icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
23 oktober 2016 23:49
4

Lessen Gubbe

Jag vet att det är mitt eget fel jag har så ont i handen, så i natt sov jag bar någon timme.

 

Jag jobbade med det rökta köttet, gumman har med problem med sina händer, hon är van att räknas som en stark kvinna, var innan hon träffade mig. Så jag skivad köttet så inte hon skulle få ont. 

 

Är för stark för min kropp, har börjat lära mig att inte alltid ta i så mycket jag orkar, antagligen därför handen värker, yrkesskruvdragare, 8 cm långa skruvar, i impregnerat trä, liggande upp och ner skruvande under en brygga på rak arm, knäckte till handleden då. Bara hoppas det läker, räcket blev kanon bra.

5 kg rökt kött skivat tog några timmar, är inte lätt skivar är lite för saftigt jag tycker det är gott, med saftigt, och alla klagar på att vildsvin blir tort går bar röka slagsidor och skinka, har rökt allt på grisen utan filen. Kanada gås bröst var en höjdare, påstod, de att det inte gick att röka, blev tort, frugan påstår det smakar rökt ren om det, och svärmor sa samma sak.

 

Jag tycker rökt fläskfilé är mycket gott med, dags hitta lite lax att kallröka till jul. Har rökt 30 kg kött nu allt har varit gott.

 

Måst gå lägga mig en stund nu sova blir nog svårt. Men får väl bli en morfintablett i värsta fall.

 

Ha en god natt sov gott.

 

 

Kommentarer

 • 24 okt 2016 07:32
  aregnisw

  Hoppas du blir bättre yes

 • 24 okt 2016 08:16
  Bella50

  Orsak och verkan...du bör sakta ner farten ett tag...eller ?😧

  Låter det sig göras ?

  Senast uppdaterad 24 okt 2016 09:09

 • 24 okt 2016 08:19
  Arrietty

  Efter min cancerbehandling blev jag "normal" med min energi, efter t ex någon timme i vedhögen kände mig darrig och fick bryta, förr i världen höll jag på tills det blev klart. Nu har jag lärt mig att vara ödmjukt tacksam för det jag orkar och försöka lyssna på kroppen så att jag inte tar ut mig. Ändå gör jag det då och då, jobbar tills kroppen protesterar och darrar och då blir återhämtningen längre än den borde... så det är för mig en svår läxa att anpassa mig till den fysik åldern medför, det verkar som om du inte har helt lätt med det heller ;-)

  Det rökta köttet låter härligt! Kanske skulle försöka bygga mig en lite rök... fast grannarna skulle kanske misstycka :-)

 • 24 okt 2016 13:44

  Har rökskåp, luktar bara gott är elektriskt, jag har med anpassat farten efter kroppen, ligger på gränsen till vad jag orkar i början var det 50 min med röj såg och ved, mycket är så att börja jag väldigt mjukt så jag blir uppvärmd så orkar jag ett tag. Jag skyddade tummen och den leden hade stödförband på mig, men är tydligen en ny skada jag skaffat nu både handleden och tummen som är inflammerad, så det gjorde bar lite ont när jag skivade, och det får jag alltid på så mycket kött. har rökt runt 30 kg nu.

   

  Så den började värka på natten igen när jag lagt mig, sån där förbaskad värk som inte tabletter tar. Men som tur är har det regnat i flera dagar nu behöver några torra dar för att fixa det sista, ute ina löven trillar ner, men det mesta av löven strängar jag med traktorn sen är det bar ösandet som är problem.

   

  Men, ska ta det lugnt nu, har inte ens lust med någon promenad i regnet, blir staden och något så onyttigt som att uppvakta en 40 åring. Och byta hårklipparen, har gåt sönder.

   

Logga in för att skriva en kommentar.