icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
18 januari 2017 23:26
12

I morgon kommer min dom.

Vikten står still på 102,5 kg. BIM säger över viktig, ska jag ner på normalvikt säger gumman jag ser sjuk ut, behöver ner 9,5 kg. till då. Med min benstomme är jag mager då.

I morgon bitti kommer snikaren, och gör hål i golvet, hopas de sista pusselbitarna faller på plats, och jag får veta hur mycket som är vatten skadat, har löst omdragningen av strömmen tror jag nu och målningen, och tapeseringen. Det kluriga är isoleringen av vattnet under huset som antagligen vattnet förstört, går inte krypa in under grunden.

Är mycket nu att klura ut.

Tänk för tre fyra veckor funderad jag på vad som jag skulle göra i sommar, nu börjar jag få panik av att klar av allt, och handen. Har byggt kök förut men byggt nytt då med avlopp och allt för att det gamla avloppen var slut, nu måste all rör som är dragna passas in.

Börjar drömma om kök och vatten läckor, har haft för många vatten problem i mitt förra hus, var över hundra år gamla rör och avlopp med tegelrör så där var det väntat, byte allt inne i fastingheten som var dåligt men de hade lagt grus på ledning på några ställen, där råstad det hål syre kom åt. I leran såg rören nya ut.

Ha en bra kväll, ska försöka sova lite snickare 7 i morgon bitti.

Gillar

Kommentarer

 • 18 jan 2017 23:37
  gasten

  Ja du har fått det hett om öronen ! Hoppas att du får ordning på allt nu.

  Det är inte roligt när det blir en massa problem och sådana saker är ju så dyrt också, hoppas att du får ut bra på försäkringen.

  Ha en God Natt !

 • 19 jan 2017 06:30
  Arrietty

  Den här är från 2013, det var väl då uppgifter om hur tveksam BMI är som hälsomätare:

  http://www.expressen.se/halsoliv/du-ska-vaga-mer-an-du-tror--strunta-i-bmi/

  Med din snabba och stora nedgång har du säkert ett par kilo löst skinn som ligger och skvalpar också, de kan du inte banta bort... så gumman kan ha rätt, du ska hålla dig ungefär där du är nu och se hur svårt det är! För mig känns det som fel tid på året att starta renoveringsprojekt, om väl vattenläckan är åtgärdad kanske det går att låta resten anstå till sommaren? Fast ajg gissar att ni får stå ut med lite provisoriska arrangemang då.

   

 • 19 jan 2017 06:40

  Usch,  vad jobbigt med vattenläcka. Hoppas det inte är så besvärligt att fixa. Pepp,  pepp!

 • 19 jan 2017 06:53

   

  Löst skin har jag inte mycket av använder alovera gel då krymper det mesta tillbaks och var lite noggranne med det föra gången då försvann mitt ärr och lite muskelbristningar på magen med, är man gravid och smörjer magen med det varje dag slipper man muskelbristningar, Så läkarna fick mer problem när ett 20 år gammalt 12 cm långt ärr försvann, där jag blev knivskuren, när de försökte ta livet av mig.

  Men BMI under 27 är jag normalviktig på enligt de som testade mig, men BMI siffrorna har i aldrig riktigt intresserat mig utan lyssnar på kroppen, den mår bra runt hundra, men mitt knä gillar lite lägre vikt.

  Tänker gå ner till 97 kg. efter jag nåt målet på hundra kg. För det är roligt att gå ner 50 kg på ett år, sen får vi se, tror 93 kg är i minsta laget, där når jag 25 i BMI. Känner att mitt knä gillar varje kg ner nu. Nu klarar jag gamla farten med stavarna om det inte är för knöligt.

  Jag vill med renovera köket på våren sommaren, men snickaren har mer tid nu är med ett problem, försäkringsbolaget ett annat. Måste jag gräva mig in under huset är det lättare när det är varmare.

   

 • 19 jan 2017 07:10
  paloma

  Oftast så både syns och känns det på kroppen när man väger lagom, den vikten är dessutom lättast att hålla.

  Har man fått en vattenläcka är det inte mycket att välja på, och det kan vara skönt att slippa lägga sommaren på renoveringsmiley

 • 19 jan 2017 08:01
  Bella50

  Lycka till med allt.👍

  Hjälper aloevera gel på "gäddhänget" också ? ...så här i elfte timman 😬

  Var köper du det isf ?

