icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
14 september 2016 13:28
3

I dag en tråkig dag

 

Än att städa har för mycket saker, som jag använder, och huset är för litet, alla tillbehör till röken måste ordnas upp, den optimala drömmen finnas när men inte synas, körde en släpkärra full med kartonger till tippen i går så nu har jag inget skylla på. Så dags uppfinna något har funderat på en sån här låda till sittdyner. Lådan syns men inte det som är i den får nog en full sådan. Funderar på en låg hylla att sälla in rökpuckarna i och lägga dynerna till stolarna utan på. Men då får jag låv att jobba, för att snickra något snyggt tid är det ont om tydligen. Men 7 kg kyckling ska i röken på lördag, och gästerna ska sitta någon stans, är ju inte säkert altanen fungerar. Hade 2 kilo bröst mer en vad jag räknat med. Så hade inte tillräckligt med pytsar att salta i så en påse som jag lad i läckte i ett hörn som låg över kanten fungerade som någon hävert så salt läckte ut i kylskåpet så det blev städat. Men lag kokad i natt och ligger där det ska måste bar vända lite på det så allt ligger nere ordentligt.

Vädret var så varmt i går när jag lastade släpkärran, och på tippen så höll på att få värmeslag. Och i dag är markisen ut vevad ett underbart väder, har möte två dar i rad nu, typiskt när fisket med spö är som bäst, nu är det en bagis att åka ut hämta 10 gäddor när de är på hugget.

Mat blev det i dag med i går vildsvins chili con carne med en macka med ost till vildsvin är så lite kalorier i. I dag smörstekt abborre med perfekt krispiga strips och lite fyllig vit löks dipp, man kan säg fisk and chips som mat rätt, valde steka abborren utan panering, kräver att allt klaffar för fisken måste ätas direkt på minuten annars blir abborren torr och tråkig, men precis ur panna är den så god. Har jag fler som ska äta så doppar jag gärna abborren i ett ägg och vänder den i kryddat ströbröd. DÅ blir den saftigare, var bar kantarellerna till som fatades.

Nu fortsätta trolla undan allt, tror hunden ser tvivlande ut med på att jag ska hinna få nån ordning.

Abborre med minna pommesfritt

95633dce-f466-4499-9d19-de321f5cb2b2.jpg

Gillar

Kommentarer

 • 14 sep 2016 18:14
  Lovis

  Din "restaurang" verkar bjuda på gott käk, synd att den ligger så långt från migwink Ha go´ kväll, skulle gärna vilja smaka din rökta kyckling också smiley (Har inhandlat en Soupmaker häromdagen så tack för tipset, den skall prövas i höst, nu är det för varmt för soppa).

 • 14 sep 2016 21:40
  Bella50

  Inte hos oss. Soppa var super idag. 

  Gör du dina pommes från grunden afkrut?  Ser goda ut.

  Vi skickade tillbaka vår Philips idag . Var inte imponerad alls. 

  Den tusenlappen kan vi ha till annat som används istället. 

  Jag är bra på att organisera upp och tycker sånt bara är kul. 

  Senast uppdaterad 14 sep 2016 21:41

 • 14 sep 2016 21:53

  i dag fuskade jag blev färdiga pommesfrit, utan några konstig bar för friterade i solrosolja, läger bar i dem frusan och kör 18 min, Men minna egna brukar se lika danna ut fast lite grövre då min skärare har större fyrkanter, hade inte tid lägga den skura pomesen i 30 min i kalt vatten, så den blir knaprig. Till en person brukar jag anvönda en halv matsked olja. siktade på 700 kalorier landade på 685, räknade smöret jag stekte i men abboren suge väldigt lite av det.              

  Senast uppdaterad 14 sep 2016 21:55

Logga in för att skriva en kommentar.