icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
4 april 2017 21:45
4

Ja inte hinner man hämta sig innan nya saker sker, Köket klart. Elen fixad. Operation.

Trött och sliten är jag nu. snickare heladagen, mycket gjort och köket klart i etapp 1. Vi gör det sista i morgon eftermiddag borrar i 2 ventiler, och drar ut frost skyddet. Så jag kan gräva igen under huset. Är lister och panel kvar på snickarjobbet byter golv och taklister även fönster lister så alla blir lika vilket de inte är nu. Sen tror jag det blir titanfärjad eller brunnyans på bröstpanelen 90 cm. hög. Fönster och dörrar blir nog vitmålade, tacket laserat vitt. Då blir köket snyggt eller rätare sagt snyggare. Tapeter ljusa med svag röd ton, med fjärilar.

Först snickare från 7.00 till 16.30 torka allt efter fogningen blir väldigt dammigt. Så städat all bänkar och golv. Innan kompisen kom vid 17.00. fixa mat till oss blev lite dovhjorts filé med pommes. Sen fixade vi elen så nu lyse på toaletten, bytt transformatorn, Jysk byter ut minna sängmotorer så får två nya glädjande nyhet.

Gumman har äntligen efter drygt ett års sökande fåt veta att meniskelen på insidan i benet är trasig blir operation. Fick ingen läkarundersökning fören jag sa åt henne söka handikapp tillstånd det fungerade ingen läkare törs skriva på det i dag utan en noggrann undersökning så hon fick sin magnetröntgen.

Jag blev med riktigt paff i dag S:t Görans sjukhus ringde mig ögon operation på tisdag, trodde jag skulle få koppla av lite. Men full rulle är det tydligen. Besiktar bilen 7.40 i morgon bitti sen försöka orka tömma släpkärran är tungt måste försöka få i väg två lass före operationen risk för att jag får ta det lugnt någon vecka eller 2 efter operationen.

Måste få los min oljeplugg på båtmotorn så jag får i ny olja dags sjösätta. Hål tummarna för att jag ska få köpa en ny byggplats, en tant ska sälja sin stuga så hopas kunna överta hennes och hon min men lär kosta mig 5000 kr: Men det är det värt är en bra brygga att gå på.

Så ledighet är inga problem, blir problem med att vår röja tomten i stället, det går fort nu, borde redan varit klart.

Nu sova dags gå upp 5:30 börjar bli en vana. Har gåt upp den tiden varje dag nu, hunden kommer 6 på morgonen.

Ha en fin kväll kommer lite bilder på köket när jag orkar

Gillar

Kommentarer

 • 4 apr 2017 21:55
  Bella50

  Sov gott 😴

 • 4 apr 2017 21:56

  Jag planeringarna minna fungerar dåligt då det jäller ta det lungt, hade planerat några veckor med att få i båten och göra iordning ute, men verkar bli stressigt.

 • 4 apr 2017 22:00
  Bella50

  Huvudsaken är att det mest kritiska är i hamn. Ögonop. kommer kanske väldigt "lägligt" , för att då måste du ta det lite lugnare ett tag.

  Inget ont som inte har nåt gott med sig...du vet 😬👍

  Senast uppdaterad 4 apr 2017 22:01

 • 4 apr 2017 22:26

  Planeringen var ett par lunga veckor ute är avkopling för mig gillar röja upp lite och njuta av min utsikt, Är inget tungt jobb som det jag gjort nu.

Logga in för att skriva en kommentar.