icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
9 november 2016 19:38
2

Kaoss, Tallinin resan misad med en dag

Frugan åkte mycket för tidigt till Tallinn båten för kompisen vill ut ur stan innan rusningen, kom inte ens upp på Essingen stopp redan på påfarterna vid 14.00.

Frugan kom precis hem till pizzerian på vår väg 17.30, åkte 3 tim. för tidigt mot normalt, tradare med blanka sommardäck stod fast så fort vägen lutade. Tycker öststaterna med borde ha vinter, och många mång Stockholmare med sina motorstarka bilar med sliks, stod med fast över allt där det lutade uppför.

Det är lika dant varje år där uppe i Stockholm staden korkar igen, vid första två halkorna, vi har en av de halaste gatorna utan för, då det går upp fuktig luft från Mälaren, Vårbergs toppen som är en sophög är så varm så snön smälter på toppen. När luften pressas upp över den så faller den ner på vår väg som fukt, var livsfarlig när frugan skulle till bussen gick inte stå på benen. Frukost nöjet var att titta ut och se om någon bil skulle tippa i kurvan när den slog i mot trottoarkanten, busshållplatsen flyttades sofforna strök med, återvingen flyttades, och blev en gräs matt, och under inträffar nu sandar man vägen ofta och tidigt.

Mycket motion i dag 45 min snö promenad, med kängor som inte mitt knä gillar riktigt, sen kaffe och 80 min snö skottning hade nog inte behöva skotta så mycket men är snål vill kunna springa ut och vattna busken dyrt tömma tanken, på sommarn vattnar jag blomlisten med det utspätt, får nog sluta med det blommorna var över 2 m höga i år började likna djungel. I år har jag sparat rosorna för att klippa dem riktigt i vår, var så finna nu i höst, så de ska få en chans att visa vad de går för.

Har fortfarande ris och 2 blomlister liggande okrattade, eklöven är lite tjocka på baksidan, men det mesta har vinden spridit ut så det är inte så storrisk för snömögel.

Är med på bana igen med min planering, kroppen förvånade mig att tappa 1 kg i morse, han inte gå mer en på några varuhus i går, är visserligen jobbigt.

Min nya vikt är 110,4 kg gåt ner 36,6 kg 3,4 kg behövs för att ligga på 5 kg i månaden, är lockande att pressa ner något kilo extra, men den här gången har jag bestämt mig för att inte trycka ner vikten något extra utan låta kroppen vänja sig. De andra gångerna har jag pressat ner kroppen, 5-10 kg de sista veckorna för att nå målet, och det var ingen höjdare, mådde skit, de som går ner mer en 6-7 kg i månaden, ligger när gränsen för att huvudet ska få stryk när kroppen inte hinner rensa systemet. Trots min som jag tycker balanserade ner gång nu, så har jag känningar ibland, efter som jag har gjort mistaget flera gånger så känner jag igen täckena, gående och arbete krävs för hålla schack kroppen, behöver helt enkelt få lite snurr på blodet. Är inte det lättaste med betablockerare, men 45 min, rask promenad, och 80 min snöskottning så är knoppen klar igen.

Är inte bar för att jag alltid jobbar, utan måste för att kunna gå ner i den här takten utan att deppa i hopp, gå ner i vikt fort och bli deppig följs lätt åt, och är värst de först och sista kilona vet jag av erfaren het, var väldigt nere när jag kom hit först, var less på livet. Har över levt två kompis gäng och tydligen inte lärt mig av det många av mina nya vänner är äldre en mig. Men några yngre finns det med.

Har en fyrbenign i 2 dagar så promenad kompis. Full måne snart får se om det kommer någon nasse till frysen snart. Nyfiken på om röken klarar kylan på lördag ska röka dovhjort då, en fläsklägg och lite fläsk och isterband. Blir en 7-8 kilo.

Dagens ut sikt försökte få en snyg blog bild men den blev inte bra.

cf7c13b6-3034-4b40-a228-b51f58ede4ee.jpg

 

 

 

Gillar

Kommentarer

  • 9 nov 2016 21:03
    paloma

    Det blev väl en bra bildsmiley

  • 9 nov 2016 22:05
    Bella50

    Herrejesus vad du röker mycket kött...😲

Logga in för att skriva en kommentar.