruvat lite fram och till bakas på span sågen som en katt och svarade direkt på gasen, är skillnad såga då. Även häcksaxen och röj sågen är i trim nu rörsågen gick inte ner i tomgång märkligt, och häcksaxen har varit svårstartad hela tiden, misstänker förgasaren stod fel på den med. Det visar sig.

 

Bara 5 dagar kvar att låta bli veden, sen får jag jobba igen.

Ögon dropparna får min mage att krångla och vikten vill envist ligga 2 kg över min målvikt och 1 kg över docktorns, min är fortfarande 90. Docktorn vill ha 91 och när jag ligger på 92 kg får jag mindre vita fingrar, ligger jag på 87 kg så märker jag det problemet mycket mer, räknar med att på sikt ska underhuds fett komma till bakas så lite intressant med, med vikten nu man ska trivas och man ska må bra. Problemet är vad man ska trivas med, minna åderbrock gillar varje kg ner på promenader. Hur man än vänder sig har man ändan bak. Behöver glas ögon så jag kan gå mina långpromenader.

Var mycket skrivit i dag, siter i pyjamasen ny duschad och mår bra just nu, efter dagens jobbande blev mycket gjort, avslutades i vänners goda sällskap med grillen i gång.

God natt all och ha en skön solig söndag.

Gillar

Kommentarer

 • 6 maj 2018 03:32
  klaraelv

  Det låter som en bra dag och att du har fina vänner, och när du slipper ögondropparna så kommer nog vikten att sjunka något kg.

  Hoppas du också får en fin söndag.

 • 6 maj 2018 07:52
  Lovis

  Som alltid lika trevligt att läsa vad du har för dig, som vanligt "full rulle". Så bra att traktorn och alla verktyg samt båten är klara för användning respektive sjösättning. Allt blir bra när du väl får komma ut på dina promenader igen och får sluta med dropparna, då löser sig både magproblemet och vikten, skall du se. 

   Bildresultat för skön söndag

 • 6 maj 2018 11:24
  Arrietty

  Du är en problemlösare helt i min smak, dessutom tycks du ha väldigt bra vänner, roligt att läsa!yes

 • 6 maj 2018 14:39
  lejonell

  Fint att dina vänner ställer upp, du har ju också ställt upp mycket för dem! Hoppas du ska få ordning på ögonen så att du kan njuta av våren, fisket, utejobb och allt det andra du tycker om.

 • 6 maj 2018 20:31

  Tack för erak komentarer, jag med glasögon löser mit problem på vänster öga, har haft tur fed grodynglerna med de har simmat utomsynhål, efter lite förbön för dem. Men för står nu att lamporna på bilen efter ljus bytet var inte felaktiga är mitt högra öga som fåt samma fel som det vänstra en hinna på gulafläcken. Blir nog opration på det med men behäöver nya glas till vänster öga innan. Sen tar det 7-8 månader innan höger kan få syen åter igen. Hiner inte få till det till äljakten.

Logga in för att skriva en kommentar.