icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
11 mars 2017 22:24
10

Kastat ut ett helt kök. NYA överraskningar blev det.

 

Har i dag rivit de sista skåpen och lagt det på släpkärran, med mycket möda och stort besvär, har bar diskbänken kvar i köket hängande på väggen. Attan vad tung det nya köket är 950 kg. Har lyft burit och slagit det gamla köket så det och golvet ryms i min släpkärra.

Överraskning i köket satt det en bit panel på väggen, med krokar på har tyckt det set misstänkt ut var för en bit panel på väggen. Bröt bort den, stort hål i väggen, man blir inte överaskad.

Så nu måste jag skap en lösning för en del i köket som inte siter skåp, funderar på att panela vid spiselen, lång tid på mig jag har på måndag och tisdag ska köket var på plats. Är lite besvärlig plats vid vedspiselen.

Steg 4 startat 93 kg. vikt nu 94.7 kg. så steg 3 avklarat. Men ändrade mi aktivetet från låg till ett steg upp men skulle nog upp ett till men vill se vad några kcal till gör med vikt ner gången.  Räknar med att jag är i mål nu och kan plana ut och krypa ner lite saktare 93 kg. är normalviktig roligt kunna nå det i läkarnas ögon med, har ett ben jag skulle villa få opererat, men med hästkastanjen jag äter nu fungera för bra.

Ha en bra söndag.

Gillar

Kommentarer

 • 11 mars 2017 22:57
  paloma

  Dina köksproblem tar aldrig slut verkar det som.

  Så lätt som du tappar vikt är du snart på 93 kgsmiley

  Tack detsamma!

 • 11 mars 2017 23:06
  Bella50

  Ojdå, hoppas det går att fixa hålet snabbt och bra. 

  Jötapetter...du rasar ju fortfarande i vikt 😲...men jobbar ju hårt med kroppen förstås .

  Sov gott nu.😴

 • 11 mars 2017 23:19
  gasten

  Det blir ju inget kvar av dig! 

  Du går så fort ner i vikt! 

  Det sägs att karlar går lättare ner i vikt. 

  Här händer det inte mycket på viktfronten. 

  Pepp pepp och lycka till! 

 • 12 mars 2017 07:42
  Arrietty

  Nu ska jag vara sådär tråkig och påpeka att det inte finns några som helst fysiska anledningar till att män lättare går ner i vikt. Traditionellt sett ahr det varit lättare att låta bli mat eftersom de inte har vistats i köket lika mycket men för Afkruts del är det just nu jättefel eftersom du tillbringar hela dagarna i köket cheeky... lycka till med köket och besluten Afkrut vad gäller vikten – var försiktig! Du har ju berättat ett par gånger att du gick ner för mycket för fort och fick väldiga besvär, så ta det lilla lugna nu! Svårt nog att behålla det du uppnått kan jag tycka!

 • 12 mars 2017 09:00

  Gasten jag har gåt ner i den takt jag planerade från början, jag har gjort den här resan att håller jag mig under 6 kg i månaden så fungerar det kommer jag över det ´blir jag dålig av viktnedgång, räknar på vecka så blir 1,3 kg i veckan är nog vad det flesta strävar efter, ser man till att jag karar snitta veckorna så blir det mycket vikt.

  Arrietty: Jag har egentligen inte haft problemet att behålla vikten, den sita upp gången kom på en lång resa som förgiftat, Och i det ett knä som jag inte kund gå på hade handkapptillstånd då. Samt ett besked från läkarna att det hade gjort allt som gick och trodd min kropp skulle hålla max ¨3-6 månader sen skulle kroppen inte orka längre, Då betydde vikten lite men god mat blev det. Efter ett tag vaknade kamplusten, och jag letade reda på lite naturmedicin och började experimentera, först nu kan man säga att jag börjar vara återställd får passa mig för avgaser och bensin och rengöringsmedel. Har haft 4 riktigt svåra smällar med rygg läge på sjukhus då jag gott upp, får jag var frisk så bör det fungera med denna nergång eftersom jag äter den maten jag kommer att äta förjämnan. jag har ingen diet för att gå ner.

   

 • 12 mars 2017 09:00
  BirtheX

  Så du menar arrietty, att en större mängd muskelmassa inte förbränner mer? 

  Heja afkrut! Byggprojekt bjuder ständigt på nya överraskningar . Mycket förbränner du också med ditt kroppsarbete! smileyyes

   

 • 12 mars 2017 09:03
  Bella50

  En klok mans ord 👍Du om någon känner din egen kropp ...så lycka till med Etapp 4.👏👏

   

 • 12 mars 2017 09:03

  BritheX jag det gör jag har endrat min aktivets instälni från lägst till ett snäpp upp ble några fler kcal att äta ska testa häe eller höja ett steg till håler på bromsar lite nu 1, 4 kg kvar til målet 93 kg. och 25 i BMI

 • 12 mars 2017 09:09

  Jag hade över 100 kvinliga arbets kamrater, jag umgiks givitvis ganska när med dem, var alltid panikbantning till bikinisesongen, ingen av minna kilkompisar klarade gå ner i vikt när det försökte mer en jag, En dera var tjejerna fånfängar med sitt ut sende, eller så hade del lätare att gå ner, ingen av dem mer en jag lagade mat på den tiden.

  Senast uppdaterad 12 mars 2017 16:15

 • 12 mars 2017 20:20

  Tack chriis lagar kvällsmaten först nu grönsaksoppa, blev för stressad lunch 360 Kcal tror jag och bar ett litet päron till mellanmål på eftermiddagen men är inte hungrig, ska äta nu innan jag röjer ur det sista i köket når timmars jobb till sen sova.

   

   

Logga in för att skriva en kommentar.