icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
15 mars 2017 22:19
9

Helt slut i Kaoset, ska köket knäcka mig.

 

Var på födelsedags fest i går snålade med maten hade nästan 1000 kcal kvar blev lite onyttigt, en muffins och en bitfrukttårta, ganska stor bit. Kcal mesigt låg det nog innan för ramen, Hade med druckit på tok för lite flera dagar nu, svårt när man är tvungen ta vatten på toan man dricker mindre. Blev dålig när jag åkte hem, magen ville på toa fort, den blev upprörd av sockret, har inte varit jätte pigg i dag har, en kanna vatten jag fyller på för att veta hur mycket jag dricker. När jag joibbat klart vid 5 och snickaren åkte hem, gick jag en runda med stavarna när jag kom hem fick jag ont i bröstet och armen, funderad på att ringa läkare men tog ett bar stor glas vatten, då slutade hjärtklappningen och flimret lugnade sig, då kom jag på att kanna fyllde jag i går kväll och nästan drack ur. Så hade vätskebrist har druckit några liter nu, så får nog springa i natt. Har jobbat lite för hårt i dag mycket skruvande, tungt montera så mycket lådor, tror att jag körd min nerv i ryggen lite för hårt den påverkar hjärtas när den krånglar, läkarna kallar det falsk hjärtinfarkt har hamnat några gånger på akuten med det är en nerv som spökar, har ont i ryggen på den punkten nu.

Nu är alla skåp uppe och alla väggar fixade bänkskivan på plats med häll och diskho köksfläkten är med på platts, hellen saknar ström, tills jag får dit en ledning till. Funder på att gör halen med färdig den är så mörk och trist. Tro den skulle bli snygg med bomulls färgad pärlspont, ett nytt beslut att ta och en 5000 kr fattigare, men en sunkig hall och snyggt kök rimmar illa. Ska jag tapesera hallen och få den snygg så går det åt mycket slippapper och några dagars jobb innan man hänger tapeter på de väggarna och 10 kg spackel ser det ut som, men är nog lös tape en del, misstänker de har klistrat tapeten direkt på plattorna det ser så illa ut, gör man det är det lättast grunda och snabb slipa innan eller så får man förklistra plattorna så vägen får suga åt sig innan, med panel sliper man bry sig.

Tårta i går men vägde 3 hg mindre i alla fall men är 3 hg över min lägsta vikt tack vare tidig vägning. Går upp halv 6 på morgonen är minst ett toa besök för lite. Så med min vanlig vägnings tid är det nog inte mer en 94 skulle jag tro. Men just nu är det viktiga att inte gå upp, och får äta lite mer jämt fördelat nu.

Ha en trevlig kväll nu får lite lungande sällskap eller stressande med hund och snickare, imorgon. Är avstressande klappa hund.

Bilder på förändringen.

 9daa1dc1-9403-4143-aa18-0393b2552431.jpg

 cc9c419c-ab91-40e8-b31d-0c2bac055ffa.jpg

 

Gillar

Kommentarer

 • 15 mars 2017 22:25

  Hoppas du mår bättre nu o får en bra kväll! 

 • 15 mars 2017 22:30

  Tack mår lite bättre efter dricat och maten, fick nog soppa torsk i systemet, jobbat för hårt i dag och ätit för lite mitt på dagen, lätt gjort när man inta har jobbat tungt på ett tag, Två förmidagar i med extremt ilte Kcal strafar sig.

  Senast uppdaterad 15 mars 2017 22:35

 • 15 mars 2017 22:37
  Bella50

  Det blir jättefint och lättstädat sen. Hoppas du inte får mera ❤-klappning. Sov gott 😴

 • 15 mars 2017 22:39

  Det samma Bella ska sova nu.

 • 16 mars 2017 07:00
  BirtheX

  Oj! Va långt du har kommit! Så mycket redan är gjort! Glöm inte vila och energiintag! 

 • 16 mars 2017 08:02
  Tita

  Kom ihåg att sköta om dig, bra med hunden så måste du släppa jobbet ibland!!

  Pepp!

 • 16 mars 2017 09:13

  Jag försökte ta det lite lungt, BirtheX blev tårta och förlite dricka tisdags mistänker är troligen alla skåp dörade ock lådade diskmaskine igång, ungen är redan på plats ström fixas i helgen, Jag ska hålla mig borta från socker tårtan var både socker och tilsatser i.

  Jag försökte ta det lite lugnt, BirtheX blev tårta och drack för lite itisdags misstänker det är därför jag mår dåligt troligen socker och tilsatsena i brödet äter inte vetemjöl i vanliga fall. Alla skåp dörrar ock lådor, diskmaskinen igång, ungen är redan på plats ström fixas i helgen, Jag ska hålla mig borta från socker och tårtan.

   Tita går bra med hunden han är hur lugn som helst, vi ska ut på en hund promenad nu strax blir en halvmil på 45 min. Köket växer fram nu är snart allt uppe dörrarna är på överskåpen på ena sidan nu i dag kommer alla skåp vara klara.

  Kmer bilder på köket kommer ta tid att vänjhs sig vid färgen.

  Senast uppdaterad 16 mars 2017 09:29

 • 16 mars 2017 11:13
  Arrietty

  Oj, det låter lite läskigt utifrån att du berättat att du en gång tidigare kraschade när du gick ner för mycket för snabbt. Nu har du väl haft en vettig takt men du verkar inte direkt lagd för att ta det lugnt och kanske är du ändå mera sårbar nu under hundra kilo innan kroppen blivit stabil? Ta det lugnt och tänk långsiktigt!

 • 16 mars 2017 14:27

  Ametty jag har höjt kaloriintaget reda till att välja lite aktivare på inställningarna gör lit fler kalorier per dag och försöker ätt upp alla kcal nu för att veta var jag ligger förut hade jag ofta mycket i marginal, Tror mer att det vart för lite motion och för mycket socker, och tillsatser och för lite riktig mat på kvällen, sen kan mitt varan ha stuckit med. Är väldigt behov av att gå min 5 km om dagn för att må bra, mitt blod tryck verkar ha hoppat tillbaks där det alltid har varit för lågt. Det går upp med vikten och ner med den verkar det som.

  Risken är att värsta stressen kommer nu när man är i hamn och det ska betalas med, alltid struligt med sånt, När man går ner i varv är det farliaste, så länge man gasar brukar det fubgera.

   

Logga in för att skriva en kommentar.