icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
28 mars 2017 10:53
7

Kroppen sa upp sig. Ögon operation planerad.

 

 

Blev för tufft i går. Började med att jag lastade halva gummans säng i bilen var för tungt för en person egentligen. Men med lite klurande lyckades jag böja stora madrasen och binda ihop den böjd med ett gammalt lakarna. Kom i väg skaplig tid 7,00 Åkte till Järna lasade ur i järna och stoppade sängen i på platts i svärmors säng. Fikade och åkte och handlade det som fattades till köket på IKEA tidsbrist så åt brunch på IKEA. Hem till garaget i Vårberg in med bilen gå till T-banan och åka till Fridhemsplan. Sen gå till Sankt Görans sjukhus, var en timme tidig, trodde jag skulle få sita vila lite, kom in efter 5 min. Under sökt fick diagnosen att jag har syreprist i vänster öga, men är en operation som tar 25 min med lokalbedövning, man opererar in 2 små rör i ögat så växer mögat till bakas är för plat på spetsen nu och saknar grop sa han. Inte för jag förstod så mycket på alla bilder han hade, men han verkade veta, så operation är planerad inom 8 veckor.

Gumman hämtade mig vid sjukhuset livet var lite suddigt ett tag, Han villa 40 min sen kom en kompis och vi käkade pizza orkade inte fixa någon mat, sen plockade vi ur en stor stålhylla och bar ner den i bilen, där den ligger nu och körde upp ett lass till förrådet. Det var klar till 21. Då såg jag klart igen så ner till Järna och lassa i säng i bilen igen efter en kopp kaffe hem, och bära in säng. Var hemma vid midnatt. Då sa kroppen ifrån när sängen var på plats, då släppte spänningen, blev så slut så jag orkade knappt i säng. Blev för tungt kroppsligt, den en sängen vägde tungt.

Men spänningen med ögonen tog nog lika mycket krafter, som jobbet hade räknat med en timmes villa hos doktorn nu var jag kar 5 min efter jag hade tid.

Mitt vänstra öga har syrebrist så gula fläcken drar ihop sig. Ögat ska var spetsig med en grop i mitten mitt är platt på toppen nu. Man gör ett operativt ingrepp och säter in 2 små rör som gör att ögat syresäter sig och återtar formen. Inte undra på man blev trött ska ta 25 min sen får jag sova hemma eftersom jag är på ett annat lansting, annars hade jag fåt legat kvar en natt. Sen gå på kontroll dan efter.

Hjärtat bråkade lite med mig i går natt men lyckades ta kontroll över kroppen och få ner den i lugnt mode då ger sig alla stress symtomer, har varit för mycket sådant på sista tiden, känner att det är lättare komma i stressat läge nu.

Har bestämt mig för en rätt lugn dag. Handen och tummen tålde inte alla tunga lyft, så har en maskin sängkläder på nu, det är måste i dag sen blir det en promenad med hunden, och på eftermiddagen flyta stålhyllan till förrådet så bilen blir ledig.

Är fortfarande väldigt trött men lite kaffe och ett äpple sen en halvmil med vovven så piggar man nog till har blivit för få promenader nu.

Sängkläderna hänger på tork nu blev nästan full vinda ny säg till gumman rena sängkläder då med. Är i kapp med tvätten nu, har nästan tom tvättkorg nu.

Nu ut och få lite D-vitamin i solen och se om jag kan hitta några blåsippor till hem sidan, är beställt det ska helst var vår från området.

Sen se om jag får ut hyllan från bilen skönt få den tom.

Ha en underbar dag i det vackra vädret, här är just nu klar himmel med sol.

 

 

Gillar

Kommentarer

 • 28 mars 2017 13:07
  paloma

  Du måste vara mer rädd om dig, du kan inte fixa allt på en gång.

  Unna dig lite avkoppling, det behöver du nogsmiley

 • 28 mars 2017 15:43
  BirtheX

  Önskar dig lite "manyana Manyana"...

 • 28 mars 2017 16:25
  aregnisw

  Säger som paloma ovan här du måste nog vara lite mera rädd om dig man kan inte fixa allt, kroppen behöver vila också, njut av det fina vädret också pepp yes

 • 28 mars 2017 19:28

  Tack vänner för era råd, har varit ganska lugn i dag, plockade inte ur bilen förens efter lunch och har bar tvätta sängkläderna sate på maskinen sen låg jag och vilade tills den var klar. Blivet lite inplockat i skåpen.

  Vovve promenad i solen, tidig sänggång planerad.

  Tror inte det var orken som tog slut, var nog stressen för läkare besöket som kom i kapp mig när jag fixat allt praktiskt som verkade omöjligt klara själv. Är trött i dag med, operation av ögat är väl en bagatell, men är en av de saker jag inte gillar, men denna gång har jag inte nån annan utväg, har fixat bort blindtarmen med naturmedicin, och tagit bort gallsten som de sett på röntgen med the. Men det här går jag bet på. Så är nog lite nervös om en man får erkänna sådant vi killar ska ju vara tuffa. Så tror ärligt det är därför jag inte mår bra.

   

   

 • 28 mars 2017 21:00

  Chris har fåt ganska mycket att säga till om har vägrat flera enkla lösningar, som läkarna velat gör för att bota min värk, steloperera är de bra på att föreslå en enkel ut väg fixera kotor på men inget roligt leva med, de har velat steloperera min fot led i som jag fick förkalkad för de inte dränerade bort blodet, det tog några år att få igång den men det är den friskaste av dem i dag. nacke och rygg samma sak, vist får jag ont i bland, men nu lyfter jag 50-60 kg utan problem för ryggen, men får var försiktig med förmycket tungt hjärtat gillar det inte för länge korta lyft går bra.

  Gallsten har jag vägrat operera den tog jag bort själv på 3 veckor, blind tarmen blev märkligt bra utan operation, som sagt örter fungerar bra, gallstens the är läkemedel i dag och tillverkningen lades ner så fort det blev det, fins ett kloster alperna som fortfarande tillverkar det lagligt, Men så fort de säljer det är det över furstedömets gräns är det olagligt. Min sista smugglaren av the som jag kände är död nu så är utan. Men mycket gallsten har vi botat med det. Det bästa är att jag tog bort mina med the för 30 år sen har aldrig mer haft problem.

   

   

 • 28 mars 2017 21:32
  Bella50

  Jag blev riktigt orolig för dig när jag läste rubriken.

  Lova att du tar det lite piano framöver...det värsta är klart nu 😍👍

  Operationen gör bara att "du ser ännu bättre ut" efteråt...😆👍

 • 29 mars 2017 09:03

  Har tagit igen mig i dag 12 timar i sängen händer inte ofta, brukar fungera när jag behöver vila, ska röja köket och skruva lite beslag.

  Blir lätta grejor i dag, gillar inte operationer späner mig lätt och får problem med mitt flimmer.

  Bella vet att det är en liten opration som brukar lyckas.

  Skulle åkt tömt släpkärran ett tungt jobb får vänta ett par dagar.

  Senast uppdaterad 29 mars 2017 09:51

Logga in för att skriva en kommentar.