icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
18 november 2016 21:56
6

Jobbar igen.

Efter 3 veckors en hands arbete börjar jag ha en delvisfungerande hand igen. Blev 2 fulla arbetespass nu ser huset hyfsat ut på blomlister, lite rosor som är för långa, men det får vi leva med ska i ansas i vår när de får musöron.

Flera kubikmeter löv och gräs bortkört, hade inte tänkt ta mer men sak fixa hela gräsmattan för mycket tallbarr på mattan körde bort en ful säck med bar, det var tyngsta säcken jag kört. Tur jag ställde den på kärran halvfull, hade inte lyft på den full, blöta talbar packar sig.

Den här dagen regnade inne, ingen motion, inget jobb ute, kan vara bra en dags vila på handen till.

Läkarna var så noga med att jag skulle smörja handen med Voltaren, har inte hjälpt. Plockad fram min Hit (en aloeprodukt) frugan tål inte lukten den luktar linement innan den går in i huden sen lukt fri. Den hjälpte mot handen den blev fort bättre, skriver nu med två händer utan skena, ska laga skena så den håller i morgon om det blir solsken.

 Min vikt resa går nästan perfekt har 1,8 retsamma kg. på fel ställe ser man det till att jag har 38.2 på rätt ställe så ser det bra ut. Hade min plan på 5 kg i månaden i plan A ligger på 4,775 kg. nu har 12 dagar på mig gå ner 1,8 kg. Gillar ha mina planer fungera samtidigt vill jag gå ner på rätt sätt och inte tvinga ner de sista kilona. Vilket är lockande till nyår. Kroppen och huvudet är inte överens.

Nytt ämne har någon av er lekt med purjolök, man skördar 2 purjolökar på en, det gjorde vi som barn, man behöll 1 dm. Av purjolöken satte den i en burk med vatten, och byte vatten varje eller varannan dag. Hade en tjej som alltid van tror hon matade purjolöken med något, min längst fick jag ut 50 cm av hon fick ofta 1 m. Har en i fönstret nu den har växt snart 1 dm. Roligt leka lite. Den är ynkligt lite från börja ska test med en finare purjolök när jag handlar nästa gång.

Testade en ny soppa blev god, gjord på rester, 100 vitkål 100 gr kålrot  50 gr purjo, 120 gram rotselleri, 32 stjälkselleri och 170 gram gul paprika, 2 msk grönsaksbuljong, en burk kokosmjölk och 635 gram hasselnötsmjölk. Blev 4 portioner i SoppMakern 294 kcal.

Ha en fin kväll.

Gillar

Kommentarer

 • 18 nov 2016 23:26
  paloma

  Vad skönt att handen är bättre, bara du inte överanstränger densmiley

 • 19 nov 2016 00:36
  ulla165

  Ta det ändå några hekto lugnt med handen! - Haha! jag ska försöka med purjon! - Soppan lät god! Jag älskar soppa!

 • 19 nov 2016 08:18
  Tita

  Kul med purjon, måste testa!

  Sköt om din hand!

 • 19 nov 2016 08:55

  Purjon en cm längre i dag, sopan var gummans grönsaker, den är godast dan efter när alla smaker giftsig, Jag har ofta lite pumpa i min soppa som bas sen smakester jag den pesiljerot är gott blir i nästa,

 • 19 nov 2016 10:56
  Donnina

  Måste testa både purjolök och soppan! yes

 • 19 nov 2016 18:09
  gasten

  Skönt att du är bättre i handen nu! 

  Ha en trevlig lördagskväll! 

Logga in för att skriva en kommentar.