icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
14 juli 2017 23:03
10

Livet är jobbigt.

Man löser det ena problemet så kommer nästa fick besked att vårt dricksvatten inte är känligt att dricka, innehåller arsenik och uran. Så hämtat 60 liter dricksvatten i dag tungt och besvärligt allt blev. Fick en snickarbänk som slog runt och träffade mig på munnen och skadade 3 tänder en blev halv sen har jag fortfarande ont i käken efter fyra veckor men varit så förkyld så inte kunnat beställa tid förens i dag, ringt försäkringsbolaget med. 

Bien skrek att bromsarna var dåliga, och för en gångs skull var han och jag överens hade redan bestämt byte av dem på måndag så lämnade bilen i dag. Blir dyrt behöver nya ok bak och skivor.

Livet känns lite tungt nu fästet till markisen är på plats men törs inte borra hålen för handens skull tror det går för tungt.

Det som fungera är vikten den är stabil får jobba på att inte sjunka mer gå ner är lättare en att hålla den kvar så blev en konjak till kaffet städade gästrummet och hade en liter flaska som inte fick plats med några centliter i, så den fick testa minna nya glas hittade Orrefors konjakaskupor på loppis konjaken fick dra en stund i kupan sen blev den riktig god det löjliga är konjak i riktiga glas blir en helt annan arom på. Så det var ett lyckat köp och dags byta ut flaskan var 7 åsen jag köpte den finns got om dem i barskåpet så i den här takten räcker de långt efter min död.

Min ögon operation lyckades perfekt och han sa att jag skulle få galopperande gråstarr, han viste vad han pratade om se inte läsa på iPhonen 5 längre för smått förut såg jag utan problem och behöver mycket ljus nu. Så blir nog ny operation i augusti för ny lins, allt känns lite motigt nu utom att jag fåt en egen brygga och snart bredband blir i höst de gräver snart i trädgården.

Ha en trevlig kväll.

 

Kommentarer

 • 14 jul 2017 23:11

  Många motgångar på en gång kan rubba humöret för de flesta av oss. Fastän det känns oöverkomligt så brukar det lösa sig, en sak i taget. Och du verkar vara en påhittig man, så du hittar säkert lösning till problemen.

 • 14 jul 2017 23:24
  Bella50

  Av alla nämnda motgångar och besvär är nog vattnet det besvärligaste kan jag tro. Det är inte förrän man inte har det som man förstår hur mycket man behöver det, eller hur ?

  Blir det reningsfilter av rejäl dignitet eller vad ?

  håller en 👍

 • 14 jul 2017 23:31

  Bella styrelsen jobbar på det ska gå att lösa vi är 72 hus som har gemensamt vatten så det behövs ett rejält rengs verk. Men det finns men kostar en del

  Har filter på sjövattnet så potatis och mat som man kokar kan jag laga på det, har prov på det är inga föroreningar i det..

  Senast uppdaterad 14 jul 2017 23:33

 • 15 jul 2017 08:09

  Du har verkligen drabbats av "en olycka kommer sällan ensam". Tufft när det blir flera saker på varandra. Men om jag känner dig rätt så kavlar du upp ärmarna och försöker lösa problemen på bästa sätt.

  Jag antar att det är brunnsvattnet som är kontaminerat? Är inte sjön hos dig det man använder som vattentäkt till Nyköpings dricksvatten? Jag var på besök en gång på deras vattenverk och har för mig att det var sjön där min syrra har sin stuga, Yngaren. Är det också din sjö?
  Mälaren är vattentäkt för Stockholm och jag vet att villaområde i Stenhamra filtrerar in vattnet genom en sandbädd för att få sitt dricksvatten. Faktiskt så var det så man renade vattnet till Stockholm en gång i tiden, enbart genom en stor sandbädd då man enbart hade Bornsjön som vattentäkt. Märks det att jag har en bakgrund inom Stockholm Vatten? wink

 • 15 jul 2017 08:13
  aregnisw

  Fy så jobbigt jag vet när jag var utan vatten igår det betyder ju massor men hoppas du får ordning på det hela och vilken otur med tänder och bil ja sällan kommer en olycka ensam du peppkramar till dig.

 • 15 jul 2017 09:11
  pralin

  hoppas  din dag  blir  ok iaf de är  sol så lite  lättre de  kanske smiley

 • 15 jul 2017 15:37

  Är Yngaren ni ser på min bild, och vattnet i den i är tjänligt som dricksvatten men problemet är att vår vik är så grund svårt få gott vatten då ska hälsat vara djupare en 5 m.

 • 15 jul 2017 17:34
  Bella50

  Huvva , vilket bekymmer du / ni alla hushåll fått 😲 Orsak ???

 • 16 jul 2017 23:53

  Ingen vet orsaken kan vara någon som borrat för djupt eller den dåliga tillgången på snö och vatten i form av regn i bland kommer det och sen försvinner. Det är inget ytligt lekage då sjövattnet är rent ligger nära borrhålen. Som nog är på gränsen djupa .

 • 17 jul 2017 06:56
  Bella50

  Besvärligt läge oavsett. Hoppas det löser sig fort. 👍

Logga in för att skriva en kommentar.