icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
22 november 2016 22:06
6

Kort för att var jag.

Jag börjar må riktigt skit, tror det är influensavaccinet som slår till, har fixat till BOX inspelningarna tror jag får ta en koll i morgon, de bytte frekvens på en massa kanalen så man får lov att söka om.

 Bilen på verkstad bytte och fick växellådan tvättad, (automatlådan började växla knyckigt när den var kall) fick även byta bromsolja, de verkade frysa fungerade dåligt när bilen stått stil länge.

Nu fungera automatlådan som den ska när bilen var ny, och bromsarna blev med som nya svampigheten försvann.

Försvann gjorde pengarna med 4500 kr. men känns som bilen blev säkrare köra.

Nu är det kört sängen nästa, mår inget vidare, influensavaccinet är envist denna gång.

Gillar

Kommentarer

 • 22 nov 2016 22:19
  paloma

  Jag vet flera som blir riktigt sjuka av själva vaccinet, det kan kännas lite jobbigt om du blir sjuk av det. Du hade kanske sluppt influensan om du låtit bli. 

  Krya på dig och vila ordentligtsmiley

 • 22 nov 2016 22:38
  Bella50

  Vi har aldrig vaccinerat oss...men ligger heller inte i någon riskzon , med andra åkommor.

  Peppar peppar...vi är oförskämt friska...Intar inte någon daglig medicin....och är glada för det. 

  Krya på dig nu.😧👍 Gott att du är klar utomhus. 

  Senast uppdaterad 22 nov 2016 22:38

 • 23 nov 2016 09:13
  Tita

  Krya på dig!!!

 • 23 nov 2016 09:25

  Tack, läkarna går i tacket om jag inte vaxenerar mig, vi fick inflensan föra året, jag vaxinerad men frugan inte hon hade sån feber så hon kpm inte ur sängen utan hjälp. Jag var dålig längen men på benen hade aldrig riktigt högfber, men alla leder ska ju verka så jobbigt en då, läkarna påstod det var tur jag var vaxinerad. Så blir jag halvrisig i ett par dar så får man ta det. Har mycket små plock inne och sen ska jag gå ner med vovven till sjön där får han springa av sig, har fri sikt där så han kan vara lös. Har bytit en täyninslist på yterdören som jag skulle ha bytt redan förra året, Men nu var det dax soffan tog dän den gamla bitvis så trångt var det. Sen ska jag säta upp lite stakar med ljus får bil på dag tid nu brukar var kälsjobb.,Tittat på sov rumsfönstren där fins ingen tätnings list tror int det får platas någon. Så lite gör fins det alltid.

   

 • 23 nov 2016 09:53
  Arrietty

  Jag har läst igenom dina bloggar och tycker det verkar klokt at vaccinera sig eftersom du har fått olika symptom genom åren och även om det är strålande att lyckas gå ner så mycket i vikt som du gjort detta år så kanske det också är ett stressmoment för kroppen så att du behöver slippa den "riktiga" influensan. Jg kommer nog som vanligt att gå och fundera så väldigt på att vaccinera mig att säsongen rätt som det är är över och jag har inte gjort det... å andra sidan (peppar, peppar) brukar jag aldrig drabbas av de där influensorna som "går".

 • 23 nov 2016 10:20

  Här ner ligger flera redan i nåt smittsamt älände, så sjuka så de som var fult friska kommer inte ur sängen, och personalen på lasarett har ombetts att verkligen vaxinera sig i år, samtligt skrivs det att svininflunsan är ut rotad, Svärmors syster är sjuk riktigt dåligt, dottern var och hälsade på Från Stockholm kom på fredagen, på söndagen hade han över 40 graders feber och kunde inte köra hem, var helt frisk innan, de bor med på en isolerad väg.

  Jag vaxenerad mig aldrig förut, men sen hjärtflimret kom in i bilden så gillar det inte hög feber.

  Med alla de symtomer och provsvar från läkare, skulle jag stresa ihjäl mig, om jag levd efter dem. Men äter waran och en betablockerare i dag som jag mår mycket bätre om jag inte tar, efter mycket förhandland med min läkare har vi kompromissat, jag äter en på morgonen och ingen på kvällen, under hans protester. Som sag den mår jag inte bra av. Sen äter jag min egen medicin av örter och naturläkemedel. Har 3 av min läkare som jag hatt som själva börjat med samma som jag använder, den en käkade losak mot magsår, har inte haft några besvär sista 2 åren. Så det fungerar. Och mina åder brock ger mig lite bekymmer med min hästkastanjekapslar, utan kan jag knappt gå.

   

   

Logga in för att skriva en kommentar.