icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
4 december 2016 23:18
3

Julmarknad sen tog dagen fort slut.

Kompisens barn hade julmarknad, åkte dit blev en skinkmacka, tittade på en fågelmatare som jag aldrig sett förut och fågelholkar, pratade lite med killen och prutade på holken och fågelmataren, han sträckte fram handen och tackade för affären, så en stor fågelmatare, och en fågelholk blev det.

 

Hem leta i gömmorna hittade en kraftig stör, och en järnstör lyckades ta mig genom kälen och göra ett djupt hål och banka ner stören, då blev den för kort, nu fick de grå jobba igen, mer letade hittade en bred regel och långa skruvar, blev snyggt och rätt höjd, rymmer en 3-4 kg. solrosfrö de så liven tömmer min automat så bar kan 2 kan ta på några timmar. Så nu ska det räcka en stund har nu fyra matställen upp, i morgon ska fågel holken upp, de är nästan viktigare på vintern en om sommar när det blåser, de söker skydd i holkarna det kan var en hel familj i en holk på vintern när det är kalt.

Sen i med lite mat i magen, hyfsa till klädselen, till kyrkan på Gudstjänst, därifrån hem till kompisen som jag är hund vakt åt, den tosiga hunden sprang ut och satte sig bakom min bil och ville åka med mig, han är för söt.

Fika och lite pratande och film och en hund som låg med huvudet i mitt knä hela tiden. Hemma vid 21 igen, han även med att hänga en full maskin tvätt i morse. Fick julklapp med en platta starköl många kalorer. Räcker ett år åt mig.

Så en bra dag, bara motionen som jag saknar. Ska bli kul att se vad fåglarna gillar det nya mat stället

Ha en fin kväll han med att tända ljus två. Kris bar en jul ost fixad som frun vill ha, verkar inte bli några rådjur till röken de är kvar i skogen. Och ingen lax fryst.

 

Reserv planen närmar sig röka lite kassler och fläskfiler och en skinka eventuellt.

Nu slocknar brasan och jag med sova säng nu.

 

 

Gillar

Kommentarer

 • 5 dec 2016 08:26
  paloma

  Fåglarna verkar ovanligt hungriga i år, dom tömmer våra två solroshållare på mindre än en dag. Vi har en talgbolls hållare också, men där hänger det en hackspett hela dagarna. Den är helt orädd, för hållaren hänger ca 20 cm från fönstret.

 • 5 dec 2016 09:08
  Bella50

  Här äts det ofantliga mängder också.👍

 • 5 dec 2016 10:35

  Jag matar med lite extra i år för att, minna åskådare säger att småfåglarna kommer få det svårt, normalt så fryser blommor med fröna kvar i år var det så tidigt och tort så allt är redan tomt. Jag tar struman som talbolen varit i och läger ostkanten i, nu är jag lite slösaktig tjock ostkant läger jag bland talgbollarna hakspetsen har suttit och käkat ost i två dar nu.

  Hittade min favorit 18 mån lagrad greve, 53 kr. kg. biligt.

  Var på julmarknad, kompisens barn hade bakat, fans en holk till fladermös hade jag aldrig sett förut tänkte nästan köpa den har flader mös på vinden. Ven kunde inte håla munnen stäng skojade och pratade lite med honom, och prutade på en ny typ av fågelmatare och fågelholk, han sträcker fram handen och säger tack för affären.

  Blev åka hem och leta fram en stör och järnstören och gör hål i backen det gick bra men då var stolpen för kort mer letande hittade en bra regel nu siter den uppe. Inte så vacker men praktisk.

  7ba149bd-0d47-4041-9073-a86beb9f1ea1.jpg

  Nu mot staden.

   

   

  Senast uppdaterad 5 dec 2016 10:36

Logga in för att skriva en kommentar.