icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
14 april 2020 22:35
2

I dag blev det bar väre och värre.

Värre och värre blev dagen. I kväll är jag trött. Morgon började med resa till staden handlad kl. 7.00 sen waran prov, sen hem och försöka få i gång sommarvattnet. Är tvungen ha filter på vattnet för att kunna köra högtrycktvättandet. Filtret läckte packningarna sprack av luften i ledningen, fick gör nya packningar, högtryckstvätten fungerade inte de brukar kunna kärva i hopp efter vintern.

Var lut i ledningen då strejkar tvätten, tog någon timme få i gång den, kommer en kungsfågel sätta sig på taket, en m. över kanten vindskivan har blåst sönder och stod rakt upp. Kompisen skulle komma och hjälpa mig lyfta på motorn på båten, han skruvad fast vindskivan. Traktorn och klippaggregatet tvättat, hand gräsklipparen fixad. Mycket små saker gjorda, men tog mycket tid. Fixade hjälp till mitt sjuka grane, kompis son behövde lite fickpengar så de har röjt hens tomt.

Skulle låsa hennes uthus, trodde jag var dålig granen vid min tomt rörde på sig en dm. granen lutade en halvmeter roten stod lös, den var på väg med huset, och tältet. Jag ringde en kompis så nu sitter det spännband i granen, i morgon kväll ska plock ner den, och hoppas den faller på rätt ställe. Från lugnt och hel dag så trött i kväll, traktorn och snöslungan servade, boden användbar sålde en gräsklippare. Dyr dag men allt verkar lösa sig, Traktorn är gräsklippare igen och båtmotorn som jag inte kund fixa själv löste sig, och vindskivorna.

Ha en bra dag livet är underligt.

Var dag har nog av sina bekymmer så dumt bekymra sig för morgondagen. Allt löser sig förunderligt lätt.

Gillar

Kommentarer

 • 15 apr 2020 07:14
  Bella50

  Så det kan bli....

  Själv är jag höftplastikopererad sedan 7/4...och hittills haft det lite besvärligare än jag trodde.

  Vaden på mitt opererade ben vill inte " vakna" och krampar / domnar än mer vid tryck utifrån...som när jag sitter/ligger.

  Själva höften är ett mindre bekymmer. Jag har varit runt på tomten varje dag nu det sista...fick nog lite " träningsvärk" av det lilla 😄

  Hoppas du tar det lugnt med trädfällning m.m.

  Önskar dig allt gott 👍

  b3154aed-038b-4ee9-a78f-b765840851b3.jpg

  Här kommer jag från kliniken...det ser ut som jag har för lågt inställda kryckor...men nej. Fotografen står högre än jag 😄

 • 15 apr 2020 09:01

  Hej Bella önskar dig allt gott, svärmor har ett nytt knä med alla de problemen det ger. Får hjälp i kväll med trädet måste ta grenarna först, det lutar mot huset för mycket så det blir problem. 

Logga in för att skriva en kommentar.