icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
12 februari 2017 23:21
5

Knäckt gubbe eller lagad läcka

I morgon visar det sig om snickaren kan gräva fram vattenslagen och få på en ny skarv utan för huset så jag får en hel kabel in och värmekabel i åtminstone biten under huset, drömmen är att det är 3,2 mm. Kabel fram till kranen då finns chansen att få dit 20 meter kabel då klarar jag 30 grader så spänningen är stor. Har packat alla garderober på halen i banankartonger och flyttat alla kläder var en hel dags jobb, mycket träning blir det.

I går kväll bar jag in ett golv och lade under köksbordet, och det som inte fick plats i rummet.

Jag som aldrig skulle syssla med sånt här, igen hade hyresfastighet med hyresgäster i många år så blev mycket sånt då, men den gång blir det mitt 4 kök, med allt som jag missat de andra gångerna lyckades få plats med den stora diskmaskinen. Typiskt den enda med en vettig inredning var den dyraste som frugan sa typiskt dig och din smak. Men den tar min halogenung den är bra kunna köra ibland. Sen har den bestickskorg överst som egen korg gillar det, då blir besticken rena.

Köksblandaren är ett elände hitta den jag vill ha, de som är perfekta har inte diskmaskinsavstängning och den måste sita på bänken så försäkringsbolagen är nöjda.

Min vikt fungerar, står nu nästan still, hoppar ner och upp ett halvkilo men tror det är stressen med köket så den får hoppa på så ser vi vad som händer, mår bra med denna vikt nu. Så länge den inte går upp är det ok.

Ha det bra sov gott ska krypa under elfilten nu och dra på värmen, är bara en sak jag inte gillar med att gå ner i vikt man blir frusen, och min blodcirkulation är inte den bästa.

En del av golvet inte så tung men otympligt

22cc780e-fbd2-4780-99b5-93d086a3995e.jpg

 

 

Gillar

Kommentarer

 • 13 feb 2017 08:19
  Bella50

  Det blir en spännande måndag...👍

 • 13 feb 2017 09:56
  Tita

  Oj vad du jobbar! Hur skulle du kunna gå upp i vikt?

  Slit inte ut dig!

  Jag ser fram emot många fina bilder på ditt kök sen då du är klar!!

   

  Pepp!

 • 13 feb 2017 10:23

  Kommer bilder har även lovat bilder på mig som jag ser ut nu och före,

  Blev mer bekymer inget vatten just nu men det är övergånde, ledningen in är bara 22 får inte ner värmekabel i den och den låg bara 25 cm djupt så i sommar byter jag vatenslangen enda ut till avstäningen och säter nog i en lång värmekabel då för säkerhets skull, Verkar bar var sommar vatten indraget trots de bot hä hela året. Det ena bekymret av löser det andra hade bara en vedbod som jag skulle fixa i sommar. Nu är detta år redan fultecknat. Med vad som ska göras.

 • 13 feb 2017 17:13
  Bella50

  Värmekabeln ska väl gå ner i 22 mm slang.🤔

  Vi har två stycken sådana hos oss i en armerad vattenslang. 

  Jag är oxå spänd på före-efter-foto. 👏👏😆

  Senast uppdaterad 13 feb 2017 17:13

 • 13 feb 2017 20:43

  Nej man får inte montera den i tunnare en 32 vi försökte men det var en skarv på slangen då kommer den inte igenom sen hittade vi ett rör en halv meter bort med en kran i så nu är det värmekabel i den biten som ligger under huset där siter en 32 mm. slang, Hoppas överleva vintern nu sen blir det värmekabel hela vägen ut till avstängingen, bör gå att få den genom skarven, hittade vattenledningen nu på 25 cm djup hoppas på mild fortsätning på vintern, blir det snö så vet jag var den ska ligga för att det inte ska tjäla, Var lite chokande se kabalen så grunt. Blir grävjobb med i sommar, funderar på att gräva det själv, med en liten traktorgrävare man hyr kunde vara roligt uppleva gamla minnen.

  Men i kväll klappade kroppen i hopp har lyft förmycket tungt som stod högt, försökte stressa av med ett halvmil stavgång blev lite för mycket, sen tömt alla skåp efter det är bar lite skor kvar nu sen alla maskiner på bänken, som jag inte har någon plats till, så de får lägga golvet på halva rummet får man flytta dem.

  Så kan bara konstatera är helt slut nu.

   

   

Logga in för att skriva en kommentar.