icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
5 mars 2018 12:02
8

Livet är tufft ibland.

Fruns friska ben blev så ont så hon kan kunde knappt gå, inflammation i friska knät plus fler leder, med svår värk gör inte livet enkelt för henne, både hög sänka och vita blodkroppar reagerade en hästkur med antibiotika.

Jag var ute i en hastig uppkomen storm i 16 minusgrader, och på någon sekund vinande på mycket över 10 sekundmeter stormvarning sade mätaren, hade 1 km att ta mig hem ansiktet och huvudet sprängvärkte innan jag hittade lä. Ett par timmar senar sprängvärkte halsen och jag kund knappt svälja, gick inte sova den natten, hade en blåsa trodde jag i halsen men ingen feber. Jobbade på dagarna men när jag inte sovit en natt på hela väckan. Gav upp ringde rådgivningen fick omgående åka in. Han tittade på mig, skrev remis till Eskilstuna omgående bara åka dit hamnade på akuten. Höll på att bli inlagd akut, men lyckades förhandla mig till att åka hem. Penicillin dubbel dos, och dubbel dos citodon, den läkaren viste vad som värkande, det värsta var att det onda satt på mitt friska ögas sida, körde bil hem själv, gick bra men när jag klev ur bilen såg jag inget knäppt på det friska ögat.

Var det en slump eller var det Gud som höll sin hand över bilresan, hittade inte en nyckelhålet i yterdörren.

Hade en hel gris i gästsängen som skulle skäras ner, Åt mat lade upp grisen på bordet, skulle stycka den, viste var gångjärnen sitter men såg inte, kompisen vill lära sig stycka så han fick skära med, och min fru har aldrig lärt sig stycka men kan läsa köttet lika bra som jag kan, om inte bättre. Så grisen trillade så snällt i bitar och fick plats i kylboxen över natten för att packeteras och finstyckas. !5-20 kg kulting är gott. Provad en liten stek i min nya kontakt grill, blev mycket gott.

I lördags eftermiddag, efter 2 citodon och en saftig entrecote, släppte värken och har varit borta sen dess, hoppas få till bakas synen på friska ögat så jag törs kör bil igen.

Det är märkligt få en tid till sjukhuset är inte lätt, slippa åka 15 mil dit, när man inte vill är inte lätt det häller, tog mig 4 långa samtal och mycket snällt lovande att ringa om jag skulle må sämre. Så de tog alvarligt på det tydligen, jag trodde att man fick feber om de var alvarligt, det sa distriktsköterskan, hade som mest 37 grader, brukar visserligen ha 35,6 som normal temp, men har legat på 36 grader nu.

Här faller det bomullstussar från himmelen i sol dis riktigt vackert.

Penicillinet påverkar vikten och verken ligger några hekto för högt just nu men sänkte 6 hg från i går, så på fredag bord jag ha ställt om kosten till penicillin intaget och vara på banan igen. Det viktiga nu har varit att få magen att överleva den hästkur så den inte dödar mig med, vikten hinner jag fixa till.

Dags röra i hopp lite Lunch nackdelen med att få kött måste ju tömma frysen för att få plats, med köttet då är det ont om reservmatlådor.

Men lite wokade grönsaker med lax låter inte fel, har varit kött sen i fredags nu.

Ha det bra.

 

PS. Lämnar troligen MD så hör ni inte av mig så kom inte John och jag överens, då kan jag inte stöda MD längre.

Gillar

Kommentarer

 • 5 mars 2018 14:04
  paloma

  Vad tråkigt om du lämnar, hoppas du och Johan kommer överens. 

  Krya på er både du och frugan☺

 • 5 mars 2018 15:07

  Trevligt höra från dig LissaLo  Jag är misnöjd med sätt man behandlar folk på.

 • 5 mars 2018 18:04
  aregnisw

  Var rädd om magen Afkrut, när jag åt penicillin så köpte jag probi mage på apoteket och det hjälpte något i alla fall hoppas du kryar på dig snart, men så trist att du ska lämna MD hoppas det går att lösa till det bästa yes pepp

 • 5 mars 2018 18:09
  Monqi

  Oj vilket äventyr, tur du tog dig hem oskadd, instämmer med övriga, krya på Er!

 • 5 mars 2018 19:11
  gasten

  Krya på er !

  Tråkigt om du lämnar MD !

  Ha det så bra !

 • 5 mars 2018 20:30
  Tita

  Tråkigt om du lämnar du har verkligen visat oss att om viljan finns går det att förflytta berg!!

  Krya på dig!!

 • 5 mars 2018 22:16
  ulla165

  heart

 • 6 mars 2018 07:52
  Bella50

  Instämmer med övriga...och visst höll vår Herre sin hand över dig under den bilfärden.

  Trist om du lämnar MD..men valet är ditt eget. 

  Lycka till oavsett hur du gör. 👍

Logga in för att skriva en kommentar.