icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
28 September 2016 20:28
4

Inget blev som vanligt

Dagen började nästan som vanligt gick halv 6 i stället för 5, är för svart ute nu, inga kräftburar tur det regnade och blåste så sjön kockade. Yr appen hade rät som vanligt, så inga fiskredskap i sjön. Skulle varit ner och satt räcke på landgången, i dag. Men sköt på det landgången slutar så brant ner så mitt vänstra ben har svårt med balansen, sitter små trä ribbor på den, men vil halka över dem ska byta ut dem mot tjockare och sätta ett räcke på rampen ner, höll på och trilla framstupa två gånger sist det var för otäckt utan gör något åt det. Har klurat i 2 dagar nu hur man får ett räcke att sitta fast, tror jag löst problemet, så nu bar fixa problemet sen tvätta ur all skit ur båten efter kräftfisket om inte regnet fixat det. Blev en resa till Nyköping lit verktyg till som saknas börjar bo in mig på riktigt nu, var och letade reda på en hylla jag köpte till boden som inte var uppackad var billiga, men när snöslungan kom blev det inte plats för den. Har tröttnat på att snubbla på alla skor på hallen blev en hylla där, är en billig enkel hylla svart, konstigt nog verkar den passa in i miljön. Duger till att se om det fungerar med dörren till gästrummet. Har ökat på bostäderna för mina sommarjäster, fick en fågelholk när jag fylde, den har länge nu legat i vägen på hallen. Det är hög tid att få upp holkarna nu, fåglarna behöver dom på vintern med, är det kalt och blåser hårt kryper dom gärna in i holken kan rädda livet på dem, har 3 stora täta granar på tomten den är populär på vintern, och på sommaren bor mina kungsfåglar i den en hel hög brukar det vara. Gumman och kompisen fick sina sop Makers i dag sällan man tycker nåt är billigt men 99 kr är billigt. Åt champinjonsoppa med purjolök ock röd matpumpa i kväll använd 840 gram hasselnötsmjölk, blir kusligt gott 1,4 l soppa 480 kalorier, så blev vitost till (samma som fetaost nästa 10%) och hårda mackor men vad gott det blev två stora talrikar åt jag,har ett jobb kvar ska sätta upp nya säng lampor tills frun komer i morgon nåt hon önskat sig har legat här och drällt en stund nu. I väntan på en regnig dag och i dag kom den.

Tilläg får sova nu laporna över sängarna är på plats.

Ha en skön kväll.

smiley

Gillar

Kommentarer

 • 28 Sep 2016 22:13
  Bella50

  Mycket " dräll" som kommit till användning. Toppen 👍

 • 28 Sep 2016 22:52
  gasten

  Ha en God natt! 

 • 29 Sep 2016 06:44
  aregnisw

  Då fick du något gjort och det känns ju toppen yes

 • 29 Sep 2016 07:16

  Tycker jag var lat i går men blev rät mycket undan röjt inne, gumman kommer i kväl, brukar röja på torsdags kväll. Ska se om det slutar regna så blir det en repa till tippen.

Logga in för att skriva en kommentar.