icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
18 februari 2017 11:17
7

Inget är enkelt i mitt liv längre, inte IKEA och köpa kök.

 

Trodde med ritningen vi gjort och efter allt , pilande och tänkande skulle det bli enkelt, ändrade till 3 alternativet på bänkskiva för enkel montering av häll, blev svart marmor laminat, vit marmor fans inte på 4 cm. skiva.

Så nu hade vi alla beslut, skulle ha diskbänksskåpet och ett 40 skåp på separat kvitto gick inte. Fick lov plocka det och lasta bilen. Diskmaskinen var slut fans bar 2 man kunde inte betala den och få den med leveransen, så fick plock den med från lagret och lasta i bilen. Så tur man har en C5 stort lastutrymme nerfälld men är bara framsätet ledigt nu. Tung och fult blev det.

Sen åter stod bar det roliga, jag han som ritar kök på IKEA såg lite snopen att vi hade gjort allt som gick att göra, belysning under skåp är inte fixad på webben så vi kund inte byta det fick han göra, sen gör jag egna täckskivor till skåpen och får dem raka ner till golvet, så vi köper långa och sågar till tycker det är snyggare, räcker även till pasbitar uppe vid taket. Är lite ruskigt stoppa i kortet och var 50 tkr. Fattigare eller rikare med ett nytt kök, som höjer värdet på huset.

Så är lite sliten i dag känns lite avslaget nu är det bar vänta till 7 mars är lasset anländer, antar nästa problem med monteringen dyker upp då lär säkert fattas något, det brukar det alltid göra, med IKEAs grejor sist fick jag en hylla helt utan skruvar, lade den åt sidan 3 hyllan vi packad upp hade 2 påsar, var 15 hyllor.

Nu försöka få lite mat och fira förlovnings dag med gumman, hon är med lite tagen, vi förverkligare matlagnings kök, viktigaste det så är inte prutat på kvalitén på köksmaskinerna så blev dyrt. Sen snitsade vi till det andra med så vi trivs, är bänkskivorna som blev mordärna, är lite fråge tecknet om vi trivs med eller om det blir för svart, men vitt och svart är snyggt i hopp.

Ha en bra dag vi lever i spening för att se hur det vi gjort sr ut i värklig heten.

Gillar

Kommentarer

 • 18 feb 2017 13:09
  gasten

  Det är mycket jobb med nytt kök. Vi bytte kök för tre år sedan, också Ikea men vi tog Ek, och har svarta bänkskivor. Det blev riktigt dyrt. Men det fattades ingenting när vi fick köket. När vi lagt parkettgolvet i köket fick vi en vattenläcka, så vi fick göra om det och det blev dubbelt så dyrt. 

  Det blir roligt för er när köket är på plats och du verkar ju väldigt händig så du gör väl det mesta själv. 

  Ha en trevlig dag! 

 • 18 feb 2017 15:56

  Jag är nog ganska händig, men har en fru som sagt jag ska lyda läkaren, och vara räd om kroppen och snickaren är duktigare en vad jag är. så han får sätta upp köket men monterar nog i hopp en del, har inte bord för sågning av plator häller, och törsinte kör mih högra näve för fult det proteterar hela tiden när jag är lite oförsiktig. Vi har ek golv, och svarta laminat skivör ser ut som svart marmor.

 • 18 feb 2017 21:20
  Bella50

  Jag tycker det låter snyggt 👍

  En kompis har nytt högblankt vitt kök med svarta bänkskivor. Stilrent.

 • 18 feb 2017 21:38

  Tänker ha träpanel 1.20 upp på väggen, nu fick jag nytt problem med vilken färg jag ska välja tänkte ha svagt vitkalkad, men nu blev det lite svagt det i golvet. Så frågan vad det passar till det sen ska färg väljas. Hade kunnat tänkt mig ha träpanel på hela väggen men det la gumman veto på.

   

   

 • 18 feb 2017 21:56
  Bella50

  Många val blir det om det ska bli bra och alla blir nöjda. 👍

 • 19 feb 2017 13:32
  gasten

  Du får skicka en bild när köket är klart! 

  Det var svarta bänkskivor som ser ut som marmor som vi har. Fick köpa bänkskivorna på Bauhaus, vi behövde en 4 meter lång, det fanns inte på Ikea. Sedan höll vi på att inte få in den i lägenheten, fick öppna fönstret på sovrummet för att få in bänkskivorna. Vi bor ju på markplan som tur är. 

   

   

 • 19 feb 2017 18:15

  Jag har problem med möbler dörarn är smala, och IKEA, har med långa skivor men man måste måtbeställa dem beställa dem, köper och sågar dem i stället har sån tur att en lång skiva räcker presiss, och de andra två blir hörnskiva, Ska fota köket när det blir klart.

Logga in för att skriva en kommentar.