icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
8 augusti 2017 00:42
6

Hej jag lever men synen är jobbig.

Jag kämpar på har nu fåt så kraftig gråstarr på mitt bästa öga att läsa med så allt är suddigt, ska försöka få det opererat snart, men måste fixa mina sönderslagna tänder efter min lilla olyckshändelse som verkar bli dyrt.

Har inte bokfört maten på över 2 månader nu tror jag, så friflyger, är lite jobbigt ibland men ser inte att skriva just nu.

Gumman har haft 3 veckors semester, så har blivit lite för mycket fester, räkfrossa, grillfest bägge på restaurang, men grymt besviken på fusket med rökta räkor, de var smaksatt med rök arom vilket fusk.

Blev tvungen ha egen räkfest med minna rökta räkor de är goda röker dem med körbärssmak. Sen gran fest med massa drick, sen rökte jag kycklingvingar med whisky smak och ek, bjöd granarna på det, var uppskattat, med lite got dricka till.

Min vikt i dag på morgonen var 88,9 kg är ok, då min målvikt är 90 kg men har kommit på att jag trivs bäst på 87 kg, räknade med att gå upp 3 kg på allt festande, så nöjd med 1,9 kg som ska ner nu. Till nästa pärs med maten ska bort en helg då är det svårt när man inte har något kök.

Ha det bra alla.

Glömde har nu rör nerlagt i gräsmattan för bredband och dosa på väggen så det händer saker snart kan man surfa när man vill och se på film och inte som nu bara se på film sista dagarna i månaden då man ser hur surfmängden är.

 

Gillar

Kommentarer

 • 8 aug 2017 07:00
  piaan55

  Se till att du ställer dig i kö till gråstarr op. Kötiden till opantar jag är ett par månader ?

  Stort grattis till att du håller vikten så bra. 

  Lyxigt med bredband

  Hha en bra dag

 • 8 aug 2017 07:50
  Bella50

  Tråkigt med synen 😢 Gott att hjälp finns iaf. 

  Det har väl inte blivit så mycket "strandhäng" i sommar...iaf inte här.

  Ha det gott nu och hoppas du snart får hjälp.👍

 • 8 aug 2017 09:28

  Har blivit lite snabba bad armen som jag hade bältros i gillar inte kalt vatten, har tid för en privat klinik som är duktiga på gråstarr där jag redan är remitterad man vill att gråstarren ska växa till täckligt mycket för att minska risken för efter starr 

  Min gråstarr kommer så fort för att man syresätter  ögat vid oprationen så man kalar den galopperande grå starr har aldrig hört det förut. Men problem ögonen blir fort trötta och då kan jag inte läsa på vit bakgrund.

  Hade jag inte skadat tänderna hade jag troligen blivit opererad i slutet på augusti nu får vi se måste få in vinter veden med hälsat före oprationen.

 • 8 aug 2017 10:10

  Förstår om det är jobbigt, men bra att du ställt dig till operationskö. 

  Med den sommar vi haft här har det inte blivit så mycket utevistelse direkt, men lite grillat har det blivit åtminstone. Men då kan man ju sitta på uteplatsen under tak, även om det är lite halvdant. Maken gillar rökta räkor men jag är lite mer neutralt inställd, dessutom har jag ingen aning om hur man gör. laugh

   

 • 8 aug 2017 11:29
  piaan55

  Afkrut  : Blåbärstabletter  äter jag efter mina starr operationer. Jag tror att dessa hjälpt mot  efterstarr. 

 • 8 aug 2017 21:45

  LadyG Riktigt rökta räkor gör genom att röka frysta räkor i 2 timmar 50 grader med al eller körsbär men ute på många restauranger fuskas det i dag med rökarom som man sprayar och de är godast direkt varma ur röken föredra körsbär och jag får inte med varke kära eller hartz i röken då jag bar använder halva pucken villkor Livsmedelsverket skrev om min rök den enda som inte får rester i maten.

  Blå bärs tabletter lät intressant blå bär är bra för ögonen har kollat lite på det förut.

Logga in för att skriva en kommentar.