icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
29 december 2016 21:58
15

Hemskare dag två,

Väntar elden ska ta sig så jag kan lägga på, skriver detta för att ha något tänka på'

Gumman hade tid på öron, näsa och hals i Eskilstuna, jag väntade på att Katrineholm skulle höra av sig om min nacke. Vi var där 12 de ser mycketalvarligt på gummans, efter provtagningar och skiktröntgen hittar de en trolig böld i käkbenet, nu remis till tandkirurg akut där står vi i dag.

Gumman har sån värk så hon har svår sova eller äta, för hopningarna är att penicillinet ska ta inflammation.

Jag prioterade gumman och skjutsade henne, men på lasarettet tyckte de jag hade för ont, så hamnade på akuten på en bår med huvudet fixerat i en krage, prover togs, ivägskickad till skiktröntgen vem är inne där om inte gumman, jag blev röntgad efter henne, sen väntan på svar klockan blev 20.00, det positiva är att jag inte har spricker eller blodsamlingar i huvudet, bara så förbaskat ont och kan inte vrida huvudet mer en 1 cm åt varje hål och då vill jag skrika, och försöka gapa och äta blev magert i dag. Nu leta reda på en stark tablett och sova, men var lite komiskt att gå in i var ände och mötas vid samma röntgen.

 Kontenta sen 2013 då vi köpte huset har vi inte varit frisk en hel jul och nyårshelg. Har gåt trol i det som man sa förr.

Gott Slut och Nytt år alla.

 

 

Gillar

Kommentarer

 • 29 dec 2016 22:11
  marre64

  Men stackare. Krya på er båda två. 

 • 29 dec 2016 22:12
  paloma

  Jag tycker så synd om er båda, och ännu värre är det när ingen är pigg nog att sköta om den andre.

  Hur klarar ni er?

  Jag hoppas och önskar att ni piggnar till snart, så slutet på detta året blir bättre än nu.

  Och Gott Nytt År!

 • 29 dec 2016 22:41

  Fy vad jobbigt! Krya på er bägge två, jag hoppas 2017 blir ett mycket bättre år!

   

 • 30 dec 2016 01:00

  Men vilket elände, stackars er båda. Vad hände då du fick värk i nacken?  Hoppas ni snart mår bättre båda två! 

 • 30 dec 2016 06:12
  Arrietty

  Det var minst sagt beklagligt! Krya på er, eller framförallt hoppas jag att ni får ordentlig smärtlindring båda två!

 • 30 dec 2016 07:09

  Ni har det verkligen tufft när båda har drabbats. Nu får vi hoppas att ni ska få ordning på eländet så 2017 blir ett bättre år.

 • 30 dec 2016 07:33
  viljans

  Så jobbigt! Hoppas det löser sig för er båda!!!👍☺💜

 • 30 dec 2016 07:54

  Krya på er. Önskar er ett bättre 2017.

 • 30 dec 2016 08:03
  Bella50

  Oj oj...vilket elände det blev av detta olycksaliga fall 😲...som om inte fruns värk vore nog.

  Håller en 👍 för er båda. Att det går troll i saker kan man tycka ibland...men detta är ju sådan otur att det knappt finns. 

  Vad är planen för dig och gumman nu ?

  Ni får ta hand om varann så gott ni kan...och hoppas ni får hjälp av goda grannar och vänner nu.👍

 • 30 dec 2016 10:14
  Tita

  Usch vad ni råkat ut för!

  Nu finns ni i vårdapparaten så ger inte nu innan ni båda är friska och krya igen!

  Pepp på er!

 • 30 dec 2016 10:26

  Tack alla vänner för era önskningar, än ger vi inte upp planerar om nyår en kommer en kompis i kväll, och kompisen som är 80 år ska fira nyårsafton med oss, de är inte gäster utan vänner som vet hur vi har det och jälper till att gör det mysigt det går, frugan har svårt klara värken, och kunna gör något, jag har haft så mycket värk i mitt liv så fungerar med det i ala fall, bar det att man inte klara alla rörelser, så ska försöka mjuka upp nacken med långa rundan stavgång nu är bar bita i hopp i början när blodcirkulationen kommer igång brukar det gå lättare funkar det inte får man gå nån genväg hem.

  Jag känner min kropp, och efter skiktröntgen så vet jag att det är mjukdelsskador och ing blödningar som jag var lite orolig för.

  Så jag tar hand om gumman även om jag har ont, jag har levt med sådan värk att jag svimmade varje gång jag klev ur sängen, funkande med att sätta fast handen i en snara på andra sidan sängen så man inte trilade på golvet, sen efter några timar i farten funkade lederna igen tills nästa natt, sov max 3 timmar då för att inte bli för stel.

  Jag levd hårt som ung och planerad kalt med att leva fullt ut till 50 och inte bli gamal hade aldrig räknat med att överleva så här länge. Fruns fel blev kär i henne.

  Got Nytt år sovit i natt första natten sen olyckan så är rätt ok nu värker bara när jag rör mig och äter.

   

 • 30 dec 2016 10:40
  Bella50

  STOO...R varm nyårskram kommer här. 😍👍

 • 30 dec 2016 11:51

  Tita jag har funnits i vårdapparaten hela mitt liv åkte anbulans första gången som 13 åring sen har det blivit några gånger till vet inte en hur många, fick tag på mitt läkarintyg som överläkaren skrev när jag skulle mönstra där stod det att patienten troligen inte kommer att över leva, och gör han det kommer han aldrig klara tungt arbete, nu för står jag varför min mamma var så konstig när de hälsade på mig. 3 veckor senare körd jag en traktor i höskörden men orkade inte gå hem så de fick skjutsa hem mig med traktorn och jag åkte traktor hem på lunchen, men når veckor senare var jag uppe i kondition igen och jobbad på gården hemma på dagen och på kvällen på grangården pengarna tog slut av att vara sjuk.

  Sen har läkarna för klarat sig maktlösa 2 gånger till, med Guds hjälp och lite bra naturmedicin har jag lurat dem. Sista gången för 15 åsen ja 16 nu höll de på få rätt då tappade jag lusten slås mot kroppen, men fru vägrade ge upp mig men det var en lång resa att bli den jag är i dag, men med helande frän Min Gud och en del naturmedicin som jag har bytt ut nästan alla läkemedel mot, Är väldigt sugen kasta de sista med, men vi har kompromissat lite med min läkare, och han äter en del av den naturmedsinen som jag äter och han har slutat med losak nu.

  Sen är kroppen inte gjord för att landa på huvudet, men tur man har ett kraftigt skelett i botten det har räddat mig många gånger. Så nu är det försiktig träning av nacken som gäller för att mjuka upp den.

   

   

   

 • 30 dec 2016 11:54

  Bella du får en stor varm kram härifrån med, jag är bättre i naken nu värker den bar när jag rör på den och gumman har fått oprationstid på måndag.

  Önskar dog ett riktigt gott nyt år, Lunch nu sen blir det långa rundan med stavarna.

 • 30 dec 2016 13:50
  Ingela73

  Gott nytt år - hoppas att det gamla året tar med sig sjukdomar, värk och annat elände.

Logga in för att skriva en kommentar.