icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
2 juni 2016 23:51
4

Kroppen svek mig.

Har lastat den gamla panelen, på en släpkärra för att köra på till tippen, kroppen lade totalt av ett tag orkade inget. Det är 4 gången och förhopningsvis sista jag går ner så här mycket. Det talas väldigt lite om är att det frigörs en masa metaller och gifter som fett binder. Jag blir mycket känsligare, får lättare utslag och river sönder mig. Tvingade i mig 2 liter vatten för att försöka få ut så mycket som mjöligt urkroppen fort. Funkade efter 2 timmar så lyckades jag lasta kärran och nu börjar sakta må bättre. När man bränner mycket fet fort kan det påverka en så man, snällt sagt blir lite retlig. Gumman har varit med för när jag blir för retlig säger hon nu har du druckit för lite och det stämmer för det mesta. Var det som hände i kväll vätskebrist och för mycket bockande, enligt min gamla vän Professor Lund som varit min mentor vid 2 viktnedgångar, bror det här konstiga suget på vissa saker, på att fetbränningen bråkar med hormonerna. Saknar Lund han har fåt flyttat hem för några år sen blev 99 år fult klar i huvudet han levde som han lärde ut. Jag har gått ner 2 hg i snitt per dag, är min gräns för att må någotsånär bra. Slog vad tjejkompisarna om att kunna gå ner när jag jobbade gick ner 25 kg på 6 veckor van vadet, men blev så dålig psykiskt att det höll på att gå riktigt illa. Semester med en båt nästan ute i havsbandet varje dag läkte kroppen för nya strider.

Varm dag i skuggan på min, altan med ut vevad markis var det 35 grader där gick inte att sitta. Måste stoppa i termometern sjön, såg att ungarna badar för fult rycktas om 20 i vattnet brukar bad till 17 på hösten svårare komma igång på våren när det är under 20. Nu blir det snart en bok tror gubben känner sig ensam, gumman kommer i morgon. Nu jagar vi kilona pepp pepp.

 

 

Gillar

Kommentarer

 • 3 jun 2016 07:22
  Bella50

  Var rädd om dig i värmen. Skönt att kärleken kommer idag och kollar till dig lite. 

  25 kg på 6 v....ojoj...oj. DET var inte dåligt. 😬

 • 3 jun 2016 09:01

  Tack Bella50, gör aldrig om den takten mer, nära att hamna på psykett fast kroppen var i bra trim då min profesorsvän räddade mig då och kund förklar var man måde skit man blev för giftad, han jämförd med att drika ett glas med bekämnings medel. Kroppen han inte brytaner gifterna, man släpte loss. Nu är kärran av lassad på tippen den var smockful ska lasta sopporna nu och kör i väg dom i morgon bitty..

 • 3 jun 2016 20:56
  lejonell
  Verkar vettigare att gå ned i lugn takt så knoppen hänger med kroppen. Lycka till, snart har du gått ned 10 kg till!!
 • 3 jun 2016 22:50

  Ja lejonell ska går ner i lungtackt dom första 10 jag gick ner nu var nödvendiga fick svårt andas när jag böjde mig eller låg på vänster sida. När jag gick ner 25 kg var det vadslgning och jag viste om risken vi var 4 stycken och vadet var 1000 kr så van 3000 kr är ju snål.

Logga in för att skriva en kommentar.