icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
9 januari 2018 11:49
5

Isen ligger promenaderna tryter, men vikten har stabilkurs.

Det som är vinter likt är att isen lagt sig på sjön och att det är frusit på. Idag väntar jag på posten ska komma och hämta en felleverans på 1000 batterier för mycket, vägrade släpa dem till posten en gån till en kartong som skulle väga 8,7 kg varor vägde över 30 kg. Posten vägrade flyta den ur sitt lager det fick jag gör själv, levererar man 1000 batterier fel i stället för 200 st som jag skulle ha. Då får man stå för hämtningen är 20 kg tung kartong tillbaks. Bara på att köpa 100 pack så kan sänka st priset 65% mot vad de kostar ut i affär. Då är det bra maxsellbaterier så inget billigt skräp. Kommer posten skapligt hinner jag ta en lång promenad.

I morgon ska värmepumpen servas dyrt men får 2 års garanti på den till då. Men borde hinna en promenad efter har ju batterier till pannlampan nu, men alvarliga problem att gå ser inte marken framför fötterna har inget fungerande närseende på det hållet nu. Upp täckte det i torsdags missade ett trappsteg och föll framstupa klarade mig hyfsat med ett blodigt knä.

Vikten åter under kontroll, 18 timmars arbetsdag i lördags satte sina spår, blev tvungen ta lite extra snabba kalorier för att orka blev några choklad bullar och ost i mellan styckningen och packeteringen. Blev som vänta mycket vatten i kroppen men med vanlig mat nästan i två dagar med bullen till kyrkkaffet på söndagen så nere på 89,5 kg mot gårdagens 90,7 kg men får nog räkna med att ligga lite högre i år då jag har hitta lite mer muskler en jag haft på länge. Vilket är bra men ger mig nya problem, jag lyfter mer igen en vad minna leder och rygg gillar. Förut tyckte jag 20 kg var tungt men lyfte det utan problem, i dag kastar jag upp en 20 kg. säck på axeln utan vidare, 30 kg. kartong är handleden och ryggen som protesterar då den kommer för långt ut från kroppen på det sätt blir tyngre.

Jag gjord inga insatser i år över huvud taget i egentligen för att komma till bakas under 90, det som blivit och jag saknar är förlita promenader, sen blev det hårdare koll på socker och vetemjöl, förstås inga tillsatser i maten, det mesta har jag lagat själv, vi har ätit väldigt lite jul mat, men åt det vi gillar 2 dagar med riktig fint melerad entrecote, känguru mycket fint kött, struts ett par gånger gott som alltid, blev lite gås med på grönsakas bädd inte helt fel, gammaldags revben med äpplemos till det mest onyttiga av köttet, sen till nyår en stor kalkon som lagades till på helt nytt sätt den kryddades bar inuti och lades på lök äpplen och örter i stekpåse och klappades in med kryddor låssade bröst skinnet och masserade in kryddor körde den till 67 grader fick stå en timme och suga i sig i stekpåsen, blev sen då vi skulle ha den till lunchen, men då man inte har fyllning i den gick den på halva tiden 25-30 min kg. och blir mycket saftigare då man kan köra den kortare för att få bröstet genomstekt. Den tyckte gästerna var perfekt, blev ganska mycket sötpotatis strips till maten med.

Trots lite Svensons nyårsafton med en vän från jag var 20 då var jag nykter och han festade så pasade jag på dricka lite vin och skumpa (eller rätt mycket kan man säga) jag tar bar vin med folk jag känner väl så för det mesta är det alkoholtorka i torpet.

Verkar vikt mässigt över levt alla helger, är bar en saka som förbryllar mig är att det är lättare gå min långpromenad en det var för ut, borde det inte vara otränad nu, men kortar tiden runt med många minuter nu utan det är jobbigt en är lite underligt skulle behöva gå 2 varv för att märka promenaden.

Dags gör lite lunch blir en slö dag i dag med när man väntar på posten gjorde undan det mesta inne i går. Men ska försöka fixa upp lite grejor på plats.

Lycka till med 2018 viktresa håller tummarna för er alla.

Gillar

Kommentarer

 • 9 jan 2018 13:27
  Lovis

  Önskar dig också ett fint 2018smiley

 • 16 jan 2018 20:44

  Jag hoppas allt är väl med dig Afkrut! Det var länge sedan jag hörde av dig nu!

 • 16 jan 2018 23:17

  Jag mår bra vikten liger på 89 kg är lite högt men har fåt läkare tycka att jag bör ligga på 90 kg planeringen var 93 kg men gillar lite marginal bygde lite muskler tappade 6 cm midja till vill inte tappa mer nu då fins det ont om kläder. Min ben längd och 52 i storlek är perfekt.

  Men det är riktigt har tappat lusten för MD blir man till fälligt handikappad mellan 2 operationer svårt se och gör missar och bestraffas för det. Så funderar på att radera min profil och lämna MD. Det kallar jag ren mobbing. Även tonfallet i texten.

   

 • 17 jan 2018 01:37

  Men vad har hänt?! surprise
  Vem är det som varit taskig! Nu har jag varit mer än lovligt frånvarande tror jag, du gör väl aldrig en fluga förnär? Varför skulle någon vilja mobba dig?

  Radera inte din profil, ligg låg lite istället och låt känslorna svalna så kanske det går att hitta en lösning? Har du pratat med Johan? Det vore jättesynd om du lämnade MD, det här bara måste gå att fixa.

  Ta hand om dig, och gör inget överilat, snälla?

 • 17 jan 2018 04:16
  Lovis

  Nej men, snälla Afkrut, lämna oss inte här på MD. Vet inte vad som hänt men om någon varit dum/elak/mobbat, så anmäl det till Johan. 

  Snälla, stanna kvar här! heart

Logga in för att skriva en kommentar.