icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
30 oktober 2017 16:50
5

Kort vikt rapport. Plus lite annat.

Jag vägd i lördags 86.8 kg efter blodig entrecote till lunch och mitt änglamos på kvällen med färdiginlagd kyckling hade en sådan som inflytnings present som jag tog ut frugatyckte min kyckling är mycket godare, hur kan man drälla på så mycket grill olja på en kyckling och få den smaklös och torr. Minna kycklingar är saftiga och smakrika. Vikten söndag morgon blev som väntat 88,3 kg Söndag blev det kanadagås till lunch med ris, och efter möte var vi för hungriga så blev en hamburgare på hem vägen. Måndagens vikt 88 kg så jag har läget under kontroll, målvikten är 90 kg. Får pendla mellan 87-90 kg. Det roliga är att jag byggt lite mer muskler med, så egentligen har jag gått ner lite mer i fett i vikt det ser jag på midjemåttet har haft byxor som blivit förstora med samma vikt har bar vägt mig. Nu mätte jag mig sen 15/7 har midja minskat 6 cm bär nu utan problem slimmad skjorta. Så VIKTEN är under kontroll, är bar ögat som inte är det en men nu verkar jag fått tag på en grävare. Då efter veden är det dags byta lins.

 

Ja livet känns som min bloggbild just nu har inte något fungerande blidredigeringsverktyg i dator efter Windows 10 uppdatering med att byta nästan hela programmet tillverkarna har inga fixar en så programmen fungerar. Har nu lyckas få i gång mus plattan på den bärbara i helgen nästa är bara de nedreknapparna som inte fungerar. Det kan jag leva med har lös mus nu.

 

Jag lever med Gud i Var dagen är inte alltid enkelt, men i fredags natt upplevde jag. Att jag var tvungen åka till secondhand i flen för Fabriken i Spareholm där jag skulle titta på kavaj sista midjans minskningen tog min sista kavaj med sig, nån hade lämnat in en hel garderob i min storlek. Blev 1 smoking, 3 kavajer, 2 kostymer, 1 skoteroverall, 1 fristads varmfodrade vinterjacka nåra tröjor och en stickad väst för 750 kr. Billigare en vad fristadsjackan kostar och den var nog oanvänd även overallen, var en märkesoverall, kompis sa de låg en bra bit över 2000 kr tippade på 3500 kr för den verkar dyrt jag gav 150 det är den värd i vinter satt perfekt.

 

Sparkat ut 3 på telefon nu så den 15 börjar jag använda Vimla blir mycket billigt 55år uppåt student eller under 18år. 150 kr för 3 GB surf fria samtal eller det jag kör på är 7 GB surf och fria samtal och SMS MMS. Kostar 200 kr månaden ingen uppsägnings tid och kör på Telenorsnät vil säga samma som Telia. Snar åker surfen med fibern är inkopplad i huset nu och till skåpet uppe vid vägen väntar på matarledningen hoppas det blir till jul.

Ha en fin kväll måst skynda i väg nu har bön i kväll.

Gillar

Kommentarer

 • 30 oktober 2017 17:35

  Vilka fynd du gjorde - härligt yes

 • 30 oktober 2017 18:48
  paloma

  Du håller vikten bra, grattis.

  Du får fråga Johan om han kan vända din bild, det gjorde han till en annan medlem idag.

  Ha en trevlig kvällsmiley

 • 31 oktober 2017 00:39

  Är inte flyt lever var dag med Gud har aldrig handlat där förut säger till gumma vi måste dit före fabriken för han sagt det och det var nog så. Jag lever mitt liv så det är inte enkelt men väldigt händelserikt.

 • 31 oktober 2017 06:47
  Bella50

  Vilken fyndresa du fick...smoking surprise...när ska du på sånt fint kalas ?

  Härligt att det rör på sig i ditt liv ...men hur går det med ditt vatten nu till vintern?

  Den närmar sig med stormsteg . Vi har legat nära nollan i ett par mornar...nu +3,1C ...men brr...vad kallt det blivit.

  Njut av livet nu yes

  Senast uppdaterad 31 oktober 2017 07:46

 • 31 oktober 2017 08:13

  Min kompis grävkill som skulle fixa vattnet talad om han har varit sjukskriven. Men min snickares granne. Hat lovat att fixa vattnet är bra han är nästan granne med mig 3 km. Får hoppas det löser sig har 3 kubikved okluven på kärran nu ska försöka få in en kärra till så blir vedklyvning i dag först fixa det sista malköytet och grytbitarna. 

Logga in för att skriva en kommentar.