icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
8 juni 2017 23:43
3

Jätte förkyld mef feber 40 och hosta

Hej vänner inte roligt vara så förkyld orkade bara tanka bilen köpa lite mat och baka två limpor frukost brödet var slut äter bar bröd utan vetemjöl ärbara fröer i mitt. Vikten 88 i morse trots 3 stora whisky i går kväll blir 2 8 tor whisky nu snabbt sen sova det enda som dödar hostan i 2 till 3 timmar 

Vikten under kontroll 88 kg i morse. Är bara whiskyn som kan ta slut men har en liter till. Sen fins det lite vodka med i bar skåpet ska det bli tomt får man jobba hårt.

Sköt om er är inte spritmissbrukare men whisky fungerar på hosta. Brukar bar bli midsommar julafton om vi är i rättsälskap samma med nyårsafton. Dricker bara med folk jag känner väldigt väl.

Ny bilder är på gång men gumman krockande och nya bad byxor i flertal införskaffat.

Kommentarer

 • 9 jun 2017 07:45

  Oj då, du får se till att krya på dig. Har du testat färsk ingefära för hostan? Som alternativ till whiskeyn kanske? 

 • 9 jun 2017 08:21

  Inge fära är bra har både färsk och i tablet form, men whiskyn sover man på sov från 12  till 5 sen var det bar att gå upp. räknade med kalorierna i whiskyn tyckte jag had råd med dem och i går had jag gåt ner 6 Och man kan gå i lä någon stanshg och och i dag 6 hg till trode man gick upp av spriten hade ett intag på jag har ökat mit intag på mat nu. Men hosta helatiden är tydligen bra motion. Vill inte ner lägre i vikt vill broms in här nu utan några stor ändringar bar lite små justeringar på vikter.

  Äter min faborit mat för det mesta bar för lite fisk, men den fins det gott om i sjön bar jag och vädret komer överens om att fiska samtidigt, Har blåst 3 kvällar nu när vi skulle ut är inte roligt då även om båten klarar det, och man kan gå i lä men sjön är lite otäck den blåser upp på 7 minuter till meterhöga vågor har provat när jag inte han hem från grundet.

  Saknar min gamla båt den klarade grov sjö gick i 1,7 meter höga vågor inna vi kom i land med en brusten blindtarm i båten, fick jag inte över honom till ambulansen så dog han, risken var så stor så fick surra honom i båten och åka själv, för att inte riskera fler. Tog några timmar inna jag tordes köra bil, ben bar inte när jag kom i land ett mistag hade vi tagit in vatten. Hade vi förlist på öppet vatten had kustbevakningen kunat plocka upp os men blåste så mycket så deras båt kom inte in över grunden.

  Senast uppdaterad 9 jun 2017 08:26

 • 9 jun 2017 08:29
  paloma

  Krya på digsmiley

Logga in för att skriva en kommentar.