   

   

  Senast uppdaterad 19 jan 2017 08:03

 • 19 jan 2017 09:11
  babs2

  Tänkte också på gäddhänget! Tacksam för produktens namn inkl tiiverkarare

  Pepp till din viktnedgång.

  Jag tycker att de gånger jag gått ner i vikt ordentligt så har utseendet liksom normaliserat sig inom  1/2 år. Man ser lätt lite"ämlig "ut i början, men det löser sig.

  Hurra för dig 

 • 19 jan 2017 10:43

  Jag har varit återförsäljare av FLP Forever livings produkter, säljer fortfarande till vännerna som blivit beroende av det, de har en suverän deo utan aluminium i, som min tjejkompisar är som tokiga i den räcker väldigt länge, men markans för mig inte längre, men känns taskigt att lur folk använd någon ting och sen inte skaffa mer. Det jag smörjer med Heter Aloe vera Gelly är FLP som säljer den genom sån som mig. gå in på deras hemsida och sök återförsäljare där du bor finns nästan någon på alla platser. Det är marking bolag men de flesta knäar inte så mycket på det, är nåra få som har en stor återförsäljare krets uppbyggd omkring sig men de får jobba för det.

  Jag dricker Forever Aloe Berry Nectar 6 cl morgon och kväll det är den josen som rädda mig vid förgiftningen är tranbär i den bra för njurarna. Används i USA på Hiv patienter för att höja immunförsvaret där klassas den som läkemedel läkarna skriver ut den, Vi får inte en nämna det som står att läsa om den i USA man är räd för att produkterna ska klassas som naturläkemedel då får de bar säljas av de med tillstånd. (talas mycket av läkare om bottning av mycket tarmproblem även vittnes mål om väldigt alvarliga fall)

  Alkover gel har samma egen skalper som den aloen som många har hemma och kallar brännkaktus, Bryter man av bladet och klämmer ut gällen på brännskadan blir det inget ärr, är man snabb så ingen blåsa häller. Aloe vera gelly på tub fungera så med så det finns alltid en nära, i köket då jag var förgiftad så fick jag infektioner i alla små sår då använde jag aloe propolis crem, är bakteridödande och läkande. Vi har även fåt släktingars bensår som de haft i flera år läka med en kombination av aloe vera gelly och propolis creme.

  Var när jag började smörja tummen med Aloe heat lotion som den började läka Voltaren fungerade inte som läkarna sa, men det är inget som fungerar på en dag utan på sikt, Smörjd mitt knän med det, när det var dags för operation blev det ingen, mitt knä hade läkt och blivit uppsmöjt som läkarna aldrig set sa de, ett slitet knä blir aldrig bättre, det bäst var att det var samma läkar som dömde ut mitt knä för 1,5 år sen. Nu skulle jag få vänta på operation, och nu går jag nån mil på det, förut hade jag kryckor.

  Dags för dagens motion med stavar.

  Har dels lite produkter i stugan men har tillgång till listor på återförsäljare tror jag för hela Sverige fortfarand, inget som jag kollar så ofta, i Skåne har jag bekanta som säljer.

   

   

   

 • 19 jan 2017 11:22
  Arrietty

  Att bryta blad från aloe-kaktusen och gnida ex solbränna med har jag provat, funkar jättebra!

  Senast uppdaterad 19 jan 2017 11:23

 • 19 jan 2017 11:40

  Kompisen var knalröd hade vari i skärgården solat, var så röd så jag var orolig för honom. försöker få tag på honom dagen efter, han hade sörjt in sig med Aloe Gelly och var ute och solade dan efter. Tyckte det inte var någon bra i de men han konstaterade det var ju borta på morgonen och jag hade tuben med.

  När andra väner var utolands såde man färspresad Ale på stranden men den fungerar bar 4 timmar efter den är skördad.

  Det är där för det bar fins två märken som fungerar FLP och ett Israeliskt de har paten på konserveringen och den teknink som behövs. Det måste gå fort från skörd till den är behandlad.

  Aloe bränkatus som vi säger är en liljeväxt.

  Senast uppdaterad 19 jan 2017 11:42

 • 19 jan 2017 11:53
  Arrietty

  Fast deras sida är kass, jag hittar en enda återförsälare i Östhammar, det är himla långt från där jag bor...

 • 19 jan 2017 18:54

  Arimetty vet int var du bor vad som är när dig, i Stockholm visad det sig att en granne sålde, när han försökte bjuda in mig på en demo.

  Kan kolla om du vill

   

Logga in för att skriva en kommentar.