icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
1 februari 2017 20:28
8

I dag bråkade huvud och kropp.

Huvudet vile gå den vanliga stavgången, tillverkaren var här på förmidagen och fixade altandörren så den går lite lättare, ett plast han tag hade gåtsönder, dörren var låst när kompisen försökte  dra upp den, men nu går den bättre en någonsin.

Vi brukar gå 10 både med hund eller stavar. Klockan var 14.00 så kroppen ville åka handla direkt tyckt varhuset räckte. Efter kaffe och MBL förhandlingar fick kroppen ge med sig och det blev min snabbaste rund för kroppen ville verkligen in och handla ina det blev sent, benen småsprang runt med stavar vart imponerad inte ett stopp, och inte en svett dropp i pannan, tur jag kom ihåg dirka ett stort glas vatten ina slapp vita fingra då.

Kan konstatera att konditionen ökar, blev ett par musfäller till som är hund och katt säkra finns såna nu som de inte kan fastna i men musen kryper in till fällan, bra för sådana som inte vill ta i musen bara öppna locket och dra i strips så trillar musen ut, tror man ska kunna skaka ut musen utan att öppna. Åter kommer i frågan om det blir fångst.

Nu är det kladdig Snickers på alla fällor, så hoppas det är en godissugen muss och den inte bantar.

Två stor plastpackar till införskaffat för att förvara mat varor i. som är mussäkra den här röran kommer ju vara en stund.

I morgon kommer en förkyld fru ner utan röst ska lämna in bilen på servis

Växte purjolöken en gång till blev en smal.

ff0adee4-35b2-4b51-96d4-fcecfafbf915.jpg

Gillar

Kommentarer

 • 1 feb 2017 20:50

  Ja snickers borde fungera på mössen. Jag körde jordnötssmör när jag jagade vår råtta som hade lyckats hitta in i väggarna. Snickers lyckades den stjäla utan att fastna i fällan. Däremot lyckades den förstöra plastfällan vi fick från Anticimex. Det fick bli en hederlig råttfälla i trä till slut.

 • 1 feb 2017 21:04

  Lual tror med på de i trä, är lite gamal dax, men träfelerna jag köpte nu fungerade dåligt fick justera om dem är ju felgjorda, nån som bar stiftat i hopp dem. Lite bokand och ner knackand av mälor så blev dety fart på dem.

 • 1 feb 2017 22:18
  paloma

  Min man brukar lägga i rökt korv, det gillar dom att ätasmiley

 • 1 feb 2017 22:25

  Har med haft rökt korv men den torkar för fort nu så de får los den, och de nya plastfelorna jag fåt har bara en pig och stort hål. men snickers kladad bra så får hoppas den är gormet. Har inte haft når råtor sen den första månaden jag flytade hit tätade alla hål med ståull och en 2 kilos burk med vitpeppar så de inta skulle försöka dra ur stålullen. De går inte i vitpeppar.

  Sate på röktfläskfile i morse i kväl var den tor så den smulade så luftavfuktaren måste fungera.

  Senast uppdaterad 1 feb 2017 22:27

 • 2 feb 2017 04:54
  Arrietty

  Jag gillar de där nya fällorna i plast som man kan vittja utan att komma i närheten av musen. Jag avskyr att gillra de klassiska träfällorna, mina plastfällor från Lantmännen med "inbyggd" åtel fungera kanoners.

  I barndomens hus las det ut råttgift så råttas som ligger och ruttnar i väggarna hörde till vinterlukterna... och två eller tre gånger lyckades någon hund komma åt giftet och fick magpumpas hos veterinär. Råttgift är en hemsk bekämpningsmetod tycker jag.

  Brorsan och jag brukade gå på råttsafari och försöka skjuta råttor med luftgevär på slaskhögen. Jag kan inte minnas att vi lyckades.

  Senast uppdaterad 2 feb 2017 04:55

 • 2 feb 2017 07:58
  Bella50

  Wow vad lång lök 😲 Är det andra gången på samma ?

 • 2 feb 2017 08:47
  aregnisw

  Fy för möss, men oj vilken låg purjo min verkar inte växa alls du, lycka till med fällan....yes

 • 2 feb 2017 11:58

  Ja bella andra gången lång men smal, min står i fönstret och byter vaten på den varje dag

Logga in för att skriva en kommentar.