icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
16 juni 2016 10:43

Jag lurade regnet !!!!!

Som jag skrev igår räfsade jag och körd bort gräs så det skulle gå att klippa gräsmattan till kl. 19 igår men orkade inte klippa då. Så gick upp 2 timmar tidigare i dag och klippte gräsmattan Yr appen sa regn vi 9, den appen är suverän kan titta på appen hur varmt det är ute stämmer alltid. Den anger platsen som referenspunkt på andra sidan sjön Åkerö. Hade 5 min kvar att kör när det började stänka det var allmäningen men han allt klart. All min oro att jag inte skulle orka till midsommar var onödig, som bondgrabb  slog man alltid till midsommar vägdiken och även hörn på gärdena tycke det hör till. Det passar bra att slå ner dom vildvuxna ytorna till midsommar tå timotejen blommar har frugan svårt att klar  och så har dom vilda blommorna blommat klart är bar gräs kvar. Nu har jag bar ca: 20 synliga kvadrat meter att kör bort som syns det ska jag nog klar till midsommar hoppas få bort resten med men är nog ganska många timmars krattning kvar. Kaffet smakad väldig bra i dag, när jag tittar på regnet, och nu hinner jag lag mig en bit god lax med färskpotatis till Lunch. Vägde mig i dag och mätte mig dels nyfiken och vet inte om vågen och ja är på samma plats på lördag, den stannade på 126,3 kg, en bit under docktorns vikt på 147 och en cm minus på alla mått. Bar fisket som jag är missnöjd med när jag har tid att åka ut så blåser det eller regnar det och då är det inte så roligt att sitta på sjön, den här sjön är extremt snabb på att blåsa upp gammal gubbar säger 7 min till meter höga vågor. har provat min båt, går inte bra med mig ensam i. Batteri, bensintank och min vikt därbak gör väldigt hög för och för klen motor för att orka dra ner den. Det en problemet efter det andra löser sig det gäller att lära sig ta en dag i taget, men tycker om att ha koll. Sillen är fixad nu ska bar själplocken på jordgubbar öppna missomar är i stortset enda dagen jag äter jordgubbar på och minna gubbar till frun behöver når soldagar till. Pepp all.

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.