icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
29 november 2016 13:50
6

I bland blir man positivt överaskad !

 

Jag handlade ett  frysskåp till tidig black fredaspris, ett Simens skåp som hade altt jag vile ha och högerhängd dörr. Priset låg inom min julklapps gräns fick det av svärmor, hade kostat 12590 kr när jag upptäckte det, men tyckte det var för dyrt, bors har ett för 8500 kr som har nästan alt som jag vill ha utan mjuköppnande dörr, pratade med försäljare om det var där för de tagit bort 5 årsgarantin på Bosch. Dörrhatagen är bara plast på Bosch han ljuger mig rakt upp i ansikte och säger de inta byt ett enda. En bekant har det och hans fru i 40 kg klasen, får inte upp skåpet, och 2 handtag har gått av det nekade han till. Fast det var honom som de bråkar med. Jag träffade Sunes grabb på vägen ut och sa att  han skulle skaffa en bättre säljare som inte ljuger såna som mig i ansiktet. Ha ringd mig senar, jag handlade alla vitvaror jag har i Stockholm av hans pappa. Så känner honom med lite grand. Hans pappa hade samma filosofi som jag ärlighet lönade sig längst grabben känner jag inte.

Slutade med att det blev black fredags pris på skåpet jag ville ha med försäkring 7200 kr priset gällde till midnatt, så köpte det på Tretio.se efter mycket hopande blev de billigast. Köpte det föra tisdagen, fick besked det var lastat i fredags men inte sett det än.

Min mat beredare är en lyxmodell som vi fåt av svärmor, allt är lyx på den utom motordelen ingen ork och har aldrig haft det, är knappt använd. Hittade en som jag vill ha 1290 kr tyckt det var för dyrt. Men satte mig jag på black fredag, är lite sånt jag gillar, och är bra på hitade den rätt snart sänkt till 690 kr priset gäld till midnatt. Fler och fler och fler sänkt den till samma pris. Vist tretio.se skule sänka visa varumärken med 30%, det gjord de klockan 22, sänkte den redan prissänkta matberdaren till 438 kr köpt den på fredags kväll 22.30 hämtade den på utlämnings stället i går Bettna baran, det är snabba puckar, har köpt alla min var som jag velat ha och med sänkt pris.

Så i dag röde jag ihop en limpa, vet inte om jag gilar plastkniv till att göra deg, men tog 10 sek. så var det klart, lite skillnad.

Grönsakssoppa på kvällen funkar inte med min vikt nedgång har gåt upp nåt hg. 3 kvällar i rad. Fel till fälle, Har ätit mager Lunch en portion grönsakas soppa 141 kcal en rut macka med 20 kcal röktrådjur och ett ägg blev 266 kcal.

Ska på 80 års fest min bror fyller, så blir en tuff vikt dag. Men varit i stan handlat och gått en lång hundpromenad, förberätt mig.

Ha en fin tisdag och var rädda om er. smiley

Gillar

Kommentarer

 • 29 nov 2016 14:43

  Ja får nu erkäna det, är det jag tyker är roligast, och det jag ofta gör plockar fram, hålbara och kostnads efektiva lösningar till personer och företag. När vår firma var snur på, nu tar vi jobb när de dyker upp,

   

  När vi köpt citroengen så tyckte frugan synd om bilförsäljaren, jag viste de hade bilar på väg som de inte hade plats för guld läge, en av dem var som pasade mig, Är min bästa bilafär nästan, frugan och bilförsäljaren gick samman på slutet, frugan var rädd förlora bilen hon ville ha den, det får man ju aldrig låta försäljaren veta. Hade sama bil på ett anat ställe i fel färg, och 60 tkr dyrare, Byte in en bil med därför skilnaden är så stor, och han hade redan sålt min bil så han låg risigt till.

  Köpte första Golfen som kom till Nyköpin gav 25 tkr för den sålde den efter 3 år fick 28 tkr dom dumpade priset på de första för att få ut dem och man skule ha en dekla i tremånader på bakrutan. 

 • 29 nov 2016 21:10
  chicha

  Skulle nog tagit hjälp av dig då vi nyss handlade både ny ugn, häll och kylskåp😜

 • 29 nov 2016 23:57

  Chicha det är det jag brukar roa mig med åt vänner och bekanta även företag.

  Där för jag sitter på en bra dator nu, veckan innan jag köpte den och med minnet jag sat i den skulle den kostat över 30000 kr. Köpte datorerna för 3700 kr. minnen till alla för 400 kr. st. så datorn med 32 MG ram kostade mig 4100 kr. det värsta är att jag kan inte motevera att jag behöver en bätre dator till frun, Inga av de här sorten vi har har gått sönder är bara svärmor som lyckas få usbeporten glapp på en datro på 5 år modemen dra mycket ström. Men nu funkar den med trådlöst wifi.

 • 30 nov 2016 06:59
  Arrietty

  Ack, sådan har jag många gånger önskat att jag vore, jag gör mest usla affärer. I ett tidigare mera rörligt liv så sa jag att jag kompenserade mina dåliga affärer med att tjäna jättemycket pengar... men nu gör jag inte det så då är det inte så kul att inte vara bra på att hitta fynd...å andra sidan köpte jag rätt många kvalitetsmaskiner medan jag tjänade mycket och de håller än... Buy quality, cry once!

 • 30 nov 2016 08:14
  Bella50

  Jag säger ju det...DU är rena fyndet afkrut. 👏👏👏

 • 30 nov 2016 09:36

  Ja bra kvalité, min asistent jag har i Stockholm köpte jag för 45 år sen den har jag bakat massor på gjorde att äppelmos åt mamma. Vi bodde i samma hus slitit ut skivorna i kvarnen en gång, det enda är att en o-ring i botten på skålen måste bytas, kör med mycket väska läcker den, men den funkar ett år efter man bytt.

  Ja den bakad och hackad alla mat på några läger med.

  Givitvis med alla tillbehör och inköpspris.

Logga in för att skriva en kommentar.