icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
18 december 2018 13:13
4

Jul igen, som vanligt något på tok.

Jul igen. Märkligt med julen alltid något som trasslar. Jobbade för hårt två dagar blev för många 100 kg uppför och ner för trapper på kort tid, blev slut i kroppen. Riktigt trött, vad dök upp då en förkylning började som lindrig hosta, var nästan borta på en vecka, då började den om och då kom den riktiga förkylningen med hosta som inget verkar bita på. Inte sovit en hel natt på 10 dagar nu och i natt blev det ingen sömn alls, och inte nog med det så krånglar hjärtflimret av allt hostande.

Så det ställer till det i jul, ska bar baka lite och laga lite mat, men lusten försviner med hostan, och irriterande med traktor och schaktblad i förrådet som inte är monterad, har ett blad som inte är original och måste anpassas till traktorn, vilket är ganska lätt om man vet hur man gör och har gjort det, det måste borras lite nya hål och gängas. Enkelt om man vet var det ska vara och har gjort det förr. Han som skulle hjälpa mig och jag köpt bladet av, har gått in i väggen och är sjukskriven. Jag hostar bara jag böjer mig ner, så helt enkelt är det inte.

Det konstiga med nya medicinen så mår jag helt bra av att skotta snö, måde bra end tills jag lade mig då började hostan.

Alla förbaskade hostmediciner är socker i, det stör min vikt som liger ett par kg för högt, före jul det stör mig brukar alltid ligga lite lågt till jul.

Har CR julfest på torsdag ska baka till den, känns lite jobbigt att göra något roligt då hade tänkt att baka en älg pepparkaka, en mjukpeppar kaka med gammeldags smak och ser ut som ett älg huvud. Med vanilj grädde till, får se vad orken säger.

Varit på vårdcentralen och pratat med en läkare som inte förstår och svarar på frågan med att man har behandling mot flimmer. Hjälper mig.

En god jul all.

Gillar

Kommentarer

 • 18 dec 2018 22:15
  Bella50

  Så jobbigt att hosta hela tiden...och jag förstår detta med lust och ork som försvinner i samma takt.

  Har ju haft besvär med min muskelinfl. I höften senaste månaden....och inte haft lust till nåt...men efter ny kortisonspruta idag har den infunnit sig igen...så här blir nog julfeeling iaf.

  hoppas dina bekymmer löser sig på bästa sätt. Lyssna på kroppen...det är viktigt.

  Allt gott från mig på fjället 👍🤶🌲☃️

 • 18 dec 2018 22:57

  LisaLo jag har stälbar säng kan ite sova plant tackvre min bihålor som måste var lite i höjdläge. Men nu halvsiter jag och sover.

  Min rätta läkare ringde han vill ha EKG som hon vägrade ta för hon skulle bara jobba 3 dagar till, och han under kände medsinen mot hostan  med så ska hämta en anna i morgon, och minna onda reben får jag lev med över jul brukar ta nån månad för dem att bli stabila igen och sluta göra ont.

  Vit och kalt är det, ska försöka göra i ordning snöslungan i morgon så den är klar om det kommer snö, och blänga lite på traktorn så får jag sen om bladet hoppar dit om jag blir tilräckligt ireterad.

   

 • 19 dec 2018 07:33
  paloma

  Min pappa opererade hjärtat för två år sedan och fick ny medicin efter det, den fick han jättemycket hosta av så han fick ljumskbrock som han har opererat nu. Han bytte sin hjärtmedicin och hostar mindre, han har också flimmer.

  Hoppas du hinner piggna till när julafton kommer🙂

 • 20 dec 2018 09:44

  Vet inte om det är mecinen som gör hostan första förkylningen jag fått sen jag bytte. Jag har hafy vita fingrar och tår, sovit med elfilt frusit så jag skakat varje kväll, och haft temp under 36 varje morgon. Nu liger jag lite över 36, och fryser inte när jag lägger mig, ingen elfilt utan täcket jag har är i varmaste laget, har ofta 16-18 grader i sovrumetn, del så sparar jag stöm men gilar sova med svallufft.. Har fåt sluta ha långkalsonger nu blir för var med dem, tog min fodrade och vindtäta byxor första gång jag blev varm om benen, det brukar var som isbitar. Det undirliga ingen av alla specilister har sag att biverkningarna kan vara medcinen, Nu därimot får man höra att blodtrycks medcin har samma verkan, och när nän med lågt blodtryck äter en blodtrycksänkand medcin.

Logga in för att skriva en kommentar.