icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
10 november 2017 14:18

Hej vänner.

Resa bort är alltid problem med maten, läst en artikel om att fungerar vår tarmflora så stöter den bort kancer tror forskarna. en sak med ren mat blir min kropp luktfri i alla ändar, kan inte ens lukt på kläderna och känna om de ska tvättas, en arbetes t-tröja luktar rent dan efter trots man jobbat hårt, så här får man lägga smutstvätten direkt i korgen så man har ordning, till och med strumporna har slutat lukta, kompisen trodd jag tappat lukten han fick 3 strumpor att lukta på, ett par smutsig som jag haft en dag i gympadojor och legat en dag i tvättkorgen. Han gissade fel jag hade skrynklat till ett par nytvättade de gisade han på. Dum han såg ut.

Ögonen är värre glasögonen stämmer inte alls har samma närseende på det opererade ögat som när jag var 20, 20cm från ögat och det andra på lagom tidnings avstånd med början på gulafläcken problem på det med. Kan läsa smått med vänster öga på 20 cm och på långt hål ser jag med höger öga, håller på och försöker få det fixat.

Har en akut vatten slag som strular med att få den nergrävd, kilen som skulle gräva och lovat det kläckte ur sig till sist att han varit sjukskriven i 2 månader smält när vintern står för dörren.

Ha en fin helg har dubbdäck på bilen brukar var halt på smålänska höglandet, ska inte riktigt dit men är ett par ställen som är riktiga köldhål på vägen dit,

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.