icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
23 december 2017 21:52
3

Hatar i bland att få rätt, blev min första lunch på hoppande kött.

Jag sa redan när vintern kom att alla täcken tyde på en grön jul troligen regn, de skrattade åt mig men de tecken jag lärt mig av gamlingarna slår alltid in tredje vintern jag får rätt, all min fina snö har regnat bort i dag det har öst ner vatten och var 7 grader varmt ett tag,

 

Lagade känguru stekar till lunch och sötpotatis strips till, måste säga sötpotatis strips är en höjdare, äter alltid mycket sötpotatis men det var första gången jag gjorde på färdiga brukar gör dem själv. Känguru var gott, men struts är nog godare, men fick till den hyfsat mör, med falsk bea med lite chili stuk som blev lyckad.

 

Lyckades sänka vikten några hg. till i dag, när jag blev av med lite vatten. Grillbiffen i går var inte så bra  för vikte men god var vårt julbord ute, för trött att laga själv då.

 

Väger i dag 89.2 kg men skivat upp lite kött i dag det är min svaghet så blev några smakprov.

 

Önskar er alla här på MD en riktigt God Jul. Hoppas ni får bättre väder här öser regnet ner.

Kommentarer

 • 23 dec 2017 22:48
  gasten

  Här har det inte regnat idag. 

  Det är synd att inte snön fick ligga kvar, hade varit mer julstämning då.

  Ha en riktigt trevlig jul du också! 

 • 23 dec 2017 23:15
  paloma

  Här var det +9° och regn, och nu på kvällen blåser det jättemycket.

  God Jul önskar jag dig med 🎄

 • 24 dec 2017 08:31
  Bella50

  Julaftonsmorgon med lätt vind, grönt i omgivningen...svart utanför...men värme och ljus inomhus. Detta blir bra...god jul till dig ✌️🎅

Logga in för att skriva en kommentar.