icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
14 november 2017 18:31
3

Invägningen efter resan avklarad.

Jag vägde mig för första gånge efter resan i måndags morse, var en halkig resa mång dikesköringar hörde man och åkte till Eksjö i snöslask på lördagsförmidag. Resan gick bra blev en del hembkt kyrkaffe på 2 besök och lite fika hoss syrran en plankstek på hemvägen på ett ställe som har väldig bra och ren mat från tillsatser riktigt potatismos på plankan. Som magen måde så klarade jag ng de flesta tillsatser i maten blir dålig direkt nu.

Gick upp i vikt vilket jag räknat med men blev en stor överaskning 1 hg upp hade jag vögt mig efter toabesöket had det nog varit lika eller mindre. Vikte var 88,9 kg.

Hade nog tur eller Gud var med oss på resan på monda förmidag körde jag hem 2 ku bik blir mycket backande och knixande för att få runt släpkäan och dit den där man vil har bar ett par desimeter på mig för att det ska gå bra att klyva direkt från kärran.

Får käran på plats stäler bilen på plats täcker käran, går in vilar och byter kläder för en resa till min bönegrupp för Nyköping då har styrningen lagt av troligen läckkars på ena demparen men är en gisning.

Tur vi kom hem från småland, och att jag inte blev stånde med en full kära med ved som saknade dubbdäck.

Tur i oturen, nya proble kalt ingen grävare i sikte har 4 som lovat nu nån bord väl höra avsig vilket sammhälle man lever i. Är ärligare säg nej när de får frågan.

Båten var fast i isen hoppas på mild väder till helgen då måste den upp. Blir till att knacka is 20 m om det inte blir bättre den här båten törs jag inte köra genom isen, min båt jag had i östersjön kund jag trucka genom 1 dm is i nödfal om det var djup så isflaken gick under propelern had jag isbur på den gich det bra på grundare vatten men med burgår de så illa på öppet vatten och det skruvas fast så inget man tar av så lätt. Har aldrig sätt nån sån på fiskaras båtar längre.

 

Ha det bra fryse men brasan sprakar munter i kylan, käner mig isolerad i mörkret inga grannar på 700 m håll ser inget liv från stugan.

 

Gillar

Kommentarer

 • 14 nov 2017 20:28
  paloma

  Skönt att du kom hem i helskinnad, och med så lite plusyes

 • 15 nov 2017 07:43
  Bella50

  Tur i oturen ska man ha ibland. Hur går det med vattnet nu när det blir vinter. Är det till det du behöver grävaren 🤔 grattis till vikten. Härligt när man känner sig själv och vad man mår bra av. Tillbaka vill vi ju aldrig, eller hur ? 

  Ha det bäst...och hoppas du får upp båten. 👍

 • 15 nov 2017 10:25

  Båten är jag inte orolig för vattnet är trist att behöva oroasig för har värmare på den kritigaste biten under just på 1.6 meter fram till skarven där blir slangen bara 20 mm får inte i värmekabel i den 4 grävare kontaktade ingen verkar villa ha jobb.

  Vede hemma ska bara klyva 2 kubik till den är torr och liger under pressning går det bra är den i vedboden i helgen. Om den får plats blir drygt 2 kubik mer en förra året fick spara på veden då kan köpa tor ved i vår om jag behöver.

  Hoppas på plusgrader torsdag fredag och lördag.

Logga in för att skriva en kommentar.