icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
16 oktober 2016 21:38
4

Livet blev inte enklare

En sak är säkert allt är inte lätt med en vänsterhand bara, skulle ut och gå fick ge upp, kan inte knyta skona med en hand, och floppa tofflor fungerar bar korta bitar.

 Skulle röka kött i helgen, fick hjälp av grannen, lyfta ur en låda ur kylen på 10 kg som sa upp bekantskapen med mig, erbjöd sin hjälp, så handen har inte bara varit till besvär roligt att kunna prata med honom igen, han verkade inte så sur längre, och frun har aldrig varit det. så laddade röken i fredags med ett par kött bitar i taget, mycket motion blev det, 6 kg kött rökte det i lördags röken fungerade.

Nu lade en termometerna av så hade ingen dubbelkoll på värmen i röken, då rökaggregatet visar fel, men får se om en vecka hur det blev.

 Det stora problemet är att diska korgarna, men lade dem i blöt över natten, svärmor hälsade på i dag och hjälpte mig med korgarna, efter som man lägger mat på dem så vill jag diska dem rena och röken sitter fast på dem, väggarna i skåpet får däremot bli brända med rök, man räknar med att efter en 20 rökningar är skåpet maxat, in rökt och ger bästa smaken.

Min hand börjar bli mycket bättre använder bar värktablett på natten nu, blir nog sista natten i natt, i kväll kan jag böja in tummen i handen, första gången sen jag fick ont, så still i 4 veckor till tror jag vad jag vill på har, alltid läkt minna skador fort när jag tävlade. Poäng ville jag inte missa.

Har fixat (frun) mycket lätt lagad mat nu, har två middagar med vilt färs i ugn och en gryta med ris i kylskåpet nu. Och lite kokt potatis utan skal. Och något suveränt gott 6 rökta isterband som jag rökt själv. Men godast om de får ligga 14 dar och mogna.

Så går ingen nöd på maten, gumman gjorde något så gott till mat soppa på abborrfilé den godaste fisksoppan jag ätit, skulle jag köpt abborren på ICA så hade den kostat 250 kr (man har ju knappt råd att äta sådan lyx mat).

Ha en fin kväll.

 

 

Gillar

Kommentarer

 • 16 okt 2016 21:43

  Vad skönt att handen börjar bli bättre, och vad trevligt att grannen börjat prata med dig igen! Jag hoppas du också får en fin kväll!

 • 17 okt 2016 06:26
  Bella50

  Jag säger detsamma som LadyG. Det går åt rätt håll igen.

  Fortsätt att krya på dig nu 👍

  Senast uppdaterad 17 okt 2016 06:57

 • 17 okt 2016 06:50

  Kryayes

 • 17 okt 2016 13:37

  Jag gillar rökt, och sen man började ha så mycket skit renutsakt i rökt mat, man framställer maten med rökarom på kemikalis väg, finns bra rökarom, men sen sät skräckexempel på vad som är i, och lika så rök spån från öststaderna som luktar olja, verkar var spån från motorsågar, och sen ger, Bradly röken hartsfri rök då den bar använder halva briketten, resten kastas i en vaten skål, många klagar att det blir lite dyrare, har nu rökt 30 kg rent kött och nåra kilon isterband, och inget misslyckande än utan allt har varit perfekt. Väldigt svårt få bra värme med ved eldad rök blir det för varmt blir köttet segt och tråkigt, för kalt så blir det blodigt och inte färdigt får inte ske med vildsvi, Äter nu lyxmat på smörgåsen rökt vildsvin, rådjur, kanadagåc,kycklingbröst, och till lunch härligt rökta isterband,

Logga in för att skriva en kommentar.