icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
4 oktober 2016 22:21
1

Kräfft fiske på nytsätt

Från början på dagen Anton kom vid 6 är hundvakt i dag, givit vis första frostnatten bilen iskall och is på rutorna fick åka lite extra för att få upp värmen så Anton kund sitta i den.

Ner till sjön jobbade hårt med bryggan i går monterade ett kraftigt räcke på bryggan blev många 8 cm långa skruvar i dragna, och satte ribbor på landgången ner. Så lågt vatten stånd i sjön ena endan på landgången på land och andra på flytbryggan blivit så brant så svårt gå.

Halv sju på morgonen, is på bryggan underligt brukar inte frys så tidigt vid vattnet, och halt, utan räcke och ribbor hade jag inte kommit ner på fötterna.

Vi hade 4 nät i de första två var mycket fiskslem i men ingen fisk, det tredje nätet med tomt sen satt det andra fast på slutet, upp kom en stor abborre, och dröm om min förvåning 6 stora kräftor, riktigt stor ett kilo på 6 st då förstår ni, de fick bli en liten kock till, de är inte lätta få loss, blev ett blödande finger bar när jag trasslade ut dem.

Karl-Axel uppskattade räcket med han är lit vinglig på bene, har dragit mig för att fiska själv för bryggans skull.

Lyxig lunch blev det nystekt abborre filead kl 8, upp äten stekt panerad 11.30 färsk fisk smakar utmärkt.

Efter så mycket tungt skruvande i konstiga ställningar liggande på magen med armen utsträckt, fick skruvdragaren gör jobbet, men hålla i den tog min hand och tumme stryk av. Har atros i tummarna arbetes skada har skruvat för mycket. Så fick en lugn dag. Med en massa plockand här hemma blev inte någon röj såg i dag häller, ny planering på onsdag borde tummen ha get sig så jag kan gasa sågen nu går det inte.

Ha en fin kväll alla.

 

 

Gillar

Kommentarer

  • 5 okt 2016 06:00
    Bella50

    Ha en bra dag👍

Logga in för att skriva en kommentar